Спирала за мигли - 11 тема

• 74 797
  • 769
  •   1
Отговори
# 765
  • SF
Аз съм със спирала на Клиник от началото на август и вече започва да свършва. В началото беше рядка, а сега привършва. Като цяло не съм възхитена.
Но пък иначе ми прави миглички от няколко докосвания. Даже колкото повече повтарям, толкова по-слепващ ефект се получава.
Със смесени чувства съм. От една спирала на Сефора и от Телескопика на Лореал категорично съм по-запленена.
Тази на Клиник става. Ако ми я подарят, не бих я изхвърлила. Но да ходя да я издирвам по магазините - няма да стане.
А Телескопика на Лореал съм го издирвала - честна дума. Имала съм и спирала на Ести Лаудер, но Телескопичните мигли са по-подходящи за моите очи.
До мигли си е всичко.
Моята племенница е със страхотни мигли и вчера си е сложила някаква спирала на Мейбълин. Всички я гледаха в очите и се възхищаваха на миглите й. Питаха  я дали са й изкуствени, не й ли тежат тези ветрила.... А тя със спирала от 10 лева, купувана преди месеци. Тя е още малка и не слага спирали без повод.

# 766
До мигли си е всичко.
Моята племенница е със страхотни мигли и вчера си е сложила някаква спирала на Мейбълин. Всички я гледаха в очите и се възхищаваха на миглите й. Питаха  я дали са й изкуствени, не й ли тежат тези ветрила.... А тя със спирала от 10 лева, купувана преди месеци.

Няма по-хубаво от хубав " изходен м'трЯл "  Hug

# 767
дами, нова тема?

# 768
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ондин, не ми е за цел да те убеждавам, теб или някой в темата Peace. Всъщност даже не е коректно да се огласява широко такъв тип информация- тя се знае принципно от малко хора, основно такива, на които валидирането на козметични и лекарствени продукти им е работа.

# 769
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Пускам НОВА ТЕМА, понеже май друг няма време. Дайте идея за анкета и въпрос, ако настоящата не ви харесва Hug

Общи условия

Активация на акаунт