MasterChef България, Тема 4

• 39 212
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
И аз мисля,че ще е ориз. И той е много специфичен.

Сега гледам снощния епизод, че пропуснах малко. Уважавам старанието на всички, но ако Таня просто през цялото време само пуфтеше, чакаше Аврам да й свърши всичко и се подрусваше на едни високи обувчици....

# 31
  • София
Ух, че хубав тоз шеф Виктор Mr. Green

Гледам Таня, че се оправдава с непоказани моменти в скандала, но после с карамела беше сама, кой е виновен за този бльокис. Аврам поне беше плейтнал подобаващо Mr. Green

https://www.facebook.com/BG.MasterChef/photos/a.663864077065945. … 691198283/?type=1

# 32
ЗапИс!  Mr. Green
В кутията залагам на ориз. А защо не и картофи?

# 33
и аз залагам за задача хляб за кутията...или салата?

# 34
  • Велико Търново
Много хубаво семейство, изглеждат сплотени и щастливи Simple Smile
Този актьор много ми напомня за Виктор Wink

# 35
Ами тя Таня може и да е плейтнала, ама всичко се е разтекло и не прилича на нищо.
Искам да идва вторник!  Mr. Green

# 36
  • в резерват
 А аз искам през уикенда да има студио - с кадри извън показаните, с коментарии на шефове и участници  Grinning

Дарин в отборната игра ми хареса много. Отборен играч, интелигентен, има идеи, готви по мой вкус. И ако  не правеше забележки какво да гледаме и коментираме без малко да искам да си го взема и за Арбанаси.

# 37
  bouquet мерси за темата

# 38
Ами тя Таня може и да е плейтнала, ама всичко се е разтекло и не прилича на нищо.
Искам да идва вторник!  Mr. Green
Peace Laughing
Пак да заложа на хляб! Wink

# 39
Представям си в кутията да има живо пиле Mr. Green/не че някой ще им даде/.Залагам на ориз.

# 40
  • София
Още един глас за ориза Wink

# 41
Запис, че малко ви изпуснах. Толкова много сте изписали  Shocked

# 42
От мен глас за ориза. Бебе, благодаря за темата! Peace

# 43
Благодаря за темата. Бебе дали да не я направиш седмична? newsm78 Както сме  почнали до края на шоуто може да има две теми на седмица.  Колебая се между ориз и паста, но не вярвам толкова скоро пак да ги карат да я приготвят, затова мисля, че ще е ориз.

# 44
Много ми хареса играта на синия отбор. Много бързо се разпределиха и разбраха направо без думи ( ясно ми е,че са отрязали кадри) кой какво ще готви и всичко останало. Беше приятно за гледане как се разбират.

Общи условия

Активация на акаунт