Николета Лозанова с нова фотосесия за италианската марка САМ

• 14 032
  • 121
  •   1
Отговори
# 30
Ще цитирам една съфорумка Heart Eyes
"Мани ги тия к@рвенски колички"
Това постигнаха с тези "реклами"

# 31
  • Оптимист по принуда
Какво и е на дамата от това демо, че се орезелихте така в Бг?

# 32
  • София
Какво и е на дамата от това демо, че се орезелихте така в Бг?
Е как какво, то е ясно. Жената няма похотлива визия, не зее като шаран, не премрежва сластно поглед, не се е нагъзила по прашки, не си е вирнала голите дълги  Wink крака върху количката... А и отгоре на всичко дете гледа. Абе мани я тая, не става. Друго си е нашенка от село.

# 33
Трябваше да изберат друга целева група. Не да насочат рекламата към българските майки, които всеки ден плюят Николета в Клюкарника.  Laughing Рекламата в този и вид има място в БГ-Татко.  Party

Съгласна съм с това.
Преди гонини гледах интервю на една от топмоделките, тя обясняваше как  има едни пози и физиономии, когато фотосесията е насочена към женско списание/продукт и т.н и други, когато таргет групата са мъже.
Имам и предложение- към наградите за Мис Плеймейт да включат и фотосесия за колички Кам.

# 34
Определен смятам, че тази марка се подиграва с майките.
Чудя се, според тях така ли трябва да изглежда една млада жена с малко бебе?!
Надявам се от представителството на САМ да се събудят една сутрин и да решат да проверят какво чудо/ чучело рекламира техните продукти е Бг.
Чувала съм, че продуктите им не са лоши, но не смятам да пазарувам от тях по очеизбождащи причини.

П.П. И аз съм глиган по анцунг, разбира се.

# 35
Тя имаше нелоша сесия за марката докато беше бременна. Но за тази дали от Cam подозират, абсурдна е.

# 36
  • София
Дайде да ги уведомим.  Mr. Green

# 37
И аз сериозно се замислям дали са наясно с фотосесията. Такова несъответствие между предлагания продукт и посланието, което идва от модела рядко се вижда.

# 38
Коя уважаваща себе си марка ще пусне свои продукти на чужд пазар, без да одобри предварително рекламната кампания? За тяхна сметка си е, сега са известни като к*******а марка.

# 39
Уведомих ги сутринта с един email до sales. Mr. Green Накратко им написах, че заради избора на рекламно лице за втори път марката е обект на присмех. Ако получа отговор ще кажа.

# 40
Е, сега вече наистина очаквам статия за завистливите, глиганести майки, които не могат да оценят висшия замисъл на това творение на изкуството  Laughing.

ПП
Ще ми е интересен отговорът.

# 41
  • София
wild poppy, браво!   bouquet

# 42
  • София
Честно казано, аз не бих си купила количка на марката, точно заради Николета.Да не сметне някой, че съм и фенка и съм се ентусиазирала да приличам на нея  ooooh! 
На една от снимките изглежда сякаш ритва количката на някъде  Laughing
Майка с малко бебе може да е слаба, фина...да не е станала на глиган.Но Николета, ако ще и с расо да я облекат, пак ще ми е пошла и неприятна.

# 43
  • София
Нека да сме обективни. И Николета може да рекламира марката, но без тия пошли и разчепатени пози, облекло, премрежени погледи и разтворени устни. Посланието не би трябвало да е: "Ела, вълчо, изяж ме".

# 44
Нека да сме обективни. И Николета може да рекламира марката, но без тия пошли и разчепатени пози, облекло, премрежени погледи и разтворени устни. Посланието не би трябвало да е: "Ела, вълчо, изяж ме".

Peace
Както писа някой по-напред, бременните и снимки за марката не бяха лоши.

Общи условия

Активация на акаунт