Самотен баща

• 10 148
  • 47
  •   1
Отговори
# 15
По точно на община Несебър съм жител! Simple Smile

# 16
Напротив.Имотите ,които се раздават са отчуждени на едно място,както и тези ,които са на общината също са по квартали така,че комшиите му ще са точно от малцинствата.Същите при по свободно време мога да ти ги заснема.10 от работничките ни живеят така.А иначе майка ми живее точно до няколко от блоковете,където се раздават.Като си отида ще намеря начин да ги снимам.Това са 2 отделни града.Не раздават на центъра,че да ги интегрират.

# 17
Напротив.Имотите ,които се раздават са отчуждени на едно място,както и тези ,които са на общината също са по квартали така,че комшиите му ще са точно от малцинствата.Същите при по свободно време мога да ти ги заснема.10 от работничките ни живеят така.А иначе майка ми живее точно до няколко от блоковете,където се раздават.Като си отида ще намеря начин да ги снимам.Това са 2 отделни града.Не раздават на центъра,че да ги интегрират.
Това в кой град?
Аз имах колежка, която твърдеше, че живее в общинско жилище на описаното от мен място. Освен да ме е лъгала.  Peace Не е изключено.

# 18
Търговище и Шумен.Имам от преди години 3 познати семейства в общински жилища.Едната е от малцинствата и чака 3г.Другия е баща с 2 момчета.Изкара около 10 г там.И се махна.Децата станаха пълнолетни.Другата е жена с 2 деца.Настаниха я в кооперация.На другия етаж бяха цигани.Всичко беше изпочупено.Махна се.
Сигурно има и добри общински жилища,но аз и до момента не съм попаднала на други освен тези.
Дано човека има късмет.
А нашите работнички където са е една улица на която са отчуждени около 20-30 къщи и кооперации.Улицата е близо до махалата.От тях знам,че обитават по една или две стаи.Нямат баня.Къпят се  в стаите или мазата.
Утре ще ги попитам дали има други жилища да не са около тях.

# 19
Ама ми стана ясно едно с извинение "Егати държавата"!
Авторе, то че държавата куца е ясно, ама аз да те питам ти какво точно очакваш? Това дете с цел държавата да го издържа ли го създаде? Като твърдиш че те осигуряват на 346 лв. толкова ли всъщност взимаш? ( не ми отговаряй, не е моя работа да ти знам заплатата ). То няма лошо да се интересуваш какви права имаш, ама това че не отговарят на очакванията ти не е проблем на държавата. За инфо само ще ти кажа че в Испания помощите са около 250 евро на година ако си самотен родител с ниски доходи. Ти си направи сметка за какво стигат. Та не се чуди от къде какво да вземеш ами измисли как да си подобриш приходите. Самотен родител не е присъда, а си е чист късмет в повечето случаи, от няколкото думи за майката на детето ти май и ти си в числото на късметлиите.

# 20
Ама ми стана ясно едно с извинение "Егати държавата"!
Авторе, то че държавата куца е ясно, ама аз да те питам ти какво точно очакваш? Това дете с цел държавата да го издържа ли го създаде? Като твърдиш че те осигуряват на 346 лв. толкова ли всъщност взимаш? ( не ми отговаряй, не е моя работа да ти знам заплатата ). То няма лошо да се интересуваш какви права имаш, ама това че не отговарят на очакванията ти не е проблем на държавата. За инфо само ще ти кажа че в Испания помощите са около 250 евро на година ако си самотен родител с ниски доходи. Ти си направи сметка за какво стигат. Та не се чуди от къде какво да вземеш ами измисли как да си подобриш приходите. Самотен родител не е присъда, а си е чист късмет в повечето случаи, от няколкото думи за майката на детето ти май и ти си в числото на късметлиите.
Четецо:
1.Държавата ни е куца! ФАКТ!
2.Това дете(дъщеря ми съм я създал с цялата си любов).
3.Осигуряват ме на 346 лв,а колко всъщност вземам не е проблем на държавата,а мой!
4.Очакванията ми за държавата е да ми помага,ДА!Не знам за Испания,но като си тръгнал да даваш примери в Германия е над 400 евро за дете на месец.
5.Да, правя така ,че да си подобря дохода,но това е за СМЕТКА НА ВРЕМЕТО,КОЕТО МОГА ДА ПРЕКАРАМ С ДЕТЕТО СИ ТЪЙ КАТО НЯМА КОЙ ДРУГ! Схвана ли?!
6.Единствената точка за,която съм на едно мнение с тебе! Това не е присъда,а щастливо стечение на обстоятелствата(говоря за майката на детето ми).

# 21
Аууу, много си нервен, бе! Crazy Crazy Crazy

Самият факт, че пишеш, "осигуряват ме", значи, че получаваш повече.
Иначе щеше да пишеш "заплатата ми е"- Х лв.
Обаче искаш да се възползваш от измамата и да вземаш от държавата. Naughty
Е, какво още очакваш?
Най-вероятно дори не би имал право на детски и тази помощ за първокласник, ако те осигуряваха на реална сума! Naughty

# 22
  • София
Боже ! Какви майки има ..  Thinking
Трябва да си търсим правата и да искаме това , което ни се полага.
На мен държавката ни ми дължи по 600 лв на месец за 3 години на зад, добре ли е?

# 23
  • София
Боже ! Какви майки има ..  Thinking
На мен държавката ни ми дължи по 600 лв на месец за 3 години на зад, добре ли е?

simona035 за какво държавата ти дължи по 600лв. на месец ?

# 24
  • София
Майчинство.

# 25
# 26
Ми така си е решила жената сигурно.Смята,смята толкова иска... Simple Smile

# 27
Аууу, много си нервен, бе! Crazy Crazy Crazy

Самият факт, че пишеш, "осигуряват ме", значи, че получаваш повече.
Иначе щеше да пишеш "заплатата ми е"- Х лв.
Обаче искаш да се възползваш от измамата и да вземаш от държавата. Naughty
Е, какво още очакваш?
Най-вероятно дори не би имал право на детски и тази помощ за първокласник, ако те осигуряваха на реална сума! Naughty
Не съм нервен,а просто емоционален! Simple Smile
Да,получавам повече,но реално сумата не е толкова,колкото биха получавали двама родители работещи примерно.Не бих казал,че това е измама.А и реално ми кажи,кой в България пише в тези помощи реалната сума,която получава като доход?А и деюре така наречената "измама" я прави работодателя ми,а не аз! Simple Smile

# 28
Така ли?
Че защо смяташ двама?

# 29
Като даваш за пример Германия, ясно ли ти е че там между осигуряват ме и получавам не трябва да има разлика за да имаш помощи, и ясно ли ти е че ако те хванат ( и хващат в повечето случай ) че правиш Хитър Петър ти разказват играта, което в България очевадно няма да ти се случи. Хубаво е че искаш време за детето си, всички го искаме ама не винаги се получава. Редно е държавата да ти помага но не и да ти поема част от разходите. Дава ти детски надбавки и ти е отсъдила издръжка, като не ти е достатъчно намираш начин да допълниш разликата или .... отиваш в държава която ще ти подреди живота така както си го представяш.

Боже ! Какви майки има ..  Thinking

Търсим правата си и крием доходи .....  Thinking

След като твърдиш че държавата ти дължи майчинство, значи можеш лесно да го докажеш. Ако си го потърсиш би трябвало да си го получиш.

Общи условия

Активация на акаунт