Пролет,лято,есен,зима, бременните от Искам Бебе тук ще се разписват - тема 25

• 25 818
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • NE
До кожа си е. Аз се мазах с какво ли не и към 8 месец се нацепих точно за 2 дни. ooooh! Сега мажа с натурално олио от шипки и се моля поне малко да не се виждат за лятото. Joy

# 91
  • София
Припомнете ми, моля, кога трябва да пусна първите антитела, че нали съм с отрицателен резус. Чудя се кога да се записвам на ЖК.

# 92
  • При моето слънце
Аз първият кумбс го пуснах в 20 г.с.

# 93
  • София
Уха. Наистина ли? Предния път беше някъде с първите изследвания. Но се опитвам да се сетя кога точно...
Четох тогава някаква статия на докторка, която твърдеше, че има случаи, в които антитела се образуват още в 9та седмица, ама не ми се стори реалистично.

# 94
  • При моето слънце
Ами не знам, с първата бременност първият беше някъде около 18 г.с. и тъй като си го спомних, та напомних на акушерката, че съм А- и ми взеха кръв в 20 г.с.. Вторият кумбс го пусках в 24 г.с.

# 95
  • В къщурката на хълма на феите
Весе пуска се със стандартните изследвания за първи триместър .. за никъде не си закъсняла Peace

# 96
  • София
Ама кога? Около 12 седмица?

# 97
долу горе да .. аз лично по-рано ще ги пусна, щото моя лекар на 1ви ще ми даде направленията за изследвания Peace

# 98
  • София
Аз другата седмица ще ида за направление до личната за жк. После с жк ще го мъдрим.

# 99
  • София
За стрии всички са много доволни от Био Ойл, аз имам да измазвам 100 крема за стрии и не съм го взела, но то освен да предпазва ги заличава и изсветлява, така че ако има нужда ще взема след раждането.
https://www.youtube.com/watch?v=8kCm40tQ8gU

# 100
Аз използвам Bio Oil и съм доволна, дори и стари стрий имам, но не ги заличи напълно.

# 101
ако щете ми вярвайте днес щях да питам някой дали го е ползвал, щото му гледах рекламата по телевизията и типично в мой стил леко скиптично подходих към подобен уникално действащ крем ..

# 102
  • София
Ами то не е крем, а олио, което е плюс, защото е по-концентрирано. Бях и на презентация в училището за бременни, много майки от там си го бяха поръчвали от чужбина и бяха много доволни. Приятно и леко е на мириз, добре се разнася и не оставят следи.
http://www.bio-oil.com/bg/

# 103
чувствам се подкокоросана да си купя и аз Mr. Green

# 104
  • NE
В темата на iherb (понеже се продава и при тях) не го препоръчват. Така реших да пробвам с олиото от шипки.

Общи условия

Активация на акаунт