Пролет,лято,есен,зима, бременните от Искам Бебе тук ще се разписват - тема 25

• 25 884
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Flower Fairy, какво изтъкват като причина да не го препоръчват? Има ли основателни доводи?

# 106
Весе аз си мисля че предния път по рано пусках кумбс, а сега док ми каза че към 20 г.с. ще пускаме!

И аз си мисля че стриите са си до кожа предния път се мазах доста и в 8 месец започнах да се нацепвам, сега не мисля че има смисъл да се мажа.
Освен ако няма нещо заличаващо... Thinking но едва ли ....

# 107
  • NE
Autumn То си е до лична преценка. Попитах и ми казаха, че чистото масло от шипки има повече ефект. Прецених да пробвам, пък каквото-такова. Чак доводи не ми трябваха, по-скоро мнения. Grinning
Да не говорим, че съм далеко от мисълта че ще ми стане кожата както преди 10 г. примерно. Хубавото на стриите е че избледняват с времето.

# 108
И аз си взех Bio Oil, за сега ми допада. Тъй като по принцип съм със суха кожа реших от рано да се мажа. Слагам го два три пъти седмично за сега. Що се отанася до старите стрии-в листовката пише, че трябва да се ползва поне три месеца и да се маже засегнатия участък всеки ден

# 109
  • до едно тепе
Весе в 16 г.с се пуска първия Кумбс,в 28-ма втория. Така поне ми казаха този път на ЖК. Е ние го пуснахме този път към 18г.с май, но тогава ми се падаше консултацията та затова.
Корема си плесках и предния път с крема срещу стрии на Дева. Доволна съм-нямам стрии  поне засега. Първия път също не се появиха, но подозирам, че сега ще ми е по-голям корема,защото сега започна да ми изпъква пъпа за разлика от предния път. Предполагам си е до кожа.  И майка ми няма-ген си е Whistling

# 110
Предният път се мазах с една смес: какаово, кокосово и масло от ший, бях купувала и някакво мазило от мн масла, миришеше мн хубаво, цената му беше към 30 и няколко лв за 200 мл. Нямам стрии, майка ми има, мн при това.
Сега започнах с една шъфкало на Палмърс, но не съм очарована, просто ми трябваше нещо за временно решение, докато ми дойдат маслата от ай херб. Сега се мажа със същата смес. Засега нямам стрии, но съм в сравнително малка седмица.
Да ви помоля за мн стиснати палци утре, че дъщеря ми е на комисия!

# 111
  • София
Шушулче, палци за комисията, че да се успокоиш вече. Peace

# 112
  • София
Шушулче, я кажи как ги смеси? Аз имам какаово с жожоба и чисто кокосово, искам да ги смеся и да са по-меки по възможност. Палци за детенце. Praynig
Миналия път не помня с какво се цапотих, Елансил май беше нямам стрии не бях и редовна в мазането. Сега съм същата работа пълна с мазила, ама ако имаше и кой да ме маже. Embarassed
Иначе и аз съм скептична към вълшебните мазила, маслото от шипки обаче е страхотно и аз му се чудя отдавна, но при мен има опастност от гранясване вместо ползване. Mr. Green

# 113
Flower Fairy, понеже написа, че не го препоръчват и ми беше любопитно дали има някаква причина за това. Peace А за маслото от шипки и на мен ми беше препоръчано. Първия път се мазах с комбинираното масло против стрии на Икаров, последната седмица толкова ме мързеше да се мажа, та 2 дена преди да родя се цепнах на 2-3 места, леко. И да се бях мазала пак щяха да се появят, не се съмнявам. Имам едно кокосово масло и мисля този път да се мажа с него. Доста мазничко ми се вижда, но поне попива добре.

# 114
  • София
Кокосовото го дават, че не е достатъчно мазно за бременни. Подходящо е бадемовото.  Peace

# 115
Бадемовото е доста мазно, мъжът ми обича всякакви такива масла и когато ми е супер раздразнена кожата ме маже с такова. Едва попива това чудо.

# 116
  • NE
Autumn* Като казах, че не ми е препоръчано имах в предвид че ми предложиха други масла. Може би не го написах правилно. Blush
Ани То маслото от шипки е 50 мл и няма да граняса лесно. Mr. Green

Аз се мазах и с някакво био масло от ший май беше. Също не помогна, но си е до кожа. Корема ми беше огромен за размерите ми. Laughing

# 117
И на мен бадемовото ми е прекалено мазно. И ММ се занимава с купуването на всякакви масла - бадемово, кокосово, какаово, шея .... и от тези, които съм пробвала кокосовото като че ли ми допада най-много. Пък и то аз съм си мазничка и без маслата, та .. (щях да напиша дано не се нацепя много, но предвид историята ми, по-скоро си пожелавам да стигна до край и да се понацепя.. Blush )
Днес за пръв път се усещам пролетно и дори ми се пазарува за бебе.

# 118
  • София
Цветенце, ти от I herb ли поръча шипковото? Може ли линк?
Ох...и на мен как ми се пазарува, но едно, че е рано, а и ако е момче всичко си имам.  Mr. Green

# 119
  • При моето слънце
Стриите са в зависимост от еластичността на кожата. С първата бременност имах някакво олио (не специално за стрии), коремът ми бе огромен, а там нямам нито една стрия, за разлика от гърдите и задната част на бедрата. С тази бременност се мажа не толкова заради стриите, а да не ми е толкова суха кожата и да ми опъва. За корема не знам, но по гърдите със сигурност ще имам нови поражения, особено след като спра да кърмя  Tired
Шушулче, успех  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт