Моят град - Русе!

• 69 420
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Едва ли има ЛЛ, който да дава направления без проблеми...

# 661
Добре де, все пак, някой добър нефролог (бъбречен доктор  Wink), за дете става въпрос?

Д-р Пиналева! Страхотен човек и добър специалист!

Мхм. Хомеопатка,  която за хрема та на сина ми изписа антибиотик.  "За всеки случай"

Абе какво да кажа, не зная. Или пък много добре зная какво да кажа, но файда няма  Sad.
Скоро ще хващаме пътя за София, не че там са цвете, но поне изборът е по-голям. Така че въпросът ми обхваща, даже е най-вече за лекари там. По всички възможни начини ще гледаме да сме далеко от Пирогов, но и за там се интересувам все пак.

Благодаря за информацията.

Мога да споделя личен опит от Токуда. Ако имате интерес пишете на лично съобщение.

# 662
Здравейте,трябва ми детски очен лекар,без д-р Цонева обаче.

# 663
Ние посещаваме Д-р Ира Гигова, но не знам коя е долната възрастова граница. От 5 годишен го водя при нея.

# 664
  • Русе
Ние посещаваме Д-р Ира Гигова, но не знам коя е долната възрастова граница. От 5 годишен го водя при нея.

Гигова работи ли с направление? Аз моите ще ги водя във Варна, но ако може с направление, може и тук да пробвам, преди да отидем във Варна (там със сигурност ще ги заведа).

# 665
  • Русе

Гигова работи ли с направление?

Работи с направление.

# 666
  • Русе
A m b e r , мерси много. Може да се пробвам все пак при нея, ако си изпрося направление за очен лекар Simple Smile. На частно няма да "рискувам" тук.

# 667
На нас от Варна ни казаха да го наблюдаваме в Русе и така отидохме при Гигова. Внимателна е, не избързва с крайните мерки и така ...

# 668
  • Русе
 Издирваме добър детски нефролог в София и въобще където и да е в България. Имаме мнения за нефролози в Пирогов, но по наша причина за сега предпочитаме да е другаде. Напоследък се интересуваме от Токуда или някаква деска клиника по нефрология.
Току-що открих и тази тема във форума:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376248.0

# 669

Гигова работи ли с направление? Аз моите ще ги водя във Варна, но ако може с направление, може и тук да пробвам, преди да отидем във Варна (там със сигурност ще ги заведа).
И аз си мислех да отидем до Варна и най -вероятно ще отидем,но мъжът ми иска да сме пробвали при още един лекар в Русе.Според мен няма смисъл,много съм разочарована от лекарите тук,специалистите се броят на пръсти.

# 670

И аз си мислех да отидем до Варна и най -вероятно ще отидем,но мъжът ми иска да сме пробвали при още един лекар в Русе.Според мен няма смисъл,много съм разочарована от лекарите тук,специалистите се броят на пръсти.

Колко е голямо детето?

# 671
Издирваме добър детски нефролог в София и въобще където и да е в България. Имаме мнения за нефролози в Пирогов, но по наша причина за сега предпочитаме да е другаде. Напоследък се интересуваме от Токуда или някаква деска клиника по нефрология.
Току-що открих и тази тема във форума:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376248.0

За УМБАЛ Плевен мислил ли си? Нямам идея за такъв лекар, но провери за там ...

# 672

Колко е голямо детето?
Малка е,на 2 месеца.

# 673
Твърдо Варна - тук просто няма смисъл.
Работят с направления в Св.Петка

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 10:40 от Zl-76

# 674
Твърдо Варна - гук просто няма смисъл.
Благодаря,че затвърди мнението ми.Иначе след преглед при д-р Цонева,вече 2-ри ден малката е с подуто око,такъв груб преглед не съм очаквала,направо ми причерня.

Общи условия

Активация на акаунт