Моят град - Русе!

• 67 819
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Продукти на Грюн грийн има и в Пикадили, но пък в Русе вече го няма този магазин.

За свидетелството за съдимост знам, че отнема повече време ако лицето е родено в друг град.
Скрит текст:
НАРЕДБА № 8 ОТ 26 ФЕВРУАРИ 2008 Г. ЗА ФУНКЦИИТЕ И ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ДЕЙНОСТТА НА БЮРАТА ЗА СЪДИМОСТ

Издадена от Министерството на правосъдието

Обн. ДВ. бр.24 от 4 Март 2008г., изм. и доп. ДВ. бр.14 от 12 Февруари 2013г., попр. ДВ. бр.15 от 15 Февруари 2013г., изм. и доп. ДВ. бр.58 от 15 Юли 2014г.
.....................
Чл. 38. (1) Свидетелство за съдимост се издава в деня на поискването, но не по-късно от три работни дни. Когато то е подадено чрез районен съд, различен от този по месторождението на заявителя, свидетелството за съдимост се издава не по-късно от три работни дни от постъпване на заявлението.

# 61
# 62
Не знам на Метро колко е, но в момента има промоция в ДМ за 2бр за около 14лв. Не съм го ползвала този препарат течния.

Ако е така, утре съм в там Simple Smile

# 63
А ако си имаш и рожденник то ще имаш и още 15% на долу от цената.

http://www.dm-drogeriemarkt.bg/linkableblob/bg_homepage/147374/d … f?v=1426145398000 14,99лв комплекта от 2бр.

# 64
  • Русе
Благодарност за темата на Дев   bouquet

# 65
  • Русе
   .....
   В неделя ще участваме на Европейско кенгуру. По думите на мъжа ми тази година щяло да бъде различно, но какво точно не можахме да се разберем. Моля някой ако има повече инфо да сподели Praynig
  newsm78
И какво ще му е различното, аз мислех че ще е по математика?
 Laughing

# 66
Момичета, трябва да понауча турски на разговорно ниво. Кажете, чували ли сте за такива курсове в града и къде?

# 67
Малко спам от мен, съжалявам за което - желаещи да делим кутия шоколадови яйца от Метро? Бройката е по 1.15 мисля, кутията е 40 бр.

# 68
Вече има маркировка пред Христо Ботев  Mr. Green
Има маркировка само за колите. Пешеходни пътеки все още няма. Иначе от тази сутрин са махнали загражденията и вече може да се минава през градинката.  Peace
Много ме интересува кога и къде ще се продават билети за Lord of the dance, някой знае ли или е рано?
Мисля, че даже вече са свършили. Колежка се оплакваше, че купила 4, а после се оказало, че и трябват 6, но, други нямало.  Rolling Eyes
Успех на всички малки и големи математици на утрешното състезание.  Peace

# 69
  • Русе
.....

Peace
Особенно за тези, на които им предстои кандидатстване в МГ това лято!

# 70
.....

Peace
Успех и от мен.  Praynig

# 71
Момичета, проектът за безплатни прегледи за рак на гърдата е към края си. Ако има желаещи- останаха малко часове за след 24.04.

# 72
  • Русе
.....

Peace
Успех и от мен.  Praynig
Почти пълен провал  Confused!
 Дано вашите състезатели да са напред  Simple Smile!

# 73
  • Русе
   И нашата госпожица се представи по-слабо от обичайното си ниво. Разбрахме какво е различното тази година - не ни дадоха листа със задачите.

# 74
Здравейте,
можете ли да ми споделите мнения за детските клубове за рд? Имам информация за офертите в Мола и Кръстникът. За Париж разбрах, че е занемарено. В Роял Сити Център сме били, но последния път не останах очарована от жената, която гледаше децата, а и не ги виждам,а ще бъдем и с малката ми дъщеря. За Вълшебство си мисля, че сме големи (рд-то е на 6г принцеса). Има теми тук, и друг път сте коментирали, но не са много отскоро. Ще се радвам, ако споделите мнения  Hug

Общи условия

Активация на акаунт