"La Usurpadora"/ "Узурпаторката" (1998)

• 39 298
  • 491
  •   1
Отговори
# 45
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
гледах днешния епизод беше интересен  Hug
мерси за инфото незнаеx че и през 2005 са го давали hmm а уж всичко знам  Joy
Laughing Joy Joy Joy hahaha
Аз сега за 3-ти път го гледам сериала по Евроком. Peace
Утрешния епизод също ще бъде много интересен.

А направило ли ти е впечатление, че когато Паулина се прави на Паола, всички й се противят и я нападат, а когато при тях е истинската Паола, не могат и гък да кажат? Laughing Joy Joy Joy hahaha

# 46
Е то това е ясно Паула си е Паула,Паулина си е друга Паула -властна,меркантилна,егоистична Паулина-самонадеяна,смирена,скромна... Само на мен ли вчера ми се стори,че епизода беше малко кратък поне още 5 минути трябваше да има много бързо свърши ..... Thinking Дам Хема вече се появи и как и каза "какво става с художника" хаха чак тя знае а уж го играят съпернички хахаха Паула хич не се е криела даже ся Паулина на топа на всичките и мръсотиики тя да ги оправя .... Не са ги дали как са Паула и Алесандро след катастрофата ,Таз Естефания голяма усойница,кога ли ще си промени вече монахинския вид ..Уили май ми се струва че флиртуват също и с Хема ,а уж Хема и Естефания го раздаваха приятелки .. много сплетени странни сужети

# 47
Ей това винаги ме е дразнело и не мога да го разбера. Паола е лоша, егоистична и не мисли за никого, освен за себе си. А Паулина е добра и има сърце и душа, съвест; готова е да се жертва за всеки от сем. Брачо, без да иска нищо в замяна, а никой не оценява това, а всички я нападат с думите: "Какво целиш?". Аз от тук от там гледах пак, но поне започна точно в 19:00 h. сериала. Хема е една върти опашка; знае всички мръсотии на Паола Laughing hahaha hahaha hahaha Joy, но си трае пред Карлос Даниел. Уж го обича.  Naughty Crossing Arms Защо не му каже и да си го извоюва. ooooh! А Уили все си търси някоя, след като Паола/Паулина не го отразява, а плашилото Естефания и тя е една вещица.  Twisted Evil Днес ще покажат Паола и Алесандро. Peace Нея ще я оперират, но тя ще си се оправи. Peace Wink Лусиано обаче ще излъже Паулина, че Паола е умряла и тя ще запачне отчаяно да се вайкa, "че ще трябва цял живот да се прави на лоша жена каквато не е".

Последна редакция: ср, 08 юни 2016, 15:03 от David_Charvet

# 48
Струва ми се,че Естефания е дъщеря на Фиделина... Thinking

# 49
Струва ми се,че Естефания е дъщеря на Фиделина... Thinking
Да, права си, veli36, такава е. Peace Wink

# 50

ДОСЕГА В "УЗУРПАТОРКАТА"...

Еп.8: (6-ти май)
Паола/Паулина казва на Родриго и Карлос Даниел, че иска да разгледа фабриката, но те отказват, защото някой от работниците може да в гнева си да я обиди. Родриго пита Паола/Паулина какъв е интерeсът й към фабриката. Карлос Даниел моли Леандро да разведе съпругата му из фабриката. Паола/Паулина казва на Леандро да предаде на работниците, че всички трябва да бъдат единни, за да спасят фабриката и го уверява, че тя ще бъде спасена.

Паола/Паулина казва на Карлос Даниел, че той и брат му не са направили нищо, за да спасят фабриката.

Карлос Даниел й казва, че няма да й позволи да му повишава тон и й заявява, че щом тя толкова се бои от бедността веднага може да уредят проблема като се разведат.

Паола/Паулина казва на Естефания да се модернизира, за да си върне Уили.

Тя обаче й казва, че Уили не смее да я погледне заради нея, защото откакто й го е отнела, той харесва само уличници. Паулина се ядосва и се я зашлевява.

Паулина моли Естефания се промени и да съблазни Уили и да му роди дете, защото то ще бъде спасението на брака им. Естефяния й казва, че тя отново й се подиграва.

Естефания казва на Фиделина за новата подигравка на Паола към нея - да роди дете на Уили. Фиделина й казва, че Паола е права, и я съветва да го направи.

Паулина отива в стаята си и заварва там Карлос Даниел, който я чака легнал на леглото й. Казва й, че иска да имат дете.

Уили казва на Естефания, че иска да се разведат, но тя му казва, че никога няма да го направи.

Паола/Паулина казва на Карлос Даниел, че е невъзможно да бъдат заедно и го моли да си върви, но се скарват и два пъти тя го нарича "страхливец"; той побеснява и й казва да не го казва трети път.

Паулина не спира да мисли за това, че започва да се влюбва в Карлос Даниел и се пита какво ли би направил той, ако узнае коя е тя в действителност.

Хема изпраща телеграма до Карлос Даниел, в която го моли да я посрещне на летището, когато се върне от пътуването си. Лалита веднага я дава на Паола/Паулина. Лалита казва на Паола/Паулина, че Хема иска да й обяви война да й отнеме Карлос Даниел. Паулина й казва, че ще приеме и е готова да види коя от двете ще спечели.

Еп.9: (7-ми май)
Всички от сем. Брачо отиват на неделна служба, с изключение на Уили, който остава в къщата, за да плува в басейна.

Хема и Лусиано се връщат от Париж обратно в Мексико.

След службата, Карлос Даниел предлага на Паола/Паулина да покара и й дава ключовете от колата, но тя категорично отказва да шофира.

Хема отива в къщата на сем. Брачо, където изнадана я посреща Лалита и й казва, че няма никого, защото всички са отишли на църква.

Паола/Паулина казва на Карлос Даниел, че е болна и не могат да бъдат заедно по начина, по който той иска. Той й казва, че по този начин тя му показва, че не го обича и иска да се разведат. Паола/Паулина му казва, че той сам е повдигнал темата за развод, което означава, че го е обмислял, и му казва да го направят, за да може да се ожени за Хема и да получи от нея онова, което иска.

Хема пита Лалита какви са отношенията между Паола и Карлос Даниел. Лалита я лъже, че двамата са по-щастливи от всякога и да не се надява да се разведат. Естефания се прибира и казва на Хема за промяната у Паола, както и за това, че е излекувала баба Пиедад от алкохолизма, но не знае с каква цел го е направила.

Карлос Даниел казва на Паола/Паулина, че иска да си поговорят. Тя му казва, че ако е отново за развода им, просто няма смисъл да говорят. Когато Паулина влиза в къщата, Лалита я причаква и й казва, че Хема се е върнала от пътуването си и е в хола. Паола/Паулина й казва, че ще отиде да я поздрави и моли Лалита да предаде на Карлос Даниел, че ако пита за г-жа Паола, да муй каже, че е сама в хола.

Когато Карлос Даниел също отива в хола, Хема му се нахвърля и го целува по устата. Паулина побеснява.

Художникът Донато се обажда в дома на сем. Брачо и казва на Лалита да предаде на Паола, че иска да се видят незабавно, или той ще дойде в домай и ще предаде лично на съпруга й картината, на която Паола позира гола.

Естефания отива при басейна и казва на Уили да се облече, защото имат гости: Патрисия, Родриго и Хема. Уили се усмихва и й казва, че трябва добре да се издокара, "защото е срамота да си грозен при наличието на толкова красавици".

Паола/Паулина решава да се качи в стаята си. Хема й казва, че ще дойде с нея, за да си поклюкарстват. Карлос Даниел се радва, защото Паола е изревнувала, когато Хема го е целунала, което означава, че тя го обича и няма защо да се развеждат.

Лалита казва на Паола/Паулина. че художникът се е обадил, за да каже, че е завършил картината й и ще я даде или на нея, или на мъжа й. Когато остават сами, Хема започва да разпитва Паола/Паулина как върви връзката й с Донато, и  тази с импресариото и хотелиерският магнат. Паола/Паулина й казва, че всичко това е вече в миналото и се е променила, защото е осъзнала, че има предостатъчно: съпруг, който я боготвори, а децата му я обичат като своя родна майка. Хема е потресена да че това и я пита, че се променила до толкова, че е излекувала баба Пиедад от алкохолизма. Паола/Паулина й казва, че баба Пиедад се е излекувала сама. Хема й казва, че може да се е променила, но именно тази нейна промяна ще отблъсне Карлос Даниел от нея. Паола/Паулина й казва, че е възможно и я пита какво е правила по време на пътуването си. Хема й се хвали, че е сваляла мъже и й казва, че си е довела един с нея - Лусиано Алкантара. Паулина се стряска като чува името му. Хема я пита защо мълчи и я пита дали познава Лусиано. Паола/Паулина й казва, че не смята така. Хема й казва, че ще остане на обяд с тях и й казва, че сега след като знае всичко за нея, я държи в ръцете си и може да я издаде на Карлос Даниел, за да й отмъсти за това, че й го е отнела, когато е мислела, че той е готов да се ожени за нея. Паола/Паулина й казва, че може да знае всички нейни тайни, но не и голямата й тайна. Хема й обещава, че ще научи каква е тя.

Всички са се събрали в трапезарията за обяд. Паола/Паулина се появява облечена в доста провокативна рокля. Карлос Даниeл веднага прави коментар, че "не е необходимо Паола да си показва прелестите".

Художникът Донато пристига в къщата на сем. Брачо заедно с картината на Паола. Лалита го гони и му казва да изчака, докато тя извика г-жа Паола да говори с него.

Еп.10: (8-ми май)
Паола/Паулина излиза от трапезарията и Лалита й казва, че художникът я чака пред портата на къщата.

Паулина излиза и казва на Донато, че ще се видят по-късно.

В Монтекарло, Монако Паола е между живота и смъртта.

Докарто обядват, Хема казва, че желае да й приготвят една от стаите за гости, защото иска да остане при семейството си. Паола/Паулина обаче й забранява да остане, защото си има апартамент. Хема й казва, че Карлос Даниел ще реши това, но Паола/Паулина й казва, че решенията ги взема тя, защото е господарката на къщата.

По време на семейния съвет всички са се събрали, за да решат дали да затворят "Фабрика Брачо". Накрая баба Пиедад казва, че няма да я затворят, докато наистина не намерят начин за спасяването й.

Паола/Паулина отива при ДОнато, който е пиян и иска да се любят. Тя го зашлевява; той се ядосва и й показва голия й портрт и й казва, че ще го покаже на мъжа й. Паулина взема макетното ножче и нарязва картината на парчета. Донато й казва, че тя не е Паола. Паулина си тръгва.

Когато се прибира вкъщи, Паулина научава, че Карлитос отново се преструва на болен, защото не желае да ходи на училище на следващата сутрин.

Паулина удря Карлитос, за да го накара да си отвори очите и да закуси. Естефания й казва, че ще разкаже на брат си за постъпката й.

Еп.11: (9-ти май)
Лусиано се обажда по телефона в дома на сем. Брачо и иска да говори с Паола Брачо. Когато Паулина вдига слушалката, Лусиано й казва, че знае коя е всъщност, но Паулина се преструва, че не знае за какво говори и му казва да не я безпокои повече.

Паулина позволява на Карлитос да не ходи на училище.

По време на обяд, Паола/Паулина казва, че смята да смени училището и лекаря на Карлитос. Естефания веднага казва, че Паола само харчи парите на семейството и казва на брат си Карлос Даниел за това, че жена му е ударила сина му. Паола/Паулина му казва, че Карлитос се е глезил и за това го е ударила.

Паулина отива във фабриката и се опитва да усмири работниците, коита са вдигнали стачка.

Еп.12: (10-ти май)
Лусиано отива в дома на сем. Брачо; Карлос Даниел го вижда като се прибира и го пита кой е и какво иска. Той му казва, че търси Хема, но градинарят казва на него и на Карлос Даниел, че Хема не е идвала днес.

Лусиано изпраща по пощата телеграма до Паола Брачо.

Паола/Паулина казва на Карлос Даниел, че иска да стане рано, за да отиде във фабриката. Той е изумен и й казва, че брат му не я желае там, но Паола/Паулина му казва, че независимо от това, тя смята да ходи във фабриката всеки ден.

Вечерта Хема отива в дома на сем. Брачо сама.

Хема отново целува Карлос Даниел по устата; Естефания се подсмихва злобно.

