Пролет,лято,есен,зима, бременните от Искам Бебе тук ще се разписват - тема 25

• 25 783
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Северозапада
Според мен зависи от Анди. Изчакай да видиш как върви ходенето при него. Може да не иска да стои в количка като започнете да ходите пеша на разходки.

# 61
  • София
Той и сега не се заседява много в количката обаче не виждам друг възможен начин за разходка. Защото и за ръка не се води.

# 62
  • В къщурката на хълма на феите
според мен има доста време и от сега не можеш да си направиш каквато и да е било сметка, щото както днес не се вози, утре може да му дойде нещо друго на ум ..

# 63
  • При моето слънце
Веси, има такива приставки към количките, на които по-голямото дете да стъпи и да се вози. Аз лично прибрах количката, когато Мишо стана на 2 години, макар да е стоял в нея и му харесваше да се вози. Просто мое мнение е, че над 2 години детето е вече голямо и трябва да ходи само (знам, луда съм  Mr. Green ), затова я прибрах и не рядко си го носих на ръце.

# 64
що да си луда .. и аз гледам да уча Ема да ходи пеша .. друг е въпроса, че тя ходи с желание само в едната посока, независимо от разстоянието, а на връщане трябва да се носим периодически Whistling

# 65
  • Северозапада
И ние ходим пеша от месеци, особено в квартала. Количката ползвам само, ако бързам, за педи например. Всеки път я нося на ръце, но не ми се търкаля количка и да я водя и нея.
Идеята на Петьофи за стъпалото за количка е много добра  Peace

# 66
  • София
Като сте се заговорили за животни, дайте акъл дали да пускам изследване за токсоплазмоза.
Цял живот съм живяла с животни. Имах един период, в който нямах, но от 5 години си живея с лудата персийка. Тя никога не е излизала от вкъщи и редовно я обезпаразитяваме.
Но, все си мисля, че за цялото съжителство с животни, вероятно съм изградила имунитет.

Диамантче, аз цял живот съм с котки, а се оказа че никога не съм карала токсоплазмоза. Но и аз на твое място бих си я пуснала за успокоение.  Peace

# 67
  • София
И това го мислех. Ама ще видим.

# 68
  • София
И аз цял живот съм живяла с котки, вечно се завирах в мокрите им носове. Важното е да почистваш тоалетната с ръкавици или просто някой друг да  го прави. След миседа хукнах да си пускам различни изследвания, токсоплазмозата беше едно от тях. Оказа се, че нито съм я карала, нито съм имала някога.
Сега просто внимавам повече с котките, защото те вече не са само домашни, а си живеят царски с родителите ми на село, в къща с двор и редовно носят трофеи, като мишки, плъхове, къртици, гущери, врабчета. Баща ми редовно спасява птички от някоя котешка уста, защото хубавиците ( 3 броя) искат да се хвалят и всичко вкарват в къщата. Затова някоя като иска да си влезе, вратата се оваря леко, за да не нахлуе с улова. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Забравих да спомена, че токсоплазмоза не се хваща само от котки, ами и от неизмито и сурово месо, непочистени ножове и дъска за рязане, след обработка на такова месо.

# 69
От марулки също.. Peace

# 70
от всичко, което има досега с почва и не е добре измито, може да се заразиш .. същото важи и за листериозата за жалост ..

# 71
Добре де, някакви симптоми има ли? Омръзна ми да ми точат кръвчицата  Crossing Arms

# 72
Като настинка, грипоподобно, та няма как да го разпознаеш с просто око. Казват, че много често засяга очите и сълзят, зачервяват се и т.н. В повечето случаи протича и безсимптомно.

# 73
  • София
мда, затова всичко се измива старателно! preggo

# 74
  • София
И аз като виден коткоман, не съм карала токсоплазмозата.
Весе, аз мисля че няма да имаш нужда от количка за породени, както каза Петьофи има поставки за да стъпи баткото. Честита лентичка. Heart Eyes
Детенце ми е с гнойна ангина  Cry, поне ме изчака да приключа.

Общи условия

Активация на акаунт