МОНОДИЕТА - тема 11

• 81 590
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • На Изток от Рая
Здравейте момичета  Hug

Приключиха моите 24 дни монодиетуване Laughing. От вчерашният последен ден имам +400 гр, но това въобще не ме притеснява. За тези 24 дни се разделих  ( надявам се трайно) с почти 6 кг. През втората врътка свалените кг бяха на половина от първата. От мерките съм свалила около 2 см от всякъде. В началото на диетата не ги измерих и предполагам, че като общ резултат са повече.
 По време на празниците определено ще се храня разумно като в неделя може би ще има козуначено моно Laughing. Знам че от сега нататък предстои най-трудното - задържането на тези кг, а в близко бъдеще и тяхното намаляване. За това след празниците мисля да мина на БВД, а след това на НВ-ВМХ, като няма да е лошо и малко спорт да включа.
 Та това са ми плановете за по нататък и само от мен зависи дали ще успея да ги изпълня.

Днес на някои от вас им е последен ден, а други вече са към края, пожелавам ви да задържите постигнатото след диетата, а с разумно и балансирано хранене да достигнете мечтаните резултати.

TheOnes, ти си машина, момиче. Продължавай все така и когато достигнеш желаните резултати не спирай със спорта.

# 721
Здравейте  Hug Днес ми е 24 ден - кис. мляко.Утре ще дам пълен отчет.

# 722
Чувствам се победител, 24 дни без нито едно нарушение  newsm44. Е имаше едно  Blush, купихме едно жилище и обърнах едно уиски за хаир, ама това беше още на втория ден и вече не се брои Grinning
За съжаление утре няма да мога да се претегля, че сме на вилата, а тук из натуриите някъде имам само някакъв измислен механичен кантар  със съмнително отчитане, но това съвсем не ми е грижа. Доволна съм от постигнатото до момента. Чакам с нетърпение да дойде утре и да нападна лапада в градината - любимо ядене с ориз и кисело мляко  smile3508 . И филия домашен хляб с мед и масло. И боб......и така може и да не стигна до агнешкото  Laughing С изненада установявам, че ми се ядат някакви такива обикновени храни, нямам хъс за месо. Явно съм получила стрес от пилето и рибата  Laughing
Слънчев и спокоен ден , момичета  Peace

# 723
Здравейте отново, мацки
Countess_M Благодаря ти!  Hug А със спорта от 7 години не съм спирала, нямам намерение и да го направя за в бъдеще! Само да съм жива и здрава - спортът е моята страст!  Heart Eyes

Браво на всички момичета за волята, издръжливостта и амбицията. Голяма мотивация сте ми и всички ви чувствам много близки  Embarassed Heart Eyes

Аз да се отчета:
Днешния ден на пилешко месо приключи току що  Flutter Изядох ок. 400гр. печено месо на скара за целия ден.  Mr. Green
Фитнесът мина повече от добре!  Flutter Мога да се похваля, че пресата на корема ми вече се вижда  Crazy
Утре и в Неделя няма да тренирам, защото инструкторката ми забрани да стъпвам в залата  Laughing П.С. Мен ако ме оставят, мога и там да спя и да тренирам по 5 пъти на ден  Mr. Green
По-късно ще метна 1 чай и така.

Това е от мен за днес, момичета.
Хубава вечер и до утрееее   bouquet

# 724
  • на вълнолома
Здравейте, момичета  bouquet
Попаднах на статия за диетата със зелева супа на сайта на Руми преди няколко дни. Останаха ми едни 5 кила за сваляне и се чудих  много дали да абдикирам от 90ДД за 7 дни, че бавно стават нещата при мен newsm78( днес трябваше да ми е въглехидратен от третата четворка, голямо ядене на теста, хляб и торти пада в през този ден до сега, а и хляба през другите дни на обяд - докато бях на моното не кусвах хляб и сладко, а сегаа....колкото повече ям, толкова повече ми се яде ooooh!).  В тази диета  първия ден се хапва варено яйце към супата. Та днес варих яйца, за да боядисаме с децата и хоп три пукнати Embarassed. Викам си слагай зелевата супа, ще се слабее...Обяда го приключих, назная какво ще стане след 7 дни, колкото трае диетата, дали има някоя от вас, която е опитвала този начин за слабеене Crazy, да сподели отзиви. Весели празници и много минуси  bouquet

# 725
Здравейте и от мен.
Приключих диетата на Ваня Червенкова 2х12 с резултат минус 5кг.
Кг са свалени през първите 12 дни.

Весвли празници.

# 726
Здравейте, момичета  bouquet
Попаднах на статия за диетата със зелева супа на сайта на Руми преди няколко дни. Останаха ми едни 5 кила за сваляне и се чудих  много дали да абдикирам от 90ДД за 7 дни, че бавно стават нещата при мен newsm78( днес трябваше да ми е въглехидратен от третата четворка, голямо ядене на теста, хляб и торти пада в през този ден до сега, а и хляба през другите дни на обяд - докато бях на моното не кусвах хляб и сладко, а сегаа....колкото повече ям, толкова повече ми се яде ooooh!).  В тази диета  първия ден се хапва варено яйце към супата. Та днес варих яйца, за да боядисаме с децата и хоп три пукнати Embarassed. Викам си слагай зелевата супа, ще се слабее...Обяда го приключих, назная какво ще стане след 7 дни, колкото трае диетата, дали има някоя от вас, която е опитвала този начин за слабеене Crazy, да сподели отзиви. Весели празници и много минуси  bouquet

Аз съм я правила много отдавна тази диета със зелева супа. Даже и тук в подфорума има тема за нея и можеш да прочетеш там и да видиш как свалят другите и да се ориентираш и ти какво би могла да постигнеш. Аз като я спазвах имах резултати, но след третия ден като чуех за зеле и ми ставаше лошо  Crazy
А и мисля, че след храненето по 90ДД, определено като смениш режима ще даде резултат. Направи една врътка от 7 дена и виж как ти се отразява и след това ако още ти понася зелевата супа направи още 7 дни, защото последните килограми ще паднат най-трудно и най-бавно и се иска упоритост и постоянство.
Успех   bouquet

# 727
Хоп, късно включване и от мен  Rolling Eyes
Днес: на Кисело мляко (0,1%)
До тук съм изяла 3коф., че от 6ч. сутринта съм на крак - чистих, перални пусках, яйца се боядисваха, та след 9 часа на крак, чак сега се добрах до компютъра.  ooooh!
Смятам за днес повече да не хапвам.
Довечера обаче ще излизам на бар, а след това на дискотека и съм решила да направя 2 съзнателни нарушения:
1. Бяло фрапе /без захар/ и 2. Чаша сухо бяло вино.  Flutter
Обещавам да изгоря калориите с много, много танци  bowuu  Peace

# 728
  • на вълнолома
  :bouquet:Sivi, благодаря ти! Открих темата тук, ще почета:)

# 729
Христос Воскресе, момиччета!
Желая на всички ви много здраве, щастие, късмет и само положителни емоции с любимите ви хора!   bouquet

Хайде, от утре с нови сили, че лятото вече чука на вратата  Heart Eyes

# 730
Момичета,какво да правя с дните на пиле-не мога да ям месо Cry.Гади ми се от него.С какво да го заменя.Риба обожавам.Може ли с нея?

# 731
Воистина воскресе! easter easter easter

Аз съм много доволна от диетата, защото изгубих апетит за сладко! Grinning
Днес ям козунак и ми е толкова сладък, чак неприятно.
Радвам се много, защото това са моите изкушения, сладостите. Blush

ddididd, може да замениш с риба.
Аз пък риба не обичам и я замених с яйца. Wink

# 732
Здравейте и от мен  Hug След 24 дена -6.3кг. В събота и неделя почивах.Днес с нови сили и амбиция стартирам наново.След свинските ми дни си върнах 1.5кг, но не ме притеснява, защото определено бяха свински.  Blush

# 733
Здравейте и от мен   bouquet
Вчера както е ясно беше свински ден  Grinning
Днес се чудя дали да започвам с плодчетата или да си подаря още 1 такъв ден  Thinking
Все още съм в процес на обмисляне.. Като взема решение какви ще ги върша, веднага ще ви уведомя  Mr. Green

# 734
Здравейте момичета ! Събота и неделя почивах и резултата ми е + 4,200 кг толкова колкото бях свалила за 12 дена.....Отчаяна съм, но днес започвам на ново. Вместо картофи стартирам с два дена яйца и после минавам на пиле. Не искам да се меря, защото ми иде да изхвърля кантара ....
Хубав ден от мен !

Общи условия

Активация на акаунт