Пролет,лято,есен,зима, бременните от Искам Бебе тук ще се разписват - тема 25

• 25 779
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Весе, добре дошла!  Hug

# 46
Добре дошла Весе, лека до термин   bouquet

# 47
  • Сливен
Привет  Hug
Весе, честито сърце  Hug
Петьфи, благодаря, че ме мислиш  Hug Прегледът мина отлично - наред си е бебето, подскача и се върти, аз нямах видимост, обаче ММ каза че било много сладко, много се движело. Изследванията са перфектни, така че продължаваме смело напред.
От предната бременност бременност така ми върви - в моята отчетна бяхме поне 5-6 момичета от темата от Искам бебе, сега пак сме доста с близки термини, дано повече момичета да успеят  Praynig
Хубав ден  Hug

# 48
  • Северозапада
Весе, честито сърчице и лека бременност! Хем ми идва да те настискам, хем да те нашамаросам с притесненията, които имаше  Hug Ще е много смешно да те нашамаросам, защото съм 1,55 и 45 кг  Mr. Green

# 49
  • София
Благодаря ви.
Хах, определено ще е смешно като се имат предвид моите размери.  Mr. Green

# 50
Добро утро!
Весе, честито! Лека бременност, без притеснения до финал.
Ние си имаме голдънка. Когато бременеех със сина си, тя беменееше с нейните 12 броя, беше феноменално - поклащахме се по един и същ начин. Когато хлапето стана на 6 месеца започна много да киха, а тя много се скубеше горката, защото апартамