"La Usurpadora"/ "Узурпаторката" (1998)

• 39 283
  • 491
  •   1
Отговори
# 450
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Последен епизод..... Cry Много ще ми липсвате,приятели!
veli36, Hug Hug Hug

# 451
Дейвид, благодаря за пореден път.
Вели,  bouquet bouquet bouquet

Нямам търпение вече за развръзката. Хареса ми, че най-после Естефания разбра коя е майка й. Дано не я пренебрегне, че ще ми стане много мъчно за Фиделина. Много ми харесва като герой.

А пък тази Паулина  #Cussing out. Много обича децата, Карлос Даниел, фабриката, семейството, а бърза да се омъжва за друг... тцтцтцтц. Яд ме е не за друго, ами само разиграва адвоката. Не смятам, че го заслужава.

# 452
Дейвид, благодаря за пореден път.
Моля, kle0patra.

Нямам търпение вече за развръзката. Хареса ми, че най-после Естефания разбра коя е майка й. Дано не я пренебрегне, че ще ми стане много мъчно за Фиделина. Много ми харесва като герой.
И аз харесвам Фиделина, самата актриса много хубаво играе. Днес ще видиш в какво ще стане. Wink

А пък тази Паулина  #Cussing out. Много обича децата, Карлос Даниел, фабриката, семейството, а бърза да се омъжва за друг... тцтцтцтц. Яд ме е не за друго, ами само разиграва адвоката. Не смятам, че го заслужава.
И аз не харесвам постъпката на Паулина. Naughty Но свен нея, и другите герои правеха неща, които не одобрявам; все си сменяха мнението (Естефания и Карлос Даниел най-вече); да не забравяме пък Карлос Даниел колко пъти я предаде и я подозира в какво ли не. #Cussing out Той е този, който не я заслужава. Naughty Да не говорим, че и адвоката не е цвете, защото си полягваше с Хема. Close Close Close

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 15:47 от David_Charvet

# 453
Хема се загуби нещо.....

# 454
veli36, Hug Hug Hug
newsm45
Искам още!
Нещо не ме кефи на пръв поглед Обетованата земя. Искам класичека, стара теленовела с известни актьори!

# 455
Така е, Дейвид, в този сериал всеки разочарова с нещо (май само баба Пиедад беше съвършена, макар и Паола да не ме е разочаровала Stuck Out Tongue).
Наистина, с Хема какво стана. Каза, че ще остави Карлос-Даниел и толкова.

# 456
Така е, Дейвид, в този сериал всеки разочарова с нещо (май само баба Пиедад беше съвършена, макар и Паола да не ме е разочаровала Stuck Out Tongue).
Да, единствена баба Пиедад беше на страната на Паулина през цялото време. Подкрепяше я, уважаваше и нея, и нейните решения и саможертвата й.  Grinning Другите само я нападаха и клеветяха. Crossing Arms Паола определено няма как да разочарова никого. Mr. Green Wink

Хема се загуби нещо.....
Наистина, с Хема какво стана. Каза, че ще остави Карлос-Даниел и толкова.
Да, нали казах, че ще я махнат от сериала, без нищо да й се случи. Нито разкаяние, нито да си вземе поука. ooooh! Последно я даваха, когато търсеше Карлос Даниел е в хотелската му стая в Монтерей, но той си беше заминал. И когато разбра, тя побесня и каза, че ще замине за Европа. Peace

veli36, Hug Hug Hug
newsm45
Искам още!
Нещо не ме кефи на пръв поглед Обетованата земя. Искам класичека, стара теленовела с известни актьори!
kiticat, bouquet bouquet

# 457

ДОСЕГА В "УЗУРПАТОРКАТА"...

Еп.102: (14-ти октомври, петък)
Паулина не подписва документите за брак. Тя казва на Едмундо, че му е признателна за всичко, което е направил за нея, но не може да го мами, защото тя може да обича единствено и само Карлос Даниел.

Естефания отказва да повярва на думите на Уили, че Фиделина е нейната майка. Тя побягва разстроена от полиц. участък и отива в дома на сем. Брачо.

Там баба Пиедад и Фиделина й признават, че казаното от Уили е вярно. Естефания ги пита защо не са й казали нищо; Фиделина й казва, че се е бояла, че ако научи, че е дъщеря на една слугиня, ще е презре.

Паулина смята никой, най-малко Карлос Даниел, да не научава, че тя не се е омъжила.

Естефания казва на Фиделина колко много е имала нужда от нея. Прегръща я и я нарича "мамо". Баба Пиедад казва на Лалита, че може да разгласи на всички в къщата, че Фиделина е майката на Естефания.

Баба Пиедад се обажда по телефона на Паулина, но вдига приятелката й, Селия, която й казва, че Паулина не се е омъжила за адвокат Серано. Баба Пиедад е щастлива и отива да каже радостната новина на Карлос Даниел, който продължава да лежи в леглото си и да се самосъжалява. Когато разбира, че Паулина не се е омъжила, той не може да повярва и скача от леглото и се втурва при Паулина.

Паулина не спира да мисли за предсмъртните думи на сестра си, Паола, че иска да се омъжи за Карлос Даниел.

На вратата се чука; когато я отваря, Паулина е шокирана, когато вижда Карлос Даниел.  Той й казва, че знае, че не се е омъжила за Едмундо Серано и я моли да поговорят.

Естефания се държи странно и отказва да се храни.

Когато Фиделина идва и Естефания я вижда, тя става от леглото, започва да й се смее.

Естефания започва да говори несвързани неща от всичко, което е преживяла и в същото време се смее налудничаво, докато не припада в несвяст.

Карлос Даниел моли Паулина да се омъжи за него, защото има нужда от нея. Тя му казва, че я обича, защото вижда в нея Паола. Карлос Даниел й казва, че я обича заради самата нея и това, което е тя. Накрая Паулина се съгласява да се омъжи за него.

Естефания бива откарана в болницата. Лекарите смятат, че е изгубила разсъдъка си и може да се наложи да я настанят в психиатрична клиника.

Патрисия и Родриго решават да вземат бебето на Естефания при себе си и да се грижат за него, докато Естефания си възвърне разсъдъка.

Паулина и Карлос Даниел са много притеснени за Естефания. Баба Пиедад ги пита какво правят заедно; те й казва, че са се сдобрили и ще се оженят.

Фиделина не спира да се самообвинява, че по нейна вина Естефания е полудяла, защото е разбрала, че е нейна дъщеря. Двете с баба Пиедад отиват в психиатричната клиника, в която е настанена Естефания, за да видят как е. Патрисия също идва със сина й на ръце, но Естефания не разпознава никого от тях. Тя смята себе си за светица, а баба Пиедад за Дева Мария, а Фидлеина и Патрисия за монахини, но се чуди: "Mогат ли монахините да имат деца?".

Карлос Даниел и Паулина разказват на Карлитос и Лисет, че тяхната майка е Паола, която е починала, а тя е нейната сестра-близначка. Но и двете деца нищо не разбират.

Карлитос казва, че за него има само една майка: тази, която стои пред тях и е мила и добра с него.

Всички са се събрали в църквата за сватбата на Карлос Даниел и Паулина. Баба Пиедад отвежда Карлос Даниел до олтара. Пред църквата спира голяма бяла лимузина, от която изилизат Родриго и Паулина, облечена в красива булчинска рокля с дълъг шлейф, който бива носен от Карлитос и Лисет.

Родриго отвежда Паулина до олтара и я предава на брат си, Карлос Даниел и двамата разменят клетвите си. Когато свещеникът ги обявява за съпруг и съпруга и Карлос Даниел и Паулина се целуват,

всички им ръкопляскат, а баба Пиедад се усмихва и си отдъхва. Когато младоженците излизат на площада, всички започват да викат: "Целувка!".

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 21:45 от David_Charvet

# 458
Сватбата ми хареса, много романтично и хубаво.

# 459
Сватбата ми хареса, много романтично и хубаво.
kiticat, сватбите са едно от най-любимите ми неща в сериалите. Party

# 460
Краят много ми хареса!

# 461
Няма нищо по-хубаво от щастливия край. Сватбата им беше страхотна, Паулина - прекрасна.

Само ми стана жал за Естефания и не толкова за нея, колкото за Фиделина, която тъкмо се събра с дъщеря си официално.

А от спирането на сватбата между Паулина и адвоката очаквах нещо по-драматично - я Карлос Даниел да се появи и да спре сватбата, я Паулина да се разтрепери и адвоката сам да пожелае да прекрати нещата, защото иска да я види щастлива с любовта на живота си.

# 462
Няма нищо по-хубаво от щастливия край. Сватбата им беше страхотна, Паулина - прекрасна.

Само ми стана жал за Естефания и не толкова за нея, колкото за Фиделина, която тъкмо се събра с дъщеря си официално.
И на мен ми е пo-мъчно за Фиделина, отколкото за Естефания. Ще издам нещо:
Скрит текст:
В продължението, тя ще си върне разсъдъка. Shocked

А от спирането на сватбата между Паулина и адвоката очаквах нещо по-драматично - я Карлос Даниел да се появи и да спре сватбата, я Паулина да се разтрепери и адвоката сам да пожелае да прекрати нещата, защото иска да я види щастлива с любовта на живота си.
kle0patra, bouquet И аз съм на мнение като теб, че трябваше Карлос Даниел да отиде и да осуети сватбата на Паулина с адвоката Peace, вместо да лежи в леглото и да реве, че я е изгубил. Naughty Crossing Arms

# 463
И аз съм на мнение като теб, че трябваше Карлос Даниел да отиде и да осуети сватбата на Паулина с адвоката Peace, вместо да лежи в леглото и да реве, че я е изгубил. Naughty Crossing Arms

Joy hahaha hahaha hahaha
Ама точно - прегърнал възглавницата и повтаря:"Загубих я, сигурно вече се е омъжила.". През целия сериал това, което най-много ми липсваше е, че ми се искаше да се борят за любовта си. И двамата не спираха да реват един за друг, но така и не направиха нещо по въпроса. Другите се мъчиха да ги сватосат, но не и те самите....

Днес или най-късно утре пускам продължението. Дано разбера за какво иде реч с този испански.

# 464
И аз съм на мнение като теб, че трябваше Карлос Даниел да отиде и да осуети сватбата на Паулина с адвоката Peace, вместо да лежи в леглото и да реве, че я е изгубил. Naughty Crossing Arms

Joy hahaha hahaha hahaha
Ама точно - прегърнал възглавницата и повтаря:"Загубих я, сигурно вече се е омъжила.". През целия сериал това, което най-много ми липсваше е, че ми се искаше да се борят за любовта си. И двамата не спираха да реват един за друг, но така и не направиха нещо по въпроса. Другите се мъчиха да ги сватосат, но не и те самите....
Най-голямата сватовница беше баба Пиедад.  Peace Laughing Да, съгласен съм с теб, че нито Карлос Даниел, нито Паулина се бориха за голямата си любов, а само я оплакваха. ooooh! В другите сериали поне влюбените винаги са се борели за любовта си, и правеха всичко, за да бъдат заедно.
Днес или най-късно утре пускам продължението. Дано разбера за какво иде реч с този испански.
Peace, и аз ще кача преразказ по-късно. Ще видим, когато успея да гледам и аз. Wink

Общи условия

Активация на акаунт