Пролет,лято,есен,зима, бременните от Искам Бебе тук ще се разписват - тема 25

• 25 923
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Сливен
Меци, аз за три месеца съм +3кг., ве знам вода ли е какво е, видимо съм се закръглила и сама не се изтрайвам, ама така ще е , само всичко да е наред  Hug

# 136
  • NE
Понякога пускат в Lidl чудни дънки за бременни. Аз изкарах с моите от 3 месец до към 2 месеца след раждането. Бяха ми невероятно удобни. Peace

# 137
  • Северозапада
Аз моите ги поръчах от Мама-Конти.. Повечето дрехи са откровено грозни, но успях да харесам един чифт дънки.

# 138
  • София
Абе слушам за тия дънки в Лидл, ма откак аз съм бременна не са пускали. Аз имам няколко чифта дънки, сновно от HM и LC waikiki.  Peace

# 139
  • до едно тепе
Не знам дали задържам вода, но снощи видях че краката ми са леко оттекли. Сутринта си бяха все на същото ниво.Скрило ми се е кокалчето на глезена от вътрешната страна. Предния път го нямаше това чудо Rolling Eyes А досега съм +4кг. Не е като да съм качила много newsm78

# 140
Ох и аз не мога да търпя нищо на корема...
А дънки не съм носила от поне 5 г. , наблягам на клинове и туники или спортно.

Оставих си кантара при нашите и не бях се теглила доста време и си мислех че съм качила доста , че и корем имам май вече(не че си нямам от преди), като ходих миналия ден се теглих и бях много изненадана че съм -3 , а си хапвам даже доста.

Да ви се оплача днес имах контракции, чак си припомних раждането!

Днес ММ си идва и така съм се затъжила вече, дано не закъснее много.

# 141
Не знам дали някой ще ми повярва, но аз в Лидл не съм стъпвала.
Може ли да сигнализирате ако видите от тия прословути дънки, да ида поне да го видя този магазин  Laughing

# 142
  • NE
За съжаление съм ги виждала тези дънки по веднъж на година, но ако изкочат ще свирна. Peace

# 143
  • София
Сандричка, почивай. Hug
Поспаланчо, днес в приложението четох, че моята седмица 75% от жените имали тези подувания.

# 144
  • София
Аз имам два чифта дънки за бременни. Така и не успях да ги опъна на корема и ми висяха гадно. Не ги изпълних. Ще видим сега.

# 145
Аз имам 2 панталона от Мама Конти и едни дънки на Онли, сега наследих от жената на братовчед ми още бременни дрехи, че се бях депресирала, че имах точно 2 блузи, к си подхождат с панталоните и които ми стават. Чакам да се затопли, че едва се побирам в зимното яке, но едва ли ще е преди Гергьовден като гледам...

# 146
за дънките-мойте си ми стават още,защото са с къса талия,ама като гледам скоро и тях ще ги махам че като гледам моя корем все е надолу.наблягам сега на панталончета и на клинчета.и аз като Шушулчето чакам да се позатопли,въпреки че все още се побирам в зимното яке трябва да търся някаква жилетчица или суичър за топлите дни.някакви предложения за магазини,сайтове ако имате споделете

# 147
Голямо затише настанало тук.
Идвам да се похваля. Бях на преглед, буболечко категорично е мъж, всичко му видяхме  Mr. Green
Идеално оформен, със симетрична глава и дълга бедрена кост. Висок щял да стане като порасне  Grinning

Относно дрехите: сутринта като тръгнах да се обличам установих, че вече не мога да закопчая нито един панталон. В последно време само с рокли карам и вероятно така ще продължа до края. Най-много да взема 1 чифт бременни дънки и някой друг клин...Като гледам по магазините дрехите за бременни ми се плаче  Tired Хич не ми харесват.

Някой нещо да се похвали?  Thinking

# 148
  • София
Ами честити ти сини гащи.  Hug

# 149
Диамантче, честити сини гащурета  Hug
Погал по тумбаците на всички бременни  Hug Вече ми липсва тумбака, въпреки че на края едвам го носех Wink
Аз продължавам борбата с кърменето и по точно с рани на зърната. Едното отмина ама другото е леко казано ужас. Днеска съм в местния медицински център, да видим каква ще я свърша. Ще има мед. сестра и консултанти по кърмене. Та дано намерим решение на проблемите.
Впрегнала съм и приятелки за помощ. Все нещо ще даде резултат.

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 19:40 от maresr

Общи условия

Активация на акаунт