МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 198
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, дами   bouquet
Честит 1 Април, момичета. Усмихвайте се по-често - смехът е здраве   bouquet

При мен вчерашния ден на пилешко на скара мина успешно. Изядох около 600гр.
Първоначално си бях приготвила около 400, но понеже денят ми започна в 5,30 и до 17ч. вече го бях хапнала, та вечерта към 19ч. метнах още едно филенце на скарата и така приключи денят.  Grinning

Днес: Варени яйца  Whistling
Сега стоя и си изготвям план как ще продължа след Великден. Определено ще ми трябва смяна на режима за поне 2 седмици, защото съм на монодиета от вече 2 месеца, а както всички знаем организмът привиква и трябва смяна на режимите.  newsm78 Като го измисля веднага ще ви споделя   Mr. Green

Mimoza411 Аз не мисля, че ще бъде проблем. Не веднъж съм казвала, че за мен трябва да се правят такива дни - хем за разтоварване на психиката, хем за раздвижване на метаболизма  Hug Hug

# 526
Присъединявам се към вас , момичета  Hug
Днес ми е 15 ден от диетата на Ваня Червенкова - първи пилешки от втората 12-дневка и съм с 1,5 кг НАГОРЕ  newsm78. Качих от киселото мляко, после и от картофите, както установи  кантара днес. Не се отказвам и продължавам, освен това се успокоих малко , като погледнах фазите на луната - след 2 дни е пълнолуние, та явно затова не мога да си закопчея ботушите и халката се е врязала в пръста ми. Киселото мляко го изпих на айрян с малко сол, може и от там да съм задържала вода. Виждам, че с повечето от вас е така след млякото, затова не се и тревожа. Иначе се усещам доста по лека и прибрана отвсякъде  Simple Smile
Успех в диетуването и упоритост ви пожелавам   bouquet
И тъй като днес е 1-ви април ни е позволено да послъжем, че сме свалили вече по едно десетина килограма. Минимум!  Laughing

# 527
Добро утро, фиданки:)
Днес първи ден пилешко, купих пиле Дюк, изглеждаше добре със съвсем друг цвят, предполагам и вкус. То за тая цена остава инда не е хубаво, колкото агнешко струва  Mr. Green
Направих пилето на порции им сега го варя без нищо само със сол и пипер, ще го ям така варено с бульонче. Не знам колко тежа след втория картофен, помолих мъжът ми да скрие кантара и да не ми го дава до 12-я ден. Боя се, че ако не виждам свалени килограми ще се демотивирам и откажа, затова теглене накрая. Сега как ще закусвам пиле не знам. Трябва да се харни, че ходя на фитнес и тренировките са тежки. Успешен ден ви желая!

# 528
Здравейте и от мен момичета  Hug И на мен днес ми е 15 ден от режима на В.Ч. Кантара днес си седи непокътнат, нито минус - нито плюс.Добре е като се има на предвид че има доста плюсове сред вас на вторите 12 дни.Знаех си аз че трябва да почина 2 дена, очевидно е че организма ни привиква.Все пак ще си изкарам до край и тези 12 дни, заради дисциплината. След Велик Ден ще сменя моното с друго.Успешен ден!

# 529
Хоп-цоп пак включване от мен  Grinning
Значи планът ми за след Великден е следният:
След празника ще продължа на моно още около 7-10 дни, за да "изчистя" натрупаното около празника. След това ще направя едно "Японско чудо" за 2 или 3 седмици - освен на килограмите, много добре ми се отразява и на кожата, косата и ноктите тази диетка.
След това, в зависимост от това колко кг. са останали за сваляне, ще преценя с какво да продължа: или с БВД или с Монодиета, но ще наблегна на протеинови дни.
Другото нещо: на всеки 7-10 дни ще си правя разтоварващ ден. Не веднъж съм казвала, че съм голям привърженик на тези дни, главно поради 2 причини:
1. По-лесно е за психиката и за тялото. Едно е да знаем, че на всеки 7-10  дни можем да хапнем нещо, което ни е липсвало, така можем и да контролираме количествата. Докато, когато сме на строги ограничения по 15-20+ дни, озверяваме и се нахвърляме като невидели на храната /поне според мен е така/
2. След такъв ден лично при мен кг. започват да падат по-бързичко.
Ами, това е общо взето. Извинявам се за дългия пост, ама нали си обичам да ви споделям  Embarassed

# 530
1. По-лесно е за психиката и за тялото. Едно е да знаем, че на всеки 7-10  дни можем да хапнем нещо, което ни е липсвало, така можем и да контролираме количествата. Докато, когато сме на строги ограничения по 15-20+ дни, озверяваме и се нахвърляме като невидели на храната /поне според мен е така/
2. След такъв ден лично при мен кг. започват да падат по-бързичко.
Ами, това е общо взето. Извинявам се за дългия пост, ама нали си обичам да ви споделям  Embarassed
Определено си права,аз за себе си съм сигурна че направих грешка като не почивах 2 дена между първите и вторите 12 дни.

# 531
  • По света и в нас.
Карам вторите 12 дена и при мен след картофите имаше голям + сега го изчистих ама бях така #Crazy.Като гледам на вторите 12 се свалят грамчета,а и във видеото на Червенкова каза,че по 8-9 кг се падат на 24 дена диета.

# 532
Честит първи април ! Пожелавам не на шега всички да свалим заветните кг.  Висока съм 168  67,70 кг старт на диета на Червенкова.

Първи два дена на картофи - 0,600 кг

да споделя с вас хитринки за убиване на апетита : кафе, дъвка, зелен чай / китайски / , вода с лимон и малко джинджифил.....

# 533
И аз съм на 15 ден от диетата.След двата дни  на картофи кантара показа+1кг.

# 534
да споделя с вас хитринки за убиване на апетита : кафе, дъвка, зелен чай / китайски / , вода с лимон и малко джинджифил.....
Странно на мен ми се прияжда от дъвките  newsm78 .Нали отделяш слюнка,която лъже стомаха.Моя почва да ми  се кара.
matty Аз също съм на 15 ден.След двата картофени дни съм -100гр.За теб и другите момичета,които качвате през вторите 12дни.Аз ставам сутрин правя гимнастика,2х50 коремни преси и идвам пеша до работата(3-4км).Не ям 3-4 пъти на ден както през първите 12 дни,а през час,но по 4-5 картофчета, залчета от там на каквото съм в дадения ден.

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 13:48 от Magy Vladeva

# 535
След първият ден на мляко нямам  +  Heart Eyes Е няма и минус, на нулата съм, така че реших и днес да изкарам на мляко Peace Ноооо, ако имах + със сигурност щях да пропусна вторият млечен Peace

Забелязах, че по-големите минуси идват след вторият моно ден Thinking

# 536
Здравейте отново,
едва ги ям тези яйца- пфф,а мислех че ще са ми ок, о уви.
Мисля, че няма да ги издържа и утре:(
Идеи с какво мога да ги заменя? Hug

# 537
Здравейте отново,
И аз така, трудно ги  издържах. Бях постоянно гладна с тях, нервна.... След първите 12дни направих 2 дни почивка и   от днес продължавам с картофите.
Мисля  яйцата да ги заменя с телешко месо.

# 538
Здравейте отново,
с омлет натюр или бъркани яйца, но без мазнина

# 539
Яйцата могат да се заменят и с обезмаслена извара  Peace

Общи условия

Активация на акаунт