Моят град - Русе!

• 67 802
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
Рамлим мен така щяха да ме блъснат. Уж ми дадоха предимство пък после си го взеха обратно  ooooh! Ама като съм с децата вътре и скачам директно на бой. Хич не ми дреме. Срам не срам чак на детето му е направило впечатление как мърморя в колата. избягвам да псувам, а и май не съм се чувала да псувам дори и без да искам, но мърморя яко.

Аз тръгнах от прахТа и да стигна до таблетките. То имало още оферти  Mr. Green https://grabo.bg/chisti-chinii-0h2m7mg Тази май е по изгодна. Макар че аз лично ползвам таблетките от Лидл, но заради детето купувам и на Финиш, че са трицветни, а сина ми има голямо желание той да се занимава със съдомиялната и държи на трицветните  ooooh!

# 46
И аз забелязвам все по-толерантни шофьори и за жалост все по-нетолерантни велосипедисти и пешеходци. Първите много ме вбесяват - много!

# 47
Честита астрономическа първа пролет!   bouquet
Дев,  Heart Eyes за темичката!  Hug

# 48
Агнес, финиш много ми надраскват чиниите. Аз ползвам на Грюн Грийн таблетките-мият добре, със еко сертификат са, има ги мсй само в Карфур. Миялнята ми е 10 комплекта и слагам по половин таблетка, стига ми опаковката за доста време.
Еко препаратите пазят популациите на водораслите в моретата. Силна синтетична химия отдавна не използвам.

# 49
Вярно - честита пролет!  Peace
А слънчевото затъмнение успяхте ли да зърнете, докато още имаше разкъсана облачност?  Rolling Eyes

# 50
  • Русе
Браво за темата страхотно оформена   bouquet

# 51
Ей, изпуснах затъмнението, в колко часа беше?

Много ме интересува кога и къде ще се продават билети за Lord of the dance, някой знае ли или е рано?

# 52
Запис и от мен.
Класирах се да видя затъмнението, ама голямо дебнене измежду облаците беше, даже го щракнах. Ето, за който не е успял

Скрит текст:

⅞ ... билети се продават от декември още в eventim.bg

И да пусна информацията, която ми излезе във фейса преди малко: "CCC отваря врати в Mall Rousse с 20% отстъпка на обувки и чанти. Това е вторият магазин на полската верига в страната
На 25 март 2015 година полската фирма за производство и търговия с обувки и чанти CCC ще открие първия си магазин в Русе..."

# 53
Вече има маркировка пред Христо Ботев  Mr. Green
Добър ден и честита нова тема, прекрасна е   bouquet
Недомислиците с ремонта по центъра са много, но важното е, че се прави нещо да изглежда по-добре. Колко ще е устойчиво е друг въпрос. Мен много ме е яд с тия нови спирки, малоумщина.....събориха здрави, практични спирки и цопнаха едни л...а отгоре...вятър те вее, дъжд те вали, за сядане и дума не може да става....
за вечния спор между шофьори и пешеходци да кажа: вярно е, че има много нагли и калпави шофьори, но напоследък често ни се случва да наблюдаваме пешеходци, които не смятат за редно да се огледат като стъпят на пешеходна пътека...руска рулетка, ако оцелее, оцелее  ooooh!

# 54
  • Русе
   Здравейте! Поздравления за авторката на новата ни тема!  bouquet
   Аз успях да видя затъмнението, към 11.50 облаците се разкъсаха за кратко.
   В неделя ще участваме на Европейско кенгуру. По думите на мъжа ми тази година щяло да бъде различно, но какво точно не можахме да се разберем. Моля някой ако има повече инфо да сподели Praynig

# 55
7/8 я дай повече инфо за тези таблетки. Аз по принцип купувам от Лидл, че са по евтини и спорни, но Зар иска шарени таблетки и всеки път ме изпитва кой цвят как мие чиниите или той самият ми обеснява. Така купих на една промоция доста изгодно цяла кутия Финиш, а преди две три седмици пък хванах доста намалени таблетки Сомат пак трицветни (all in one) в ДМ та съм заредена до козирката в момента. Моята съдомиялна е среден размер май точно 10 комплекта и не съм се сещала да пробвам с половин таблетка. То си личи ако не са измити съдовете, така че може да пробвам. Макар че тия таблетки точно не знам как ще разделя с това топче отгоре им. Финиш не са ми съсипвали никаква посуда освен тавичката на хлебопекарната, но то акъл море, глава шамандура да я пусна точно нея в съдомиялната  Whistling Мързелът голяма работа бил  ooooh!

# 56
Аз откакто открих това: http://markita.net/sites/default/files/imagecache/product_full/p … at_anti_griys.jpg

се родих. Само него ползвам за моята миялна. Вземам си го изгодно от Метро и е за много пускания. А чиниите направо блестят.

# 57
Не знам на Метро колко е, но в момента има промоция в ДМ за 2бр за около 14лв. Не съм го ползвала този препарат течния.

За колко време издават в Русе свидетелство за съдимост?

# 58
Ако лицето е с адресна регистрация в Русе, веднага го издават иначе се чака.

# 59
 Hug Мерси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт