МОНОДИЕТА - тема 11

• 81 597
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
След напълно режимен рибен ден плюс двете грама. Свалени 1.600 от началото. Обезверена съм:(
Дано да е от вода или цикъла, който чакам след 3-4 дни. Вече не знам какво да правя.

# 661
Здравейте и от мен  Hug След двата салатени дни нямах минус, нямах и плюс,може да е било заради луната.След първия рибен -300гр. Аз съм на втората врътка на 12 дни и за момента съм само -700гр, а при първата завърших с -4.7кг.Днес втори рибен  Sick идва ми в повече, ще чакам да стане поне 12ч., че закуска риба - ще пропусна! Успешен ден!

# 662
Здравейте, момичета !
Вчера започнах диетата 12/2 и имам един въпрос въпреки , че изчетох доста по темата . В зеленчуковите дни / салатените може ли да се ядат гъби / пример на грил тиган или просто домати краставици и гъби /

# 663
vesite90 не може гъби.

# 664
Magy Vladeva мерси и аз така предполагах , но за всеки случай

# 665
Момичета, странно нещо ми се случи  newsm78. Преди малко вместо да сритам кантара, че ми беше на пътя,  стъпах на него и се оказа, че от сутринта до сега съм свалила 1,300  #Crazy Желанието ми до края на режима да сваля още 1,5 кг може и да се случи. Може пък да има и нещо хубаво в рибата  Grinning /и в нежеланието да преям с нея/
Не вярвах, че ще го кажа, но утре - УРА, УРА- плодове  Praynig /в едни по-други ситуации не ги обичам особено/

# 666
  • СОФИЯ
Аз пък се натъпках в една рокля, която бях прежалила  newsm68 

# 667
  • Керодиспансера
Здравейте, момичета  Hug
Искам да споделя моя резултат- за 12 дена - 4кг.  и 3 см обиколка .Очаквах повече, но и на това съм доволна .
Не знам дали има значение , че промених малко поредността на храните . Направих ги така - картофи, мляко, пиле, салати, риба и плодове . Най-трудно ми беше на плодовете , защото още няма и кой знае какво разнообразие .
След празниците мисля да я повторя .

# 668
Здравейте отново, мацки
мама САННЯ Бравооо  Hug Пожелавам ти след още някой ден да прежалиш роклята, но този път защото вече ти е станала голяма  Sunglasses  Heart Eyes

Момичета аз да се оплача, днес до 15ч. се справях перфектно - 1 фреш, 2 ябълки и 1 киви, обачее толкова зле ми стана по едно време, че не издържах и се разядох. От антибиотиците ми е постоянно едно замаяно, ужас...  Confused
Въпреки всичко от утре започвам - жива-умряла, вече си уговорих час за фитнеса, също така ще си умра на ината, но ще изкарам на плодове. Смятам да се самонакажа за днешния ден, толкова ме е яд, че съм решила да се завърна в София поне с 1-2кг. по-малко отколкото като се прибирах.  Crossing Arms
Няма да се дам на едни килограми - не са познали с кой си имат работа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Извинявам се за дългия и изчерпателен пост, ама много се ядосах и имах нужда да споделя  Mr. Green Heart Eyes

# 669
Виждам, че има някои забележки, относно моя публикация и искам да доуточня, че в никакъв случай целта ми не е била да оспорвам режима, още по-малко да обърквам някого с моите изчисления на калории. Вярно е, че не това е важното при тази диета, тя си е достатъчно рестриктивна от към разнообразие, не е нужно да е такава и от количества. Аз със сигурност не съм се ограничавала, хранех си се до засищане и не съм определяла количествата на храната на база калории, а обратно - всичко, което приемах, по-късно калкулирах. Това, както и ежедневното следене на теглото го правих с цел да опозная тялото си (нямам опит с диети) и как то реагира на определен вид храна. От това за себе си установих кои храни ми се отразяват най-добре на теглото и след като приключа с диетата съм решила 2 дни в седмицата да си правя моно с тях. Надявам се, че така ще успея да задържа постигнатото Peace
Успех на всички!
gala222, ще ти отговоря подробно на ЛС Peace

# 670
  • На Изток от Рая
Добро утро, момичета Hug

Днес съм още -400 гр след 1-ят плодов ден, което ще рече, че съм 62,9кг, което е най-ниското ми тегло от 10-на години насам. Много съм доволна Grinning като се има предвид, че в края на 2013 бях 74-75 кг.

Уапешен ден момичета и много минуси днес Hug

# 671
Добро утро и от мен, момичета   bouquet
Countess_M Честито минусче. Много се радвам за теб. Продължавай все така  Hug

Днес, ден 1: Плодове Crazy
Днес вече съм добре, гадното боледуване започва да отшумява  Flutter
От яд, че вчера пак ядох, тази сутрин станах в 5,30ч. и бягах 1ч. в парка до нас.  running
В 12ч. отивам и на фитнес да топя гадни мазнини  #2gunfire

Успешен и много минусов ден  Hug  bouquet

# 672
  • София

От яд, че вчера пак ядох, тази сутрин станах в 5,30ч. и бягах 1ч. в парка до нас.  running
В 12ч. отивам и на фитнес да топя гадни мазнини  :2gunfire
ShockedКак по нощите в парка?Браво иначе на теб Peace

# 673
Добро утро,дами!
Как сте в тези слънчеви дни???  Rolling Eyes
Да дам и аз отчет- след вчерашния последен млечен ден (при все че ядох киви и ябълка вечерта) днес сутринта кантара показа 70кг- т.е -5 кг. Whistling
Егати кефаааа, дано сега успея да ги задържа.Днес мисля на супичка да карам.
И след празниците искам още 5 надолу,но дано се получи,че като гледам на втори кръг нещо май не се свалят много,но няма отказване.
Упех на всички, много минусчета и лек ден Hug

# 674
 Flowers Four Leaf Clover добро утро от мен! След зеленчуковия ден кантарът отново не помръдна ... Не ми стана много приятно като видях кг, но не се отчайвам. Днес - кисело млекце.
Два дни нямам минуси, задържам. Може би утре ще се появят ....
На колко дни правите завъртането момичета - когато сте на монодиета /всеки ден различен продукт/?
Какво е добре да се хапва след кисело мляко?

Общи условия

Активация на акаунт