Моят град - Русе!

• 67 866
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
И аз искам да се включа с питане за детските центрове за рожден ден. Насочила съм се към Кръстника, защото явно и бабите ще трябва да каня тази година, та да има и те къде да седнат. Някой може ли да сподели цените на детските партита? Как се плаща - на час за брой деца или имат по-друга схема.

ани4ka, ние празнувахме на малката втория и третия рожден ден във Вълшебство. На мен там ми харесва, защото през двата часа, в които празнуваш няма външни хора. Обаче май дъщеря ти е голяма за там, малко по-бебеко е сякаш.
На дете за 2 часа
Кръстникът:
5 лв на дете за 2 часа
имат различни менюта(с пица, хапки и др) за 10 деца около 10-15 лв
сок- 1 л е 6 лв (Флорина)
има стена с надпис ЧРД, слагат балони,нареждат чинийки и чашки.
Роял Сити Център:
5 лв на дете за 2 часа
за хапване-пак някъде толкова е цената,аз гледах пиците,една голяма около 6 лв е 8 парчета
сока е по 2лв,стъклена бутилка Капи
предлагат и торти, които са по-хубави от стандартните, за 24 парчета между 45 - 55 лв,зависи от вида торта(правят 20 % отстъпка ако е за там,за това са такива цените)
Дон Вито Корлеоне:
3 лв за дете за 2.5 часа(цената включва и аниматор,който ги забавлява)
детско меню - 6 лв/бр включва пица кръгла около 300 г и сокче и гипсова фигурка за оцветяване

На последното място цените са най-добри, но самия детски кът не е много хубав.
Аз май ще се насоча към Кръстникът,там самият кът е страхотен!

За други детски центрове не се сещам  Rolling Eyes

Сложете го това на първа страница, че в една тема се изкльопват няколко нови и само за детски партита питат.
Едно време все партита по барове ви правиха...

# 91
...те и сватбите едно време ги правеха на село в задния двор между кокошките и прасето ама  Rolling Eyes

# 92

Сложете го това на първа страница, че в една тема се изкльопват няколко нови и само за детски партита питат.
Едно време все партита по барове ви правиха...
Така е, ама първо, че детето иска, второ, че вкъщи нямам възможност.Без празнуване ли да го оставя? С парите за партито ще ги заведем за един уикенд някъде, ама нейсе. Изприщвам се от това гласене на рд-то, аз сватба ли ще правя, детско парти ли  #Crazy

# 93
ани4ka, много ти благодаря   bouquet

⅞ ...and Happily Ever After , проблем ли има? Темата е само за определени потребители ли?
Tова частна дискусия ли е? Едно време и интернет си нямала, ама сега ползваш......... Аман от заядливи значи.

# 94
  • Русе
"Парти"  Mr. Green, много от нас знаят само още 2-3 думи на хИнгилизки и още толкова на български, ама нЕма как, без модерните неща не можИ.
 Няма проблем, защо? Може да има само за мамите, които финансово не могат да си го позволят, но детИто тропа и се тръшка в стаята си и иска. Пък щом еди кой си еди касво си, ние да не сме по-задръстени и т.н.  Wink

# 95
Естествено, че това е важна тема във форум като БГ Мама и при положение, че всяко дете има всяка година РД! Истината е, че няма как без празник, трудно е вкъщи ( и аз преди правех у нас, но сега е немислимо) и е истина, че е скъпо. Тъй че е нормално да се питаме тук. Отделно всеки от някъде е разочарован и се чуди какво и как да направи. Да не говорим, че е студено още и навън не може.
Ние снощи бяхме на детски РД, в събота пак ще бъдем в Дон Вито в Дружбите. Децата са щастливи -  това е важно!

# 96
ramlim, не смятам, че тук е мястото да се обясняваме защо, къде и как искаме да празнуваме рождените дни на децата си, нали? Дали ще напиша парти или тържество е все тая. Ама е по-забавно да се пуснат 10-15 заядливи поста, вместо да се подминат от тези, които не искат да пишат по тази тема.

А пък дали мога да си го позволя финансово или не, това си е моя работа. Нали не карам форума да ми плаща "партитата".

# 97
Въпроса е, че се пита едно и също във всяка тема по няколко пъти.
За лапешкото "заяждане" няма да коментирам, пубертета отдавна съм преминала.

# 98
Въпроса е, че се пита едно и също във всяка тема по няколко пъти.
За лапешкото "заяждане" няма да коментирам, пубертета отдавна съм преминала.

Ами пита се, няма как да не се пита. А и да изчета всички теми назад, надали информацията ще е актуална. Пък и винаги можеш просто да не отговориш на нещо, което те дразни  Peace

А и не виждам лапешко заяждане, просто отговорих по същия начин, по който и ти. Няма смисъл да се обяснявам де.....

# 99
Здравейте!
Честито Благовещение!
A-a-a, има, има време, зависи от приоритетите  Peace.
Той е прекалено малък за приоритети, а аз предпочитам да го изведа 3 часа да поиграе навън, вместо да решава задачи в къщи.  Peace

# 100
Честито Благовещение и от нас!   bouquet

# 101
"Парти"  Mr. Green, много от нас знаят само още 2-3 думи на хИнгилизки и още толкова на български, ама нЕма как, без модерните неща не можИ.
 Няма проблем, защо? Може да има само за мамите, които финансово не могат да си го позволят, но детИто тропа и се тръшка в стаята си и иска. Пък щом еди кой си еди касво си, ние да не сме по-задръстени и т.н.  Wink
Факта, че използвам чуждици вместо да ги заместя не ме определя по някакъв начин в което и да е отношение,както и факта, че в момента не следя изкъсо пунктуацията си например Simple Smile
Няма да го правим този рд в детски клуб, защото детето ми се тръшка.Тя си мислеше, че ще е вкъщи, но няма как да стане. Нито пък страдам от някакви комплекси за да се съревновавам с други родители било за празнуване или нещо друго. Искам детето ми да си отпразнува по начин, по който знам, че ще я направи щастлива. Градя празнуването около нея и това какво ще я зарадва!
Не знам защо винаги всички се слагат под общ знаменател и винаги трябва да се коментира така ядливо, когато не споделяш нечие мнение  newsm78 Нищо лично, просто се чудя  Simple Smile

# 102
Аз пък да питам - чух, че някъде по Ниш открили (или ще откриват скоро) спортен клуб за деца до 5 г. - гимнастика, бойни изкуства ... Някой има ли повече инфо?

# 103
http://www.kindyroo.bg/
Ето това е, но нямам никакво друго инфо, нито конкретни впечастления - https://www.facebook.com/pages/KindyROO-Ruse/1394009657555852

# 104
  • Русе
......
Не знам защо винаги всички се слагат под общ знаменател и винаги трябва да се коментира така ядливо, когато не споделяш нечие мнение  newsm78 Нищо лично, просто се чудя  Simple Smile

Първо, естествено че не ме интересува кой колко пари има за какво си ги харчи.
 Второ, ако вашето дете не се влияе от това какво казват и как се хвалят другите деца в класа, а после вие въобще не се влияете от вашето дете, вие сте абсолютно изключение. Аз самият се влияя и мисля че няма човек, дето да не му прави впечатление. Просто си давам сметка, че не е правилно, поне според мен.
 Трето с никого не се заяждам, просто мнението ми си е мое и не е строго ориентирано спрямо общото течение, според вятъра, и затова създава съпротивление, пречи на "нормалния" поток. Ненавиждам да се пусна по течението на реката, само защото така се плува по-лесно, нищо че искам да стигна до Видин  Grinning.
 Четвърто: ненавиждам чуждиците, не стига че сме им роби, чистим им улиците и к@нефите за по 800 евро заплата, ами и измисления им език да се гордеем че говорим !

Здравейте!
Честито Благовещение!
A-a-a, има, има време, зависи от приоритетите  Peace.
Той е прекалено малък за приоритети, а аз предпочитам да го изведа 3 часа да поиграе навън, вместо да решава задачи в къщи.  Peace
Peace

Общи условия

Активация на акаунт