МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 197
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
да споделя с вас хитринки за убиване на апетита : кафе, дъвка, зелен чай / китайски / , вода с лимон и малко джинджифил.....
Странно на мен ми се прияжда от дъвките  newsm78 .Нали отделяш слюнка,която лъже стомаха.Моя почва да ми  се кара.
matty Аз също съм на 15 ден.След двата картофени дни съм -100гр.За теб и другите момичета,които качвате през вторите 12дни.Аз ставам сутрин правя гимнастика,2х50 коремни преси и идвам пеша до работата(3-4км).Не ям 3-4 пъти на ден както през първите 12 дни,а през час,но по 4-5 картофчета, залчета от там на каквото съм в дадения ден.

От дъвката на всички им се преяжда, а и е логично. Дъвката е един от сериозните причинители на язва и гастрит, защото стомахът работи на празни обороти и от там куп проблеми.....но на ,който му се дъвчи  да си дъвчи. Джинджифилът не намалява апетита, а спомага за горенето на мазнини. Макар, че аз от 5-6 години не съм сядала на масата без джинджифил и сигурно затова съм фиданка  Mr. Green Но , явно авторката е решила по случай 1 април да ни усмихне.  Wink

# 541
Момичета ще се мре, това пиле Дюк ли е Мук ли е, варено е отвратително! Едва го пробутах ня обяд и сега, като знам че трябва да го вечерям ми се отяжада Sick Подозрах, че денят на месо ще ми е най- гаден. Дали утре да не опитам със свинско бон филе? Без мазнини е, но някак по мога да го ям от пилето.

# 542
  • Варна
При мисълта за варено пиле и на мен ми става лошо Sick
Пробвай пилешки пържолки на скара,пиле на грил,пушено пиле Peace

# 543
Здравейте!
Да се отчета и аз. Днес ми е трети ден, но аз за разлика от вас ям всеки ден различно, а не по два дни.
Първия ден беше картофен - на обяд варени, на вечеря - на фурна с подправки. /-0,700/
Вчера месо - на обяд варено телешко, на вечеря варена пилешка пържола, накълцана с подправки/-0,400/.
Снощи обаче щях да пукна. Като ме заболя стомахът, едва изкарах цяла нощ. По принцип не обичам месо, а никога не съм яла само месо. Дори бях решила, че този режим не е здравословен, не е за мен и ще го спирам.

Днес обаче реших да му дам отново шанс, нали съм на салати/обожавам ги/. Та днес на обяд и вечеря големи зелени салати с авокадо, малко сол, ябълков оцет и няколко капки зехтин.
Сутринта обаче си попарих 1 лъж овесени трици/имам проблем с ВС/...
Резултатът ще отчета утре.
Утре вместо риба ще съм на яйца. Може би отново ще започна с 1лъж. трици.

# 544
И аз днес съм на пиле....ужас ! Пълен ужас ! Дано утре кантара ме мотивира да издържа още един ден на пилешки глезотии  #Crazy

# 545
Здравейте,от утре мисля да започвам и аз,но първо имам няколко въпроса.Задължително ли е да повтарям една храна по 2 дена,може ли да мина и без ден на яйца...и на денят за месо може ли освен пилешко да хапвам пушени гърди или нещо подобно? Имам за сваляне към 5-7кг и знам,че няма да е никак лесно ..

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 23:24 от Siq Laleva

# 546
Сия, не е задължително да повтаряш по два дни, виж на първа страница на темата има различни варианти, избери този, който най ти допада. Пушените меса са вредни и без да си на диета, освен това имат голямо съдържание на сол и консерванти, които със сигурност ще те саботират. Опитай да ги избягваш, изпозвай прости продукти бе Е-та. Успех!

# 547
Здравейте момичета,от днес започвам диетата на Ваня Червенкова.Дъщеря ми е на 1.2г. и до преди няколко дни още я кърмех,но спряхме вече и е време да сваля 15-те излишни килца.Имах нужда да го споделя с някой,така ще се чувствам гузна ако не успея  Grinning

# 548
Здравейте, момичета   bouquet
Вчерашният ден на варени яйца (6 бр.) мина успешно.
Тези дни ще разменя малко местата на продуктите, защото имам ангажименти и ще ги нагаждам така, както ми е удобно.
Днес: Варени картофки  Flutter
След малко - фитнес  Mr. Green
Попринцип трябваше да ви дам отчет в Неделя, но тъй като се оказа, че ще пътувам по-рано от предвиденото, отчетът ще бъде в Събота. Стискайте палци, дано да мога да се похваля с хубави резултати  Praynig
Хубав, успешен и минусов ден ви желая  Hug  bouquet

# 549
  • На Изток от Рая
Здравейте момичета Hug
 Вчера след 1-я пилешки ден отново бях на + и от 2 дни картофи и 1 пиле общо +1,300 кг. Днес след 2-ри пилешки съм - 400 гр предстоят ми дни на салати и риба, от които имах добри минуси. Мерките повторно не съм мерила, защото едва ли ще има промяна при тези плюсове. Но поне пък получих комплименти от колегите, че направо съм се стопила, а с тях се виждаме почти всеки ден, така че съм доволна и продължавам напред.

The Ones с нетърпение чакам резултатите ти, които съм сигурна, че ще са много добри.

# 550
  • СОФИЯ
Това кисело мляко за мен е страшно мъчение. И на първата врътка бях така. Днес тр да ми е втори ден на мляко, вече изядох едно, но на обяд ще наруша. Та де факто днес ще ми е денят почивка, а от утре ще започна пак с картофите. По Великден ще почивам. Не става както е по режим, но аз съм доволна.

# 551
  • София
Здравейте Simple Smile
И аз съм във вашите редици от два дни. Започнах по системата на В.Ч.
Стартирам от 65,6кг., при ръст 167см. Целта е 60-61кг.
Днес ми е първи пилешки ден и само като се сетя и вече ми се гади  Sick Снощи го сварих, но сега мисля да го позапека малко с подправки, че иначе ще е пълна гадост. Пилешки пържоли на скара също не обичам, защото са ми сухи, та не знам как ще избутам.

След първия картофен ден отчетох -700гр., което предполагам е задържаната вода.  Тази сутрин след втори картофен кантарът не мръдна. Но и до ВЦ се сетих, че не съм ходила, май ще взимам сена. Иначе картофите само първия ден на закуска ги ядох варени, а през останалото време печени с малко зехтин, сол и риган и бяха много вкусни.

Само едно обаче ми е убягнало от погледа досега –  колко хранения на ден е хубаво да имаме? Защото виждам, че някои  от вас не закусват.

# 552
Здравейте момичета  Hug Днес 16 ден(втори пилешки) -300 гр. За втория период нямам плюсове, а -400гр. Не знам, защо отчитате плюсове. Друго, което може да влияе, освен ежедневните леки тренировки е че ако съм на картофи и съм ги сварила, целия ден ги ям така, ако са печени-цял ден печени. За пилето, Взех си цяло пиле и го изпекох с подправки в плик без мазнина - и ми е за двата дена, даже и ще ми остане. Не знам дали тази информация ви помага, но все пак може и да ви помогне  Whistling

# 553
  • На Изток от Рая
Ellie D, няма ограничение колко пъти на ден да се храниш, но е желателно да не се прекалява с количествата. В едно интервю  В.Ч. мисля беше споменала, че е яла и посред нощ, но това определено не го препоръчвам Simple Smile Аз вечерям най- късно в 19:00ч., но много често приключвам в 18:00 и после на вода и чайчета.

# 554
  • София
Countess_M, благодаря!
На мен картофите ми се връзват по около килограм на ден. Но в работата обядваме в 12:15-12:30 и нямам шанс да вечерям преди 19-20ч., а има дни в които е невъзможно да е преди 21ч. Та естествено между обяда и вечерята огладнявам мнооого. Значи ще си включа едно хранене към 17ч. и ще си оставям малко количество за вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт