Пролет,лято,есен,зима, бременните от Искам Бебе тук ще се разписват - тема 25

• 25 816
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Весе честито сърчице и добре дошла!

И аз си мислех доста за количката, но Влади не седи много в нея освен ако не е някоя дълга разходка без детски площадки наоколо. Иначе в квартала вече си излизаме пеша и гледам да свикне да се водим за ръчичка , въпреки че не иска особенно. Та реших че няма да взимам друга количка!

# 76
  • shumen
Весе,и аз мисля,че няма да ти е нужна друга количка.Моя така и не иска да стои в нея вече отдавна,а и както Мравчето е казала не ми се иска да мъкна и него и количка да тътря.

# 77
  • NE
Една дружка с породени деца с разлика 2 г. и 3 м. си взе нова количка точно за породени, но баткото не се вози в нея често, а сега на 3 съвсем не се качва на нея.
И аз съм на мнение, че детето трябва да се стимулира да ходи.
Токсоплазмозата се хваща и от плъхове.

# 78
  • до едно тепе
Тсоплазмозата като изследване се поема от касата в първия триместър. Заедно с ПКК,урина, хепатит Б и васерман. Първата бременност и Спин ми пуснаха.
Диамантче, ако лекаря по ЖК не ти я е пуснал, искай си направление. Друг е въпроса, че не всяка лаборатория ги работи по ЗК.
TIAta да те добавя ли в списъка на първа страница? Трябва ми месеца на термина ти, ако искаш да те впиша там Whistling
Количката я махнах към 1,7. Минахме на триколката, а сега си ходи пеша като сме двамата. Баща си изнудва да го носи на конче. Е мърмори понякога,че е уморен та посядваме на някоя пейка да почиваме, но когато реши ходи доста Crazy
 smile3507 сега смятам да се отдам на блажена почивка, че утре пак се налага да ида на работа. Ще идва нов колега и трябва някой да го вкара в пътя Rolling Eyes

# 79
Поспаланчо, аз ходя на частно, та не пускам нищо по ЗК. Ще питам лекарката при следващия преглед дали да пусна.

# 80
  • до едно тепе
Дори и така да е като ходиш на частно лекарката би трябвало да те насочва какви изследвания да пуснеш и без да я питаш ooooh!
Първата бременност ходех на частно при лекарката, която сега ми я води по каса. Още като видяхме сакчето ми написа на един лист какво да си искам от ЖК като изследване, кога да е БХС-то, кога ФМ и всичко  през останалите 8 месеца. Сега не ми ги написа, но тя си знае, че вече ги знам кое кога та затова, а и ми ги пускат по каса и те си следят кога да го направят Whistling

# 81
  • София
Тсоплазмозата като изследване се поема от касата в първия триместър. Заедно с ПКК,урина, хепатит Б и васерман. Първата бременност и Спин ми пуснаха.
Диамантче, ако лекаря по ЖК не ти я е пуснал, искай си направление. Друг е въпроса, че не всяка лаборатория ги работи по ЗК.
TIAta да те добавя ли в списъка на първа страница? Трябва ми месеца на термина ти, ако искаш да те впиша там Whistling
Количката я махнах към 1,7. Минахме на триколката, а сега си ходи пеша като сме двамата. Баща си изнудва да го носи на конче. Е мърмори понякога,че е уморен та посядваме на някоя пейка да почиваме, но когато реши ходи доста Crazy
 smile3507 сега смятам да се отдам на блажена почивка, че утре пак се налага да ида на работа. Ще идва нов колега и трябва някой да го вкара в пътя Rolling Eyes

Запиши ме, термин 23.10.2015г. Макар, че след два прегледа ще го преизчисляваме с док и сигурно ще се измести с една седмица по-късно. Praynig

# 82
  • София
Момичета, с какво се мажете против стрии?

# 83
  • София
За сега се мажа с един много мазен крем на Балеа, ни мисля следващия месец да си взема един бутер на медицинска козметика за деца и бременни, забравих му името. Видимо страдам от амнезия на бременността. Mr. Green
Обаче в аптеката ще го позная, като го видя! Joy

# 84
  • В къщурката на хълма на феите
аз предния път с нищо не се мазах почти, но на мен стрии ми се появиха чак в 9тия месец, а тогава просто вече нямаше какво да ги спре .. този път не съм сигурна, че отново ще мажа с нещо, щото то няма какво да опазвам, таа .. така ..

Тиата ако ти мине амнезията, сподели с нас, че много ми стана интересно какво е то туй чудо Flutter

# 85
  • Северозапада
Аз ползвах Palmer's с каково масло. Мазах се с лосиона, концентрирания крем и овлажняващото масло (и бременността ми свърши  Mr. Green). Лосиона най-много ми допадна, крема е много твърд и тежък, едва се размазва. Не са ми цапали дрехите и трите. Няма  стрии, но дали от продукта или кожата ми е еластична, не знам. Започнах мазането още във втория месец.

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 08:58 от ant G

# 86
  • В къщурката на хълма на феите
Мравче нИ сЪ отваря линка Flutter

# 87
  • Северозапада
Сега трябва да е ок  Blush Не е. Sad Питайте чичко Google, той знае всичко  Mr. Green

# 88
Мраве, аз мазах със същото вече в края на 8-мия и 9-тия месец. Преди това от края на третия със смес от какаово, ший и бадемово. Ами ефекта в дефекта  Mr. Green Почнах да се нацепвам в края на 8-мия. Тогава започнах това на Палмърс, ее помогна за да ми спре сърбежа, до там. Толкова съм нацепена, че няма повече на къде  ooooh!
Сега търся с какво да мажа, че уж да ги залича, ама знам че няма махане. Абеее това да ми е кусура. Аз и без това вече дно делен бански ползвам  Party

# 89
  • София
Аз се мазах с едно натурално какаово масло. Ама бях супер несериозна. Нямам стрии. Мисля, че е до кожа.

Общи условия

Активация на акаунт