МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 181
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • На Изток от Рая
Добро утро момичета Hug

От вчерашният зеленчуков ден съм -900 гр Simple Smile Най-после успях да залича плюсовете от картофените дни и даже съм на -400 гр от теглото ми след първото завъртане. Остават ми още 6 дена до края и мисля да мина на БВД - този режим най-много се доближава до начина ми на хранене. Единственият проблем е, че се изключват плодовете и за това мисля по някое време да ги добавя и тях.

brambi , не знам от какви кг си започнала, но резултатът ти е доста добър за тези 24 дни.

The OneS  чакам с нетърпение да се отчетеш!

# 616
  food010  добро утро и от мен. След вчерашния рибен ден нямам минусче, но не се отчайвам и продължавам с плодове. Днес трети ден. Режимчето ми понася добре.

Закуска - кафе, чаша прясно изцеден сок от портокали и мандарини, и един банан.
Слънчева събота момичета  sun

# 617
Добро утро, след вчерашния ден на зеленчуци нямам минус, но нямам и плюс.
 Дано и утре сутрин е така. Grinning
Хубав ден и от мен Simple Smile

# 618
marcie

банана е забранен !

Аз ви следя  Wink
Обаждам се да споделя (11 дена моното на В.Ч.) не издържах 12 ден кисело мляко ... отслабнах 2кг. и по 2см. от обиколките ... Embarassed вече седмица съм на нормална храна върнах 1кг.
Може би след голямото плюскане по Великден  Embarassed
ще почна да правя по един моно ден зеленчуков в седмицата
Успех на всички и много минуси

# 619
Здравейте, момичета   bouquet
Извинявам се за късното включване, но нещо се беше прецакал интернета, та досега оправяха някакви жици тук.. ужас  Confused

Ето и моят отчет:
От 16.03 до 04.04 (с един "свински" ден на 27,03  Laughing ), резултатът е:
Стартирах 78кг. /след боледуването/, днес кантара удари 71кг.  Mr. Green
На см. съм махнала по още 1-2 см. от всички обиколки
Доволна съм, като се има впредвид, че още съм в МЦ, та предполагам, че като свърши още 1кг. ще падне.

Днес продължавам с Ябълки  Whistling
Направих и ежедневната фитнес тренировка  Peace
Утре: пак ще имам "свински" ден, защото днес се прибирам вкъщи и утре ще ходя с родителите ми на ресторант.  Crazy
От Понеделник с нови сили  Hug
Вкъщи в Пловдив нямам кантар, но пък ще следя обиколките и в Събота пак ще докладвам.
Това е от мен. Сега ще бягам да стягам багажи.  #Crazy

Хубав, успешен и минусов ден, момичета  Heart Eyes

# 620
Браво, TheOneSbouquet

Аз да се похваля, че въпреки никаквите ограничения Embarassed, съм си върнала само 1кг, от свалените 3,5. Peace
Но от понеделник мисля малко да се огранича, че по Великден ще има прегрешения. Embarassed
А след това ще направя и втората серия, за затвърждаване на резултата! Grinning

# 621
Здравейте момичета! Аз напуснах редиците на моното, но продължих с правилата на почивката при 90ДД. Повече от два месеца спазвах за пореден път 90ДД и свалих само 3кг. Просто не можах да прескоча границата от 84кг. Което ме демотивира и я прекратих, като започнах да се храня смесено. Монодиетата на В.Ч. спазвах само пет дни, след това не бях добре здравословно и я прекратих. Два дни хапвах често и смесено. Започнах я на 85кг. Интересното е, че след смесването през двата дни, имах минус, а по-хубавото е, че не съм спряла да свалям и вече съм 81,100кг. Мисля, че монодните са отключили метаболизма ми. Затова съм доволна, че я започнах, макар да не я довърших. Ще следя резултатите ви и ви желая успех в борбата с килограмите.  bouquet

# 622
  • СОФИЯ
Днес пак картофи, съвсем поносимо ми е с тях. Още ми държат влага обаче дните на кисело мляко, не постигнахме консенсус с него, голям глад. На тях се дъня и се чудя какво мога да предприема. Пишете, че може да се замени с извара, но и тя ми е ТЦ. Кое според вас е най-удачно:
1.Да пропусна дните с кис. мляко
2.Да направя само един измъчен ден
3.Да наруша с таратор
И друг въпрос имам. До Великден ще приключа с 1 ден плодове. След празниците как е редно да продължа, с картофите или втори плодов ден?

# 623
Ден 18-ти приключен! Party
Чак се възхищавам на мене си за търпението, което иначе хич не ми е силна страна. Днес се пробвах да направя  гаспачо. Е, побългарих го малко, използвах консервирани домашни домати, вместо пресни, но пък и те с този пластмасов вкус надали щяха да ме очароват. Общо взето вместо да бода салатата, я ядох с лъжица, но беше нещо различно и ми хареса.
Утре риба  Sick
Мама САННЯ, мисля, че изварата не е разрешена в диетата на Ваня Червенкова. Ако правиш нея де. То и без друго се оказа, че от млякото много файда няма, аз бих го заменила в твоя случай с друга протеинова храна - яйца или месо/риба.
А за след Великден  newsm78...., ако почиваш повече от един ден май е по-добре да започнеш пак с картофите. Ако е само един ден, пиши го бегал, ама ако са 2-3 си е вече чиста почивка според мен.
Приятна почивка, момичета   bouquet

PS: Кой беше утре също на риба, че да си похленчим на рамото малко?

# 624
  Bulb  Не си купувайте плодове от Carrefour!
Днес ми се наложи да излезна по работа и тъй като магазинът ми беше в моята посока реших да си взема ягоди и 2-3 круши. Прибрах се и си хапнах първите за сезона ягоди .... по-късно опитах и една круша.
Такива обриви ми се появиха по лицето и шията, че се стреснах. Сега пия водица, дано ми мине всичко до утре ....

# 625
  • На Изток от Рая
силистар, утре ми е последният рибен ден, за днес приключих с 2 големи печени скумрии, а утре мисля да разнообразя със сьомга. Определено рибешкият ден ми минава доста по-приятно от пилешкия. С нетърпение си чакам плодовете, мисля да заложа на цитруси, защото от тях имах по-голям минус. А аз в дните на к. мляко мисля да ги сменя с яйца, защото и мен голям глад ме гонеше тогава.

# 626
Здравейте, и аз да се отчета, днес ми е първият картофен от втората врътка. За 12 дена свалих 5 кг. и по 3 см. от ханш и талия. висока съм 173 и започнах от 78 кг., вече съм 73, но мечтата ми е 58кг. В първата серия имах прегрешения-всяка вечер чаша водка, рулца от раци вместо риба (просто не ям такава) и в дните с мляко слагах по две три прашинки степче, толкова сладичко и вкусно беше..........въпреки всичко съм доволна от резултата. Ще се отчета на Великден, тогава ще почина малко и пак отначало, успех на всички с диетката...........

# 627
brambi , не знам от какви кг си започнала, но резултатът ти е доста добър за тези 24 дни.

Благодаря ...
Започнах от 81 кг.  Embarassed, сега съм 75 кг....
Естествено имам още много, много силно се надявам след Великден, като започна втория "тур" от 24 дни, да успея да сваля още толкова. А сега ще се старая да не върна килограми....  Praynig Praynig Praynig /току-що омахах една салата голямка/ - страх ме е ...  Joy

# 628
  • Варна
Момичета,при мен днес положението е много зле.Втори ден риба ми е,станах с болки в корема и позиви за Sick Цял ден не съм яла,само от мириса на риба ми става лошо (ММ прави на скара).Все пак вече съм много гладна и е време да хапна поне малко от рибката.
Иначе да се похвала,най-накрая паднах под 61кг!Ооо чудо  Mr. Green Тази втора 12-ка само се мотах от 61 и нагоре,и обратно  Crossing Arms Все пак днес съм 60.100кг.До тук за тази врътка паднаха 1,2кг-луда работа..А аз се точих на 3-4кг  Laughing
Утре плодовее!Верно,че по някое време,ще ми престърже,но плодовете поне мога да си ги хапвам през 30мин.(без опасност да повърна).Заредили сме се с ябълки,смятам и киви да вземем.
Хубава вечер девойки  Grinning

# 629
Добро и минусово утро! Честит празник на всички именници  newsm67
Тази сутрин нямах търпение да видя как са килограмчетата  Grinning
След като се претеглих видях, че съм изгубила цели 2.3 кг от началото на диетата.
Мисля, че не е лош резултата.

Днес ден четвърти - кафенце засега, после чаша пилешки бульон и за целия ден - печено пиле.
Мисля, че съм имала задържане в рибния ден заради солта в рибата.
Плодчетата ми действат чудесно. А като цяло режимчето не е тежко. Поносимо е.

Момичета, мога ли да добавя малко сол и лимонов сок за по-добър вкус на месото?

Общи условия

Активация на акаунт