МОНОДИЕТА - тема 11

• 81 595
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте и от мен  Hug След 2 рибен - 400гр.След първите 12 дни от рибата имах едни от най-добрите резултати и този път е така за двата рибни общо -700гр.Днес плодове  Heart Eyes

# 676
Mimoza411, ти на кой режим си? На Ваня ли?
Да, на Ваня с почти никакви прегрешения, освен както казах вчера и пиех 3в1, че ми е ниско кръвното.
Риба не ям и я замених единя ден с извара, а другия с яйца,но ето че пак има ефект:)

# 677
Браво   Hands Clap хубави резултати!

# 678

От яд, че вчера пак ядох, тази сутрин станах в 5,30ч. и бягах 1ч. в парка до нас.  running
В 12ч. отивам и на фитнес да топя гадни мазнини  :2gunfire
ShockedКак по нощите в парка?Браво иначе на теб Peace

Hug Ами аз съм леееко вманиачена на тема спорт  Rolling Eyes Grinning Бягала съм в сняг, дъжд /един път имаше порой, ама аз пак отидох да си бягам/ Та... тъмниците са ми най-малкия проблем  Mr. Green

# 679
Добро утро и от мен!
От вчера сутринта до днес - 1,400. На пръв поглед добре, но иначе не го намирам за нормално и не се чувствам съвсем наред. На закуска хапнах доволно много плодове, смятам умишлено да увелича количествата и за следващите хранения. Замислям се дали през млечните дни да не направя нещо като захранване преди празниците, иначе всичко ще ми се върне двойно. Сега лесно свалям, защото тези килограми ги натрупах през последната половин година, ама после като забия между 70-68...стой та гледай какъв зор ще е  #Crazy Тази граница и аз с години много трудно я преодолявам.
Та така - днес плодове на корем и рипане на народни танци довечера.

Успешен и спокоен ден на всички  Hug

# 680
     Безкрайно благодаря на Шива. Имайки разчета и по -лесно ще се ориентирам какво да си взимам за ядене.
Браво на всички девойки с минусчета и на Контесс и моята цел е 60 кг , но явно ще се случи след трета врътка.
Дерзайте момичета !!!
    Мисля събота и неделя така и така ще се яде всичко, да бъдат моите въглехидратни дни т.е да прескоча картофите и от понеделник да съм на белтъчини.

# 681
Здравейте момичета,аз съм на втора врътка и днес ми е зеленчуков ден.Имам въпрос към салатата може ли авокадо?Иначе да дам отчет - за първите 12 дни -4 кг.А от четирите на второ завъртане -1.Но го отдавам на МЦ и вече 4 дни без вц SickУспех на всички и не се отказвайте!Аз първите 7 дни нямах никакъв минус , но после нещата се промениха Laughing

# 682
  • Велико Търново
Здравейте, момичета.
От известно време ви чета. В търсене съм на моя режим за отслабване. През годините съм била на всеизвестните Дюкан, Системата -60 и на плодове и чай. С всичките, когато съм ги прилагала стриктно,  съм успявала да свалям килограми. Но към днешна дата опитвам, но не се получава да започна и да спазвам нито един от тях.
Много ми харесват резултатите, които постигате с монодиетата. Но имам въпрос, на които не намирам отговор в постовете ви:
1. Има ли ограничение в количеството храна, в часовете на прием и броя хранения.
Четейки първия пост, разбирам, че по правило няма такива ограничения, но вие как го правите?

Благодаря предварително на всички, които отделят време и споделят лично техния опит.  Hug

# 683
Здравей Тонита,
Аз започнах моя монодиета и днес ми е 5-ти ден. Минава леко, нямам никакви ограничения в количествата, всеки ден имам един продукт, от който си хапвам колкото пожелая. Дотук съм свалила 2.30 кг. Утре ще кажа дали имам нов минус.
Моето меню:

1 ден - печени картофи, към 2 кг
2 ден - риба, сьомга около  350 гр
3 ден - плодове, едно авокадо, 2 банана, киви, ягоди, ябълка
4 ден - зеленчуци, супа от зеле, моркови и червено цвекло плюс една краставица, без сол, с много лимонов сок
5 ден - кисело мляко, около 3 кофички

Най-добре ми действат картофеният и плодовият ден, в другите дни нямам минуси, но си карам по моята програма. Утре мисля да имам варени яйчица. Може би и печени на тиган без мазнина.
Сутрин след ставане от сън чаша гореща вода и кафе.
През деня си пия и вода, с водата ми е най-трудно, не винаги се получава.
Пия също чай, плюс няколко лъжички всеки ден от домашното ми лекарство против кашлица /лимони, джинджифил и мед/.

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 20:19 от marcie

# 684
  • Варна
При мен ден 23-ти-кисело мляко (кога мина почти месец ooooh!).Умирам от глааад!Тези млечни дни ми разказват играта!
Кантарът се размърда малко и вече съм 59.4кг. Минус 1,9кг. от втората врътка и 5,9кг. от началото.
От два дена ми се въртят мръсни мисли в главата Mr. Green Дюнер-пръхкав,сладък,дъхав козунак-дюнер-дюнер-дюнер... Joy
Та така при мен Crazy
Я кажете,кой с какво започна "свинските" си дни?
При мен те,ще са 2-та по Великден,а до тогава (3 дена) трябва да го карам разделно,че да не стане "ауч".Само с тоя дюнер не знам как,ще се оправим Joy

# 685
След плодовия ден едва избутах танците  ooooh!. Нямам никаква сила и енергия , ама то след 21 дни ограничения не е изненадващо. Още 2-3 дни и ще захлебя за кратко  Simple Smile
Тонита, няма ограничения в количество, часовете и броя хранения. Даже за втората част от диетата се препоръчва хранене на всеки час.
Ето ти нещо от извора : http://tv7.bg/…/%D0%94%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0
Лека нощ,  момичета  smile3524

# 686
Момичетааа, дайте предложения за захранване...? Не знам как точно да продължа след диетата или по скоро с какви продукти  Rolling Eyes

# 687
Добро утро момичета! Хайде на кафе  morning
Тази сутрин кантарът ме зарадва - минус 700 гр! От началото дотук съм изгубила цели 3 кг.
Днес ден седми, пих си топлата водичка и закусих с яйце и половина /на второто само белтъка/
Да ви кажа през нощта сънувах вкуснотии и прегреших - но беше само сън за щастие  Joy
Пожелавам ви спокоен  ден с много минуси!

# 688
Добро утро, момичета   bouquet
Вчерашният ден на плодове, беше успешен. За първи път откакто съм на монодиета смесих плодовете - то било много вкусно  hahaha  Хапнах 2 кивита, 2 круши и 4 малки ябълки  Flutter
Днес, ден 2: Кисело мляко (0,1%)  Crazy
След малко отивам и на ежедневната фитнес тренировка  Peace
Успешен ден, мацки  Heart Eyes  bouquet

# 689
Здравейте, мацки!
Днес ми е 13-ден от диетата на В.Ч.
резултат -4 кг за 12 дни
Картофи -1кг
пиле- 0.800кг
риба-0,900кг
зеленчуци -0.500кг
плодове -0
мляко -0.800кг
Днес съм на картофи ураааа newsm44
Имам още 4 кг за сваляне, но като чета че във втората врътка е по-трудно и малко се обезкуражавам, ама няма спиране Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт