МОНОДИЕТА - тема 11

• 81 583
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
      Добро утро, аз вчера издържах на плодовете /2 ябълки, 3 кивита, 1 круша / чак се изненадах , че толкова малко количество приех. Днес дано пак не ми се яде.
Няма да се меря защото се обезкуражавам . Ще дам отчет като свършат 12 дена.
    За девойките не стигащи до ВС - ползвам Сена форте и сутрин започнах да приемам по една чаена чаша гореща , доста гореща чаша вода.  За да не привикне организма с таблетките /без да им правя реклама и отново да благодаря на Амопола /  ще ги редувам с китайския зелен чай.
Хубав ден монодами , пожелавам в много минуси.

П.П Жаклин къде изчезна и ти като мен не сваляш много от тази диета , отказа ли се ?

# 691
Здравейте и от мен  Hug Днес ми е 22ден - 2 плодов.Тази сутрин кантара показе -200гр.Вчера хапнах 2 ябълки, 3 круши и 1 манго.
elena72 Аз мисля да започна захранването с Райска супа, и постепенно до добавям плодове, зеленчуци и млечни продукти.Също така няма да подновя консумацията на хляб и ще огранича сладкото.
gali-presi Мисля че Свински дни само по себе си ти дава отговора, но моят съвет е да си хапваш по малко и да са неща за които си си мислила по време на режима и си била на крачка да прегрешиш.

# 692
Споделете моля , как се прави тази Райска супа ?

# 693
 Райска супа(Ангелска) приготвя се по следния начин: в литър и половина леко подсолена вода се варят 3 средно големи картофа, накрая се прибавят няколко стръка нарязан магданоз и малко лимонов сок. Това е храната за деня, евентуално същото количество и за следващия ден. Постепенно се преминава към нормално хранене като в следващите дни се включват най-напред плодове, прости растителни храни без подправки, хляб и менюто се разширява всеки ден.Това е захранването след житния режим, с това захранване няма йо-йо ефект, е поне при мен.

# 694
Аз съм на мнение, че дори при моното трябва да се следи и за калориите.
Да не се яде в неограничено количество, ако се приема по-калорична храна.

# 695
Благодаря за рецептата !

# 696
  • Варна
Здравейте момичета,при мен днес пак кис.мляко=глад Laughing
Magy Vladeva благодаря за съвета Peace Определено нямам намерение да съм като отвързана Simple Smile А въпросът ми към момичетата,които са минали през "свинските" дни беше по-скоро от любопитство.Да си споделим дет`се вика.
През режима не съм била на косъм да прегреша нито веднъж,въпреки всекидневното изкушение с готвене/хранене на децата (с всякакви вкусотии).Преяждало ми се е нещо,но просто е абсурд да се прецакам така  NaughtyОсвен всичко,ми действа и много демотивиращо.
Много минуси девойки!

# 697
  • Велико Търново
Момичета, благодаря ви за всичко, което споделяте!  Hug
Мисля да започна след Великден. В началото най-вероятно ще съм с по-големи количества храна, да не стоя гладна. Ако килограмите тръгнат надолу, ще ми бъде по-мотивиращо и по-лесно да намаля количествата, надявам се.

Желая много минуси на всички в темата!

# 698
Гала, тук съм, за съжаление при мен нямаше никакъв резултат, като килограми, може би има малко в обиколки, но не е, както очаквах. Аз съм вечно на диета и тялото ми явно е в "съхранителен" режим и не си пуска запасите. След плодовете плюс. И на началното положение.

# 699
Здравейте отново, момичета

Моят ден на Кисело мляко (0,1%) приключи успешно.
В 19.30ч. изядох последните 200гр. за деня  Grinning
Като количество общо хапнах 3 и 1/2 коф. /2 преди тренировка и 1и1/2 след/
Принципно тренирам на гладно, но когато съм си в Пловдив, инструкторката ми прави доста тежки тренировки и настоява да закусвам /колкото и да ми е гадно  Sick/, за да не се получи някой "припадък" в залата  Mr. Green
След малко мятам и вълшебния ми чай "Сание" и приключвам деня.

Лека и спокойна вечер, дами.
До утре   bouquet Heart Eyes

# 700
  • СОФИЯ
Казват, че в зеленчуковите дни може царевица. Как съм го пропуснала това разнообразие, направо се чудя.

# 701
НЕ може царевица  Flutter

# 702
Ехо, днес никой ли няма да пише?
Добро и слънчево утро от мен!  baloni
Започвам с отчета, вчера ми беше ден на яйца, най-мъчителния за мен.
Пих много чай. Минусчето ми е само 300 гр. може би заради лимона в чая.
Е, добре че го има, доволна съм. Май май яицата не ми понасят, също като месото.
Днес се чудя какво да хапвам, сигурно ще са плодове, от тях падат най-много грамчета.
Моята измислена диета действа. За 7 дена без много глад премахнах 3.300кг  Grinning

# 703
Добро утро, момичета (happy) Изминаха 12-те дни и вече мога да споделя, че 5кг ги няма. Тък като съм и в МЦ се надявам поне още малко да паднат грамчетата. Днес продължаваме на картофки. Успешен и усмихнат ден (happy) :*

# 704
  • СОФИЯ
Минаха поредните ми два зеленчукови дни. Без никакви прегрешения, вкл. без царевица! След първия имах минус, след втория съм на плюс. Странна работа.

Общи условия

Активация на акаунт