МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 198
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро! Днес съм 2ри ден пиле, а от двата дни картофи бях -2кг.  Peace

# 556
  • СОФИЯ
Пилешки пържоли на скара също не обичам, защото са ми сухи, та не знам как ще избутам.
Аз си правих пържоли от бут на тиган с малко зехтин. Предварително мариновани с лимонов сок и подправки. Стават доста сочни.

# 557
Magi Vladeva и аз не знам защо отчитаме плюсове. Задържана вода или съпротива на организма...кой да ти каже....
Иначе от вчерашния + 1,500 , днес съм с - 1,300, така че съм на теглото от след плодовете. Ще паднат килограмите, ама си е зор и трябват търпение и постоянство. Днес съм на втори ден пиле и не съм във възторг, но ще го дъвча, няма накъде  Sick. Чакам с нетърпение зеленчуковия ден - постно зеле с домати, големи салати, "лятна манджа" / лук, чушки и домати/ и други подобни вкусотии  Heart Eyes. Може и печени чушки с доматен сос....кеф, размечтах се  Laughing
Айде да идва утре!
 Леко диетуване, момичета   bouquet

# 558
силистар радвам се,че си махнала плюса  Hug и аз нямам търпение вече ще наблегна на салатите, но и аз ще направя едно постно зеле, че и на моя му се яде.

# 559
Здравейте, дами,
Да се отчета - Вчера приключих първата фаза на диетата на Червенкова и съм общо 3,5 кг. минус. , защото имах нарушения - на плодовите и млечните дни ядох по малко фъстъци. От днес продължавам втората фаза без да правя почивка от 2 дни, най-накрая ще ям картофи, това са ми любимите дни. Успех на всички!  bouquet

# 560
  • София
Здравейте!
Мога ли да се включа и аз при вас? Blush
Аз приключих един цикъл от 12 дни вече, нямах кантар и мерих само см, свалила съм по 3-4 см от обиколките.
Днес ми е 4-ти ден от втория цикъл. Този път меря и килограми. За сега съм - 1,300.
Правих 2 дни почивка между двата цикъла.
Смятам и да потретя.

Видях, че има и група във фейсбук. Бих искала да се присъединя и там...към кого да се обърна?

# 561
  • София
САННЯ, и това е добра идея!
Обаче май няма да го бъде с пилето. Не закусвах, защото станах късно и минах направо към обяда. Ами на всяка хапка ми се повдигаше  Sick Сега разбираемо съм гладна, а като се сетя какво трябва да ям и пак ми става зле. Избутвам го този ден и утре минавам директно на салати!

# 562
САННЯ, и това е добра идея!
Обаче май няма да го бъде с пилето. Не закусвах, защото станах късно и минах направо към обяда. Ами на всяка хапка ми се повдигаше  Sick Сега разбираемо съм гладна, а като се сетя какво трябва да ям и пак ми става зле. Избутвам го този ден и утре минавам директно на салати!
И аз бях така, от пилето все ми се повдигаше и изкарах само 1 ден на него.
После 3 дни салати и ми беше супер вкусно,нищо че почти нямах минус.
Така че- кураж:)

# 563
Видях, че има и група във фейсбук. Бих искала да се присъединя и там...към кого да се обърна?
Прати ми на лично ФБ си. Peace

# 564
  • Варна
И преди съм питала,но нямаше отговор-групата тази ли е?

# 565
Не, друга е.

# 566
  • Варна
Значи аз пиша в другата  Mr. Green

# 567
Здравейте, втори ден пиле  Sick Закусих половин пържола филе, но едва се сдържах да не я върна, не мога да поемами хапка повече. Обядвах свинско бон филе на скара, пак е гадно, но в пъти по добре от пилето, ще вечерям същото. Имам резултати, виждат се, инструкторът ми отбеляза, че коремът ми е в невиждана форма, ясно личат мускулите, доволна съм.
Утре ще закуся моркови, за обяд зелева супа с тиквичка, чушка и морков, за вечеря салата Айсберг, рукола и сушени домати, може би и малко авокадо за сила.

# 568
Имам резултати, виждат се.
От 4 дни и вече ти се личи.. Shocked как го правите бе, аз съм свалила 2кг., но не виждам кой знае каква разлика.

# 569
Аз видях разлика чак на 10 ден.
Кантарът показа -3,800.
По-рано видимо нямах или поне аз не виждах.

Общи условия

Активация на акаунт