Пролет,лято,есен,зима, бременните от Искам Бебе тук ще се разписват - тема 25

• 25 911
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • NE
Весе Заповядай. Peace
Ани 30 мл. било. Laughing
Шушулче  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 121
Шушулче, я кажи как ги смеси? Аз имам какаово с жожоба и чисто кокосово, искам да ги смеся и да са по-меки по възможност.
Аз ги държах близо до топлинен източник и те се втечниха. Пресипах си в 1 стъклено бурканче г/д 3части кокосово масло, 1 част ший и 2 или 3 части какаово. Като ги държа на стайна Т, стоят като крем. Peace
Flower Fairy, за колко време ти стига това? Thinking

# 122
  • NE
Шушулче Сега ми стигат 3-4 капки. Доста е мазничко. Предполагам, че за месец-два ще стигне. Thinking

# 123
  • shumen
Шушулче,стиснати палци за момата.

# 124
Благодаря ви за стиснатите палчета, м омичета. Всичко се разви така, както исках. Олекна ми!

# 125
Промо, нямам време да пиша много  Hug

# 126
  • София
Боже какви са хубавиии! И колко са пораснали!!!  Heart Eyes

# 127
Малките мечовци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 128
  • София
Красота на квадрат. Heart Eyes Heart Eyes
Диамантче, ходи ли на лекциите във Вита? Аз се записах ама не успях да отида.
Да се поФаля, поръчах си от ОЛХ едни дънки за бременни нови на НМ и направо ми лепнаха. Blush Плата на корема не мога да го търпя, но сигурно се свиква, а?

# 129
  • Северозапада
Аз плата на моите дънки го обръщах надолу, ама това след като ми отесня. Може да пробваш, поне да не те дразни.

# 130
  • София
Свиква се.

# 131
Ани Бани, точно в сряда имах много важна среща и изпуснах, но следващата седмица гаранция съм там.

Моят корем още не е пораснал, та си нося дънките (с разкопчано копче). Иначе наблягам на рокли и туники и мисля така да продължа. Може и да взема един бременен чифт дънки, колкото да не е без хич  Mr. Green

# 132
  • до едно тепе
Ани аз ако ме дразни го избутвам или навивам надолу. Не мога да понасям нещо да ми опира корема. Е освен блузите де.

# 133
  • Сливен
Аз пък си имам вече корем, за мен обаче е нормално - за трети път ми е, стават ми още дънки и панталони, но не са ми много удобни.
Ани, честита ти придобивка  Hug. Имам един панталон за бременни от миналия път, но не ми се иска още да го нося - не съм казала на работа, чудя се как и кога  да го направя - колежката ми направо ще се гръмне и ме притеснява нейната реакция, просто искам да и спестя още малко нерви по този въпрос. Предния път беше измрънкала света, че е сама, а аз дори след първата година се върнах, но сега направо ще полудее от ужас, че ще ме замества. Трябва обаче скоро дори писмено да съобщя на работа, защото май ще има съкращения, а само така ще се предпазя от тях.

# 134
  • В къщурката на хълма на феите
аз изглеждам като бременна хлебарка вечер .. като си хапна през деня и вечер ахаа да гръмна .. постоянно имам усещането, че съм напълняла грандиозно, оня ден се претеглих +2кг, но си мисля, че това не е толкова килограми, колкото задържана вода .. ах, каква лирична склонност имам към нея Whistling ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт