БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 49 557
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря, ще проверя.

# 601
  • София
Здравейте момичета и момчета Simple Smile
С какво мога да заменя алкохола от рецептата за тирамису? Ако сложа есенция, вода ли долея до нужното количество?

Последна редакция: пт, 24 апр 2015, 16:10 от Малката Ида

# 602
  • Варна
Как бързо и вкусно да сготвя пилешки бутчета за вечеря?  Crazy

# 603
  • София
В плик с картофки и Малки тайни...

# 604
  • На брега на реката
Тъпа грешка от моя страна, но...правя торта с маскарпоне и подсладено кондензирано мляко. Забравих да добавя желатина, сетих се за него след като обърнах кремът върху блата. Сега какво? Освен да я замразя, за друг вариант не се сещам. Каква е вероятността да се постегне  ooooh!

# 605
Тъпа грешка от моя страна, но...правя торта с маскарпоне и подсладено кондензирано мляко. Забравих да добавя желатина, сетих се за него след като обърнах кремът върху блата. Сега какво? Освен да я замразя, за друг вариант не се сещам. Каква е вероятността да се постегне  ooooh!
Сервирай я с ринга и лъжички, задушевно и забавно е. Ако я замразиш ще се убие страхотния и вкус. На мен често ми се е случвало и винаги всички са доволни въпреки провала ми  Peace

# 606
  • На брега на реката
Ох, ама повода е сериозен, не върви да бъркаме в тавичката. За пред гости е  Sad

# 607
  • София
С какво мога да заменя алкохола от рецептата за тирамису? Ако сложа есенция, вода ли долея до нужното количество?

Не може да го замениш - просто го пропусни.
Есенция може да добавиш каквато искаш - кафе, коняк,бадем/лешник, ванилия, и т.н. без да добавяш нищо друго

Fervor аз бих я замразила, ще е нещо като сладоледова
Преди сервиране я сложи  за 30 мин в хладилника / от фризера/
Може да я сервираш с горещ сос Simple Smile

# 608
Момичета, знае ли някой откъде понастоящем могат да се купят бонбоните МАРШМЕЛОУ ?
И евентуално актуална цена.
Преди имаше 2-3 магазина от където си купувах, ама напоследък никъде не ги намирам. Cry
Рових и в мрежата, но никъде не съзрях къде в София могат да се купят.
Ще съм благодарна за информацията! Grinning

# 609
  • София
Момичета, знае ли някой откъде понастоящем могат да се купят бонбоните МАРШМЕЛОУ ?
Преди имаше 2-3 магазина от където си купувах, ама напоследък никъде не ги намирам. Cry
Подават ги в почти всички магазинчета за цигари и сладкиши. В пакетчета като на гумените мечета. "Харибо" мисля се казваше фирмата

# 610
  • София
Тук в кварталното ни магазинче в Младост1 има. Ако искаш ще ти кажа по-подробно къде е или да ти взема и да ти ги пратя  Simple Smile

Denis благодаря Simple Smile

# 611
По бензиностанциите също има  Peace

# 612
Благодаря сърдечно момичета Heart Eyes Hug

Onna-bugeisha -  знам ги тези на "Харибо", но някак не ми се връзват точно с Маршмелоу. Пък и не знам, дали ще са годни за мастика (покритие- рус) с "Харибо"...??? Пък и видът им е съвсем друг...
Преди си купувах или от подлеза на Плиска или от Скай-сити (различни цветове!), ама вече няма...

Малката Ида - кажи мила, къде точно в Младост да диря ? Много ти благодаря!

polly -  ще дам заявка да ми доставят от бензиностанциите, ама дали ще уцелят ...

bouquet 

# 613

Ако количеството алкохол е от значение за гъстота на крема -  аз бих заменила с разтворено нес кафе и 2-3 капки (пробвай 1 х 1 капките, до вкус) есенция ром.
 Вариант на есенцията ром е есенция "Шоколад" - продават я във Фантастико "Скай-сити", в другите им магазини, не съм виждала.

# 614
Със сигурност ги гледах в Лидл, ама май преди месец и май не са от постоянния им асортимент. Но можеш да провериш, защото бяха баш Маршмелоу - в синя опаковка с надпис.

Общи условия

Активация на акаунт