Лалита се опитва да убеди г-жа Паола да слезе, но тя не желае. Лалита вижда как Хема целува Карлос Даниел и казва на Паола да слезе долу при тях.

Когато Паола/Паулина слиза Хема я провокира, че се бои от мъжа си. Паулина иска да си тръгне, но Карлос Даниел й казва да не го прави, защото иска да й каже нещо. Казва й, че му е жена само по фамилия, защото не до допуска в спалнята си, но иначе е готова да се бори, за да спаси семейството и фабриката.

Хема се възползва от това, че Карлос Даниел е пиян и бесен на жена си и го кани в апартамента си.

На следващата сутрин Естефания е учудена, когато вижда Карлос Даниел със същите дрехи. Той й каза, че е бил у Хема; Естефания злорадства.

Карлос Даниел моли Паола/Паулина за извинение за това, че я е нагрубил, както и за това, че е останал при Хема.

Паулина му казва, че не я интересува какво е станало миналата нощ между него и Хема. Паулина отива в стаята на Карлос Даниел и го заварва, че е заспал и му казва да стане незабавно, да се изкъпе и да тръгнат заедно за фабриката, или ще го напусне и ще отиде някъде, където няма да я намери и няма да й се налага да се срамува от него. Когато илиза от стаята, Паулиа се сблъсква в коридора с Естефания, която пита Паола/Паулина знае ли къде е бил Карлос Даниел миналата нощ. Паола/Паулина й казва, че знае, че е бил при Хема.

Хема казва на Лусиано, че ще му даде всичко, което й поиска, ако той накара Паола да се влюби в него, за да може тя да й отнеме Карлос Даниел.

Паулина казва на Естефания, че ще се бори за спасяването на "Фабрика Брачо", и й казва, че ще работи, както и че тя и Уили също ще трябва да поработят малко. Паулина казва, че ще работи и ще намери заем, за да изправи фабриката на крака.

По същото време в болницата в Монтекарло, Монако истинската Паола се събужда след операцията си и си спомня за катастрофата.

Всички са се събрали, за да отпразнуват юбилея на "Фабрика Брачо".

Паулина получава обаждане, че искат да купят половината терен, за да го използват за построяването на магистрала.

Уили казва на Естефания, че фабриката е спасена, благодарение на Паола.

Паола/Паулина пита Карлос Даниел няма ли да продадaт терена, той й казва, че дори и да го направят, парите ще са малко, за да решат проблемите си. Паулина му казва, че щом той не желае да опита, тя ще се бори и ще търси клиенти и пазари, за да спаси фабриката и ще му докаже, че Паола Брачо не е кукла.

Паола/Паулина моли Родриго да се върне във фабриката, докато тя пътува, за да намери пари и клиенти за спасяването й.

Естефания се среща с художника Донато, който иска да се срещне с Карлос Даниел. Естефания го пита кой е, и Донато й казва, че той е един от любовниците на Паола Брачо.

Карлос Даниел отива в апартамента на Хема и й казва, че е дошъл, за да получи онова, което не получава от жена си.

Линк за 10-ти епизод с бг субтитри:
http://vbox7.com/play:b1fb3f038e

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 12:11 от David_Charvet

# 51
Ауу баба Пиедат знае,че това не е истинската Паула това беше като бомба за мен неочаквано и как спокойно го каза,че знае,че не е тя от къде знае всъщност ,че не е тя ?

# 52
Бабата най- умна от всички излезе! Grinning

# 53
Бабата най- умна от всички излезе! Grinning
Да! Laughing  Те всички се чудеха на промяната у Паола и се чудеха как може да се е променила за толкова кратко време, но само баба Пиедад има очи да види, че това е нейна двойница. Peace Затова тя слуша и подкрепя Паулина във всичко, което прави, но не я разкрива, а чака всички останали сами да се досетят.

# 54
Другите както и да е,ама Карлос Даниел е шушумига.Толкова да не се усети че това не е жена му. Wink

# 55
Намерих из архивите си вкъщи едно интервю с Фернандо Колунга и реших да го сподля с вас. Hug

Само определени роли ли играеш сега:
ФК: Всъщност не ме интересува каква роля играя. Бих искал просто да си върша работата и нищо друго. Ако винаги мислиш как много пъти ще се появиш, е по-добре да си останеш вкъщи. Почти всички от моите роли, аз вземам на кастинги.

Как би охарактеризирал себе си с една дума?
ФК: Има толкова много думи; уважаващ, симпатичен, разбиращ. Опитвам се да се грижа за всичко и всички, които ме заобикалят всеки ден от живота ми.

Къде и как получаваш удовлетворение?
ФК: Обичам да плувам, както и моторните спортове. Когато бях тийнейджър, родителите ми ми подариха мотоциклет. Оттогава - това е моята страст.

Къде би искал да живееш и защо?
ФК: На Карибските острови. Това е много красиво място; бих искал да остана там със семейството и приятелите ми. Това е всичко за един добър живот: вода, чист въздух.

Какъв е твоят недостатък?
ФК: Той може да бъде наречен много неща с техните собствени имена. Ето защо някои хора не ме харесват. Някои дори ме наричат - "Антиактьора".

Какво мислиш за алкохола и наркотиците?
ФК: През годините, когато бях млад, работех в една дискотека, където алкохолът и наркотиците бяха навсякъде. Аз никога не съм се интересувал и не съм ги употребявал и никога няма да го направя. Имам различни цели в живота и няма желание да се дрогирам или напивам. Предпочитам да спортувам.

Отказвал ли си се от нещо заради актьорството?
ФК: Да, разделих се с годеницата си. Актьорството изисква много време. Уча репликите си от сутрин до вечер. Приятелката ми се измори много скоро от този начин на живот. Съжалявам, защото двамата имахме наистина много красива връзка.

Трудно ли е да се работи със звезда като Талия?
ФК: Нямам наблюдения. За мен тя беше просто партньор и имаме много добри отношения.

Всички говореха за връзката ви...
ФК: Преди да се запозная с Талия, никой не се интересуваше от личния ми живот. Да, двамата имахме връзка, но след това не съм позволявал на никого да злоупотребява с личния ми живот. Нямахме много възможности да се видим насаме. Любов е, когато двама души са сами. А ние не бяхме. Винаги бяхме преследвани от журналисти, които ни обсипваха с въпроси, някои доста интимни. Накрая връзката ни приключи, когато бяхме в море от лъжи, които бяха написани в пресата.

За какво ти пишат феновете ти:
ФК: Най-вече за моите герои. Когато чета писмата на феновете си, в които те ми благодарят за работата ми,съм убеден, че чрез моите персонажи, хората да мечтаят и намират начин да живеят по-добре.

източник: в. "Тв Сага", септември 2005 год.

# 56
Кога точно кой епизод Паула ще се нанесе в къщата,но без да разказвате ,защото не харесвам педварително да зная какво ще се случи и кога и как както обичат повечето макар и да съм го гледала съм забрайла и по добре ?да внесе малко смут ,че сегащната обстановка със сълзи и сополи и всяческа преданост от страна на Паулина ми идва малко в повече  Laughing Вчерашния епизод беше доста силен .Появи се и актиорът Мигел Де Леон много смахнат хахаха ...Забелязвам,че горката баба Пиедад едва върви на тез високи токове залиташе с набито окото съм и забелязах,че бая са и отекли глезените и подути как е нахлузила тез токове не знам РИП голяма и почитана актриса е била в Мексико,но за жалост е починала 2002 година....Не схващам и друга логика на сериала уж Хема съперница на Паулина ,а вчера в сцената когато я попита Карлос Даниел дали знае дали Паула има лубовници тя примълчава ,но то класиките винаги са били такива леко логиката им се губише в някои сужети,което до някъде ми харесва не да се изтърси всичко и айде .... Simple Smile

# 57
Asq123, Паола ще се върне обратно вкъщи в 36-ти епизод. Peace
А не знам дали знаеш, но Мигел Де Леон е бил съпруг на Габи Спаник по времето на снимките на "Узурпатората". Peace Wink
Тя, Хема така и не я разбрах каква й е ролята? На злодейка, съперница, любовница newsm78 И накрая нищо не се случи с нея, просто я махнаха към финала. ooooh!

# 58
Оо 36 епизод то е близко... Да,чувала съм ,че на времето Мигел е е ходил със Спаник аз много го харесвам като актиор гледала съм го с главна роля в класиката "Мария Селесте" партнираше си заедно със Соня Смит,гледала съм го и в "Усещане за любов" по канал тв Романтика още като съществуваше с български субтитри още преди да излезне дублиран от Диема Фемили

# 59

ТАЗИ СЕДМИЦА В "УЗУРПАТОРКАТА"...

Еп.13: (13-ти юни)
Родриго казва на Паола/Паулина, че ще се върне обратно на работа във фабриката, при условие, че тя обещае никога повече да не стъпва там. Паулина се съгласява.

Паулина заминава на бизнес пътуване.

Естефания изпраща Донато във "Фабрика Брачо" право при Карлос Даниел, където му казва, че съпругата му е "никаквица". Карлос Даниел побеснява и го пребива и го изхвърля навън.

Когато Карлос Даниел се прибира вкъщи, Естефания го пита дали са идвали да го търсят във фабриката и дали е разбрал каква в действителност е Паола. Карлос Даниел я сграбчва и я пита тя ли му е изпратила непознатия мъж да му наговори лъжи за Паола. Естефания му казва, че не го познава и че той сам е дошъл в дома им.

Баба Пиедад казва на Карлос Даниел да не си и помисля да се развежда с Паола, защото децата му ще страдат. Карлос Даниел й казва, че Поала и без това не им е истинска майка и няма заради тях да страда, като живее с жена, която не го пуска в спалнята си.

В Монтекарло, Монако истинската Паола се възстановява. Лекарят, който я е оперирал идва да я види и й казва, че Алесандро ще остане инвалид за цял живот.

Паулина се завръща от пътуването си и е учудена, когато на летището я посреща шофьорът Педро, а не Карлос Данеил. когато се прибира вкъщи, Паола/Паулина пита Лалита дали знае къде може да е съпругът й. Лалита й казва, че може да е отишъл при г-ца Хема.

Карлос Даниел наистина е в апартамента на Хема и й разказва за срещата си с Донато и за клеветите, които му е наговорил за Паола. Хема веднага му казва, че може това да е самата истина, но той отказва да я приеме. Карлос Даниел побеснява и й казва, че Паола не може приеме това, че собствената му съпруга го мами под носа му.

Паола/Паулина се обажда в дома на Патрисия и Родриго, за да проври дали Карлос Даниел не е у тях. Но Патрисия й казва, че той не е там. Ядосана, Паулина взема бележника с тел.номера и се обажда в апартамента на Хема и я пита дали случайно съпругът не е там. Хема й отговаря с наглост: "Случайно не, нарочно.". Паулина се ядосва.

Еп.14: (14-ти юни)
Паулина казва на Хема, че не желае да говори със съпруга си, но да му предаде, че тя ще го чака, когато той реши да се върне вкъщи при нея.

Паола/Паулина и баба Пиедад отиват да говорят с чиновника, за да обсъдят с него сумата, която им предлага, за да купи терена, като му казват, че отказват да продават, ако не им предложат по-висока цена, от предлаганата. Той им казва, че ще говори с шефовете си и ще ги пита дали може да им предложат по-голяма цена.

Паулина получава писмо от Лусиано, в което той я моли да се срещнат, защото има новини за нея от истинската Паола.

Карлос Даниел се прибира вкъщи и казва на Паола/Паулина, че е била права, и както тя е мислела, чиновникът наистина е корумпиран и е дошъл да им предлага двойна цена за земята. Карлос Даниел благодари на Паола/Паулина за всичко, което е направила за него, за да спасят "Фабрика Брачо", но иска освен бизнес партньор, тя да бъде и негова съпруга. Паулина му казва да има търпение и да изчака да мине 1 година, за да може отново да бъде такава, каквато той я иска.

Паулина се среща в едно кафене с Лусиано, който й казва, че истинската Паола е умряла при автомобилна катастрофа в Европа. Паулина е шокирана; Лусиано й казва, че за нея е по-добре така, и че след като истинската Паола Брачо е мъртва, тя няма да има проблеми и може да продължи да се представя за нея, а той ще пази тайната й срещу известна сума пари. Паулина обаче му казва, че след като Паола е мъртва, тя няма защо да продължава да се представя за нея и може да разкаже цялата истина на сем. Брачо. Лусиано я заплашва, че ако го стори, тя ще отиде направо в затвора, защото той лично ще се погрижи това да стане, защото тя си е присвоила самоличността на друга жена.

Еп.15: (15-ти юни)
Всички са се събрали, за да отпразнуват рождения ден на Карлос Даниел.

Хема идва заедно с Лусиано и го представя на Паола/Паулина, след което започва да се заяжда с нея, че би й го отстъпила за мъничко.

Карлос Даниел получава телефонно обаждане, в което му казват, че съпругата му си има много любовници и той трябва да потърси доказателства за това сред вещите й.

Паулина отива в дома на магната Дъглас Малдонадо, за да го помоли да й даде заем от $2 мил. долара, за да спаси семейната фабрика на съпруга си.

Карлос Даниел отива в стаята на Паола и започва да рови из вещите й и открива в нощното й шкафче снимка на друг мъж. Когато Паола/Паулина се прибира вкъщи, Карлос Даниел с гръм и трясък отива при нея, за да я пита за снимката на мъжа, която е намерил сред нещата й.

Еп.16:
Паола/Паулина казва на Карлос Даниел, че не знае кой е мъжът на снимката. Той й казва, че не й вярва, защото я е намерил в чекмеджето на нощното й шкафче. Точно тогава в стаята при тях влиза Лалита, която носи чай на г-жа Паола. Карлос Даниел я сграбчва и я пита дали й е позната снимката. Лалита го лъже, че снимката е нейна и се радва, че се е намерила, защото къде ли не я е търсила. Карлос Даниел моли Паола/Паулина за извинение и й казва за телефонното обаждане и за това, което са му казали. Тя недоумява и го пита как може да е повярвал на тел. обаждане, че собствената му съпруга го мами и си е позволил да рови из нещата й.

Карлос Даниел отново отива в апартамента на Хема, и този път прекарва нощта в леглото й. Хема му казва, че иска от него да престане да бъде толкова потънал в мисли по Паола и да я забрави, за да може да бъде нейн изцяло.

Паулина отива по-рано в дома на Дъглас Малдонадо от притеснение какво решение ще вземе той по заема.

Дъглас Малдонадо, който й казва, че е готов да й даде заема от $2 мил. долара за спасението на "Фабрика Брачо", ако тя приеме да бъде главен консултант във фабриката.

Еп.17:
Дъглас Малдонадо казва да прехвърлят $2 мил. долара на сметкаъта на "Фабрика Брачо". Всички от сем. Брачо не разбират как Паола е успяла да ги издейства от магната.

Паулина поличава телеграма от истинската Паола и разбира, че тя не е умряла, както й е казал Лусиано.

Карлос Даниел пита Паола/Паулина при какви условия магнатът Дъглас Малдонадо заема парите.

Лусиано иска от Хема да му помогне да се сближи с Паола.

Карлос Даниел, Паола/Паулина, Родриго и Естефания отиват в дома на Дъглас Малдонадо, който им казва, че ще им даде заема, при условие, че Паола Брачо бъде изпълнителен директор във фабриката и го представлява и информира за всичко, което прави там. Карлос Даниел и Родриго отказват да приемат това негово условие, защото не искат да се унижават, като бъдат командвани от жена му и му заявява, че Паола е много нехайна с парите и ако им ги даде, то те ще бъдат хвърлени на вятъра.

Хема се обажда в дома на сем. Брачо, за да говори с Паола и Лалита й казва за срещата на семейството с магната Малдонадо и за това как Паола е уредила $2 мил. долара за спасението на фабриката.

Лусиано се обажда на Паулина и й казва, че знае за $2-та мил. долара и иска да се срещнат на следващата сутрин, за да си поговорят.

Всички мислят, че Паола е получила $2-та мил. долара, защото е прелъстила Дъглас Малдонадо.

Лусиано казва на Паулина, че иска повече от първоначалната сума - 2 мил. песос.

Хема казва на Карлос Даниел, че Паола не го обича вече, защото се е влюбила в магната Дъглас Малдонадо.

Линк за 15-ти епизод с бг субтитри:
http://vbox7.com/play:b743fbcab2

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 19:52 от David_Charvet

Общи условия

Активация на акаунт