Моят град - Русе!

• 67 846
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Аз не зная, къде мога да видя зазачите, които са дали на "Кенгуруто". В сайта на Съюзца на математицитеи не ги видях, само класирането видях.

# 76
Аз не зная, къде мога да видя зазачите, които са дали на "Кенгуруто". В сайта на Съюзца на математиците не ги видях, само класирането видях.
Задачите ще излязат чак след около месец.  Peace
Моя син има 65 точки и е на 6-то място. Много съм горда с него, при положение, че не се е упражнявал допълнително. Изкарал си е точките с мислене.  Peace

# 77

Моя син има 65 точки и е на 6-то място. Много съм горда с него, при положение, че не се е упражнявал допълнително. Изкарал си е точките с мислене.  Peace
Браво на детето.  Peace  Heart Eyes

# 78
  • Русе
Аз не зная, къде мога да видя зазачите, които са дали на "Кенгуруто". В сайта на Съюзца на математиците не ги видях, само класирането видях.
Задачите ще излязат чак след около месец.  Peace
Браво!
 Не е лошо да се упражнява допълнително, особенно ако има желание ... или поне не е твърдо против  Wink. То кой има желание да се мъчи  Laughing.

# 79
Благодаря Ви!   bouquet

Браво!
 Не е лошо да се упражнява допълнително, особено ако има желание ... или поне не е твърдо против  Wink. То кой има желание да се мъчи  Laughing.
То желание при него за математика винаги има. Всичко обръща на математика.  ooooh! Но време няма - извънкласни занимания, игра навън (вече е хубаво времето) и така...  Rolling Eyes

# 80
И аз искам да се включа с питане за детските центрове за рожден ден. Насочила съм се към Кръстника, защото явно и бабите ще трябва да каня тази година, та да има и те къде да седнат. Някой може ли да сподели цените на детските партита? Как се плаща - на час за брой деца или имат по-друга схема.

ани4ka, ние празнувахме на малката втория и третия рожден ден във Вълшебство. На мен там ми харесва, защото през двата часа, в които празнуваш няма външни хора. Обаче май дъщеря ти е голяма за там, малко по-бебеко е сякаш.

# 81
Здравейте, има ли в Русе оказион за детски стоки. Имаме детска количка и се чудя дали в olx.bg да пуснем обява или да я дадем в такъв оказион да я продадат.

# 82
azlateva пускай смело в Продавалника, аз така продадох моята, както и други неща на детето, които вече не ползваме. Малко по-бавно става сега с новата им политика за валидност на обявите, но е един изпитан начин.

# 83
Здравейте, има ли в Русе оказион за детски стоки. Имаме детска количка и се чудя дали в olx.bg да пуснем обява или да я дадем в такъв оказион да я продадат.

Има оказион за детски стоки. Намира се отстрани на РДВР-то, на кръговото. Улицата се казва Хан Аспарух. Никога не съм го ползвала обаче.
Обява освен в ОЛХ, може да се пусне и в други сайтове, вкл. Обявите Русе инфо.

# 84
  • Русе
Благодаря Ви!   bouquet

Браво!
 Не е лошо да се упражнява допълнително, особено ако има желание ... или поне не е твърдо против  Wink. То кой има желание да се мъчи  Laughing.
То желание при него за математика винаги има. Всичко обръща на математика.  ooooh! Но време няма - извънкласни занимания, игра навън (вече е хубаво времето) и така...  Rolling Eyes

A-a-a, има, има време, зависи от приоритетите  Peace.
 Аз никога не съм се занимавал с математика като малък. До 6-7 клас не съм решил и една задача вкъщи и пак бях сред най-добрите в класа. Но и не съм имал успехи на състезания, беше под достойнството ми да ходя  Grinning, т.е. мързеше ме да се подготвям и то по математика, дето съм най-добър. Осъзнах се чак 7-ми клас, благодарение на една много добра преподавателка по математика, която взе да ми пише двойки, на мен  Confused. Едва тогава се осъзнах ....

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/kyrmachkata-i-advokatkat … omrazstvo-6033492
  newsm78 newsm78
Не мога да разбера, хората като нямат работа, не могат ли просто да не правят нищо, ами си търсят забавления!
 Все едно животът и не е възможен без глупавия мол, или толкова е загрижена за кърмачето си, че го е пуснала сред цяло стадо паплач, дето кашля киха и какво ли не, и кусура и е че детето не е накърмено. Избиваме комплекси, нямаме такива, но се правим на интересни, или просто е липса на сива материя  Sick. Не знам мъжа и толкова ли не може да вкара у пътя  Laughing. .... ОПС  Wink.

Последна редакция: вт, 24 мар 2015, 14:32 от ramlim

# 85
Благодаря Ви!   bouquet

Браво!
 Не е лошо да се упражнява допълнително, особено ако има желание ... или поне не е твърдо против  Wink. То кой има желание да се мъчи  Laughing.
То желание при него за математика винаги има. Всичко обръща на математика.  ooooh! Но време няма - извънкласни занимания, игра навън (вече е хубаво времето) и така...  Rolling Eyes

A-a-a, има, има време, зависи от приоритетите  Peace.
 Аз никога не съм се занимавал с математика като малък. До 6-7 клас не съм решил и една задача вкъщи и пак бях сред най-добрите в класа. Но и не съм имал успехи на състезания, беше под достойнството ми да ходя  Grinning, т.е. мързеше ме да се подготвям и то по математика, дето съм най-добър. Осъзнах се чак 7-ми клас, благодарение на една много добра преподавателка по математика, която взе да ми пише двойки, на мен  Confused. Едва тогава се осъзнах ....

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/kyrmachkata-i-advokatkat … omrazstvo-6033492
  newsm78 newsm78
Не мога да разбера, хората като нямат работа, не могат ли просто да не правят нищо, ами си търсят забавления!
 Все едно животът и не е възможен без глупавия мол, или толкова е загрижена за кърмачето си, че го е пуснала сред цяло стадо паплач, дето кашля киха и какво ли не, и кусура и е че детето не е накърмено. Избиваме комплекси, нямаме такива, но се правим на интересни, или просто е липса на сива материя  Sick. Не знам мъжа и толкова ли не може да вкара у пътя  Laughing. .... ОПС  Wink.

ААА, не така. И това е израз на женомразство  Sick

# 86
  • Русе
 Решаването на задачи по математика  Confused?
 Знаех си  Grinning.

# 87
  • Русе
Жената тази сутрин в Нова тв разясни. Отишла е да пазарува в МОЛ-а, бебето огладняло и седнала да го накърми.

# 88
И аз гледах някакъв репортаж снощи. Кърмила съм къде ли не, включително и пред НОИ на баш главния вход отпред. Само дето не се разбираше какво правя, а и да са разбрали хората е било съвсем дискретно. Определено не се виждаше нищо, вкл. и бебето не се виждаше. Не казвам, че така трябва да се прави, но не казвам, че не трябва да се прави също. Когато времето е хубаво защо да не се прекара на вън на въздух. При кърмачетата не винаги може да знаеш кога ще огладнее, че да си в къщи да го накърмиш. А заради "какво ще кажат хората" няма да му дам адаптирано само и само да не всявам смут в минувачите. Но определено си има и порядки. Не бих си извадила цицата да кърмя бебе насред мола, където ми се вижда всичко и всички ме виждат. И аз не го разбирам това. Макар че не знам как точно е кърмила детето си жената. Аз лично в Мола ползвах стаичката за бебета. Има си пейка, има си кош, има си мивка, има си и плот. Има и достатъчно място да влезе количката. Не, няма тоалетна в стаята и не не е мизерна.

Браво на математиците! Не е толкова важен резултата (макар че и той е много важен), колкото мотивацията.

# 89
И аз искам да се включа с питане за детските центрове за рожден ден. Насочила съм се към Кръстника, защото явно и бабите ще трябва да каня тази година, та да има и те къде да седнат. Някой може ли да сподели цените на детските партита? Как се плаща - на час за брой деца или имат по-друга схема.

ани4ka, ние празнувахме на малката втория и третия рожден ден във Вълшебство. На мен там ми харесва, защото през двата часа, в които празнуваш няма външни хора. Обаче май дъщеря ти е голяма за там, малко по-бебеко е сякаш.
На дете за 2 часа
Кръстникът:
5 лв на дете за 2 часа
имат различни менюта(с пица, хапки и др) за 10 деца около 10-15 лв
сок- 1 л е 6 лв (Флорина)
има стена с надпис ЧРД, слагат балони,нареждат чинийки и чашки.
Роял Сити Център:
5 лв на дете за 2 часа
за хапване-пак някъде толкова е цената,аз гледах пиците,една голяма около 6 лв е 8 парчета
сока е по 2лв,стъклена бутилка Капи
предлагат и торти, които са по-хубави от стандартните, за 24 парчета между 45 - 55 лв,зависи от вида торта(правят 20 % отстъпка ако е за там,за това са такива цените)
Дон Вито Корлеоне:
3 лв за дете за 2.5 часа(цената включва и аниматор,който ги забавлява)
детско меню - 6 лв/бр включва пица кръгла около 300 г и сокче и гипсова фигурка за оцветяване

На последното място цените са най-добри, но самия детски кът не е много хубав.
Аз май ще се насоча към Кръстникът,там самият кът е страхотен!

За други детски центрове не се сещам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт