МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 233
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Да 2-3кг минус на веднъж ама Червенкова и двата дни е на айран! Отделно мисля да не заменям рибата...тия яйца много калорични - желтъците де...или ще ям само белтъци, имам чувството че ще съм на плюс, а все пак след рибата си беше добър минус.

# 466
Привет,привет:)
Хрупнах малко марулка и се чувствам много добре, учудващо за мен.
Момичета исках да попитам преди да почна диетата трябваше да мо дойде МЦ, нооо сега никакъв го няма.Та възможно ли е диетата да ми е повлияла? Rolling Eyes

# 467
На мен пък ми дойде по-рано, но миналия месец ми закъсня, че бях болна и на АБ, та си мисля, че сега се компенсира.

# 468
На мен пък ми дойде по-рано, но миналия месец ми закъсня, че бях болна и на АБ, та си мисля, че сега се компенсира.
Дали има значение диетата?

# 469
Може и да има? newsm78

# 470
  • на вълнолома
Недостигът на витамини, минерали и други важни за организма вещества често е предизвикан от строга и нискокалорична диета. Затова при твърде ниско тегло, изтощаване в резултат на изнурителен режим или дистрофия възникват проблеми и с менструалния цикъл.

Не сте сами Embarassed, втори месец съм на режими за слабеене, при мен подрани с 4 дни. 1-я месец- гостите дойдоха на 20, този ми заби пак на същото число на 20 Embarassed

# 471
Закусих два картофа, обядвах три все варени, но след фитнес съм много гладна, да хапна ли още два? Ще вечерям печени картофи към 19.30 часа.
По принцип нямам междинни хранения, ама сега ми стърже яко.

# 472
Здрaвейте и от мееен Simple Smile aз съм вече нa вторaтa връткa, зa първaтa бях - 4кг, при товa с прегрешения и сaмо 10дни, a не 12, понеже се изплaших от плюсовете нa някои от вaс след млякото... почивaх 2 дни и зaпочнaх отново, но нa първия сaлaтен ден бях ужaсно изкушенa от еднa пицa ии тaкa днес ми е първи ден кaртофки... този път се хвaщaм в ръце и се нaдявaм дa е без криввaния! Simple Smile успех желaя нa всички Simple Smile)))

# 473
  • Варна
Аз днес след 2-ри картофен съм с як "+" ooooh! Килограм и нещо  Shocked Така ли,ще я караме тази 12-ка !
Момичетата,които са на 14-ти ден да дадат отчет Praynig
Пак не съм посещавала WC от няколко дена  Embarassed

# 474
Гали, варени или пържени ги ядеш? Сол? Да не чакаш цикъл? Вземи си Хуск от аптеката, действа добре при проблем с тоалетната.

# 475
Аз днес след 2-ри картофен съм с як "+" ooooh! Килограм и нещо  Shocked Така ли,ще я караме тази 12-ка !
Пак не съм посещавала WC от няколко дена  Embarassed
За това, че не си ходила до тоалетната пий някакъв разхлабващ чай,аз знам Сена, по нагоре и за друг чай споменават момичетата.Но след картофите не мога да повярвам,че си на плюс, мисля че при всички ни отчетохме най-добри резултати след картофите.Как ги  приготви newsm78

# 476
  • на вълнолома
Картофите ги задушавам под фолио и после ги запичам за коричка, с малко сол и чер пипер, по са ми вкусни от варени. Вторият ден ги правих на пюре с малко вода, сол и чер пипер. Днес първи плодов и много ме боли глава , с едно малко ще ми мине, но алкохол не може май. За вц-то зеления чай на Сание ми е пръв приятел. Приятна вечер и много минуси утре момичета

# 477
Аз днес след 2-ри картофен съм с як "+" ooooh! Килограм и нещо  Shocked Така ли,ще я караме тази 12-ка !
Пак не съм посещавала WC от няколко дена  Embarassed

Аз съм вече на 17-ти ден. Отчет за първата 12-ка: Картофи -0.500, Пиле- 1.кг, Зеленчуци -0.200гр, риба -0.800, Плодове- 1 кг, Мляко - няма минус. Общо свалени 3.5 кг.

Втора 12-ка : от картофите качих0.700 грама, от пилето свалих 0.600....и почнах малко да се обезсърчавам. Картофите ги правя варени и печени без мазнина, пилето- печени бутчета. Започнах от 68.5 и все още съм на 65, тоест само 3.5кг- колкото свалих до млякото.

# 478
  • Варна
Момичета,това ми е втората 12-ка,първата и при мен бяха много добри резултатите след картофи.
Ядох ги по обичайния начин-на пара със зехтин,сол и магданоз и печени,пак със зехтин и подправки.
Чай взех "Стройная линия" по препоръка на момичетата тук.Уж ми подейства веднъж,но след това йок Crossing Arms
JACKLIN* мерси,ще го видя тоя Хуск PeaceА МЦ мина,там не чакам изненади.
Ааа,сега чета,че не съм сама.Даже Циана без мазнина хапва.

# 479
Притесни ме и на мен ми е вече втората врътка от 12 дни и първи на картофи хммм...Утре ще видя дали и аз нямам някоя плюс изненада

Общи условия

Активация на акаунт