МОНОДИЕТА - тема 11

• 81 582
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте момичета  Hug Днес 23 ден - кис. мляко(глад ще е), дано не ме разочарова както миналия път, защото имах намерения да го сменя, но все пак ще остана вярна на режима такъв какъвто е. След втория плодов -1.2, дано не ме е подвел кантара, общо за плодовите -1.5кг.  Whistling

# 706
Здравейте и от мен, момичета   bouquet
Браво на всички за страхотните резултати  Hug
Аз отчет не мога да дам, че тук нямам кантар  Confused
Днес продължавам на Варени картофки  Flutter
След малко отивам на фитнес  running

Желая ви успешен ден, момичета. Много  Hug на всички!   

# 707
Здравейте, момичета   Hug
И за мен днес е ден 23  #Crazy - наистина не е за вярване, че мина почти месец, и първи ден на кисело мляко. Не мога да хвана сметката какво свалих и какво качих, защото кантара се движи нагоре-надолу в  някакви луди граници от 2 кг. Общо взето аха-аха приближавам - 9 кг. от началото. Днес реших да започна леко захранване, то миналия път така и така от млякото много файда нямаше, та поне ще използвам двата дни да премина и на друга храна. Иначе за Великден като вкарам яйце, козунак, ориз и кой знае още какво, на стомаха ми свят ще му се завие. Че и аз покрай него. Не искам да си причинявам такъв физически дискомфорт. Сутринта сипах в кафето си малко прясно мляко, сега обядвах кисело мляко с извара, довечера айрян, а утре към всичко това смятам да прибавя и зеленчук някакъв - домат или краставица на таратор. Ще се наслаждавам на празника максимално и от вторник пак варени картофи и т.н. Laughing
Маги, ти ще продължаваш ли с втори 2х12? Не казвай "не", все на някого трябва да се жалвам при необходимост и да ме приема с разбиране /като се давим с  риба , например  Sick/

Спокоен ден, девойки и светли Великденски празници!  kyllmg

# 708
силистар Разбира се продължавам, трябва да се подкрепяме, но мисля да почна от понеделник не от вторник. Аз до  тук съм -6.2, аз се надявам на невъзможното да си върна килограмите преди да забременея, те бяха 50(поне във втория месец де).Имам още 7 килограма и ще го направя!

# 709
Привет, момичета,
Днес ми е 20-ти ден от диетата на Ваня Ч., за сега съм само -4 кг. дори има дни, когато кантара показва + 1кг., но въпреки всичко не се отказвам и се чуствам добре. Мисля да направя 3 пъти х 12 и ще видя резултати. Рибните дни ги правя като ги разделям 1 ден риба, 1 ден яйца. Успех на всички!

# 710
  • По света и в нас.
Да дам отчет за 24 дена -9.5кг.Доволна съм,имам още много да свалям,но ще е след празниците.Днес в свинския си ден за обяд-супа и салата,за вечеря-омлет.Мисля  въобще да не ям хляб и тестени. 

# 711
Поздравления bibsita, много добри резултати си постигнала.  Flutter

# 712
  • На Изток от Рая
Здравейте момичета Hug

Днес най после последен ден Simple Smile, тази сутрин след 1-я кисел ден кантара показа -500 гр, въпреки че прегреших с 2 яйца. Предния път за 2-та дни имах само 100 гр минус. Днес отново съм с най-ниско тегло 61,9 кг т.е. за 23 дена съм свалила 6,400 кг. Утре ще дам пълен отчет.

Лека вечер!

# 713
Чудесни резултати, браво  smile3501

# 714
Здравейте момичета от доста време следя темата и ви се радвам на страхотните резултати! Искам да попитам този режим подходящ ли е за хора с Хашимото.

# 715
Добър вечер, дами   bouquet
Моят ден на Варени картофи (ок. 1кг.) завърши успешно. В 18,30 изядох последните 2 картофчета  Flutter
Много ме е яд, че нямам кантар, за да видя дали има някакво мръдване в кг., но ще го преживея  Mr. Green
За сметка на това в Неделя ще измеря обиколките, дано там да има раздвижване.

Лека и спокойна вечер, момичета  Heart Eyes

# 716
  • СОФИЯ
Здравейте момичета от доста време следя темата и ви се радвам на страхотните резултати! Искам да попитам този режим подходящ ли е за хора с Хашимото.
Имам близка приятелка с Хашимото. Не ти препоръчвам да започнеш. Хората с медицинско образование ще преценят.

# 717
Да дам отчет за 24 дена -9.5кг.Доволна съм,имам още много да свалям,но ще е след празниците.Днес в свинския си ден за обяд-супа и салата,за вечеря-омлет.Мисля  въобще да не ям хляб и тестени. 
bibisita, aко позволиш един съвет, целта на т. нар. "свински" ден или зареждащ ден е именно зареждане с въглехидрати, т.е. да успокоиш организма си, че ще получава богата доза храна на определен период от време (напр. на 2 седм.)  и няма нужда да си пази запасите. Според мен, ти си се оставила в дефицит дори в "свинският" си ден.
Говоря от опит, след като завъртях първите 12 дена олекнах с 5,200 кг., след това 3 поредни нямах никакъв минус, дори 300гр. +, направих си едно хубаво зареждане -яйца, ориз, хляб от лимец, агнешко, черен шоколад и нещата пак си тръгнаха надолу. Това онзиден, вчера зеленчуци, днес сутринта съм - 1.300 . Peace

# 718
  • По света и в нас.
Шива,Благодаря за съвета,но аз на обяд щях да пукна и цял ден ми беше тежко.Мислех да не вечерям,но после реших да си направя омлет ,за да не ми се дояде по -късно.За Великден  ще ям козунак,преди диета ползвах само ръжен на Вита-от много време го ям,но сега ще се опитам да го огранича.

# 719
Добро утро, дамии   bouquet
Черпя ви  food010
Напълно подкрепям мнението на Шива за "свинските" дни!
И аз винаги, когато се "закучат" нещата си правя един "свински" ден и след това веднага пак започвам да свалям!  Peace

Аз днес продължавам на Пилешко месо (0,500гр.) Приготвила съм го на скара.
След малко отивам и на фитнес  bowuu

Хубав, слънчев и много минусов ден!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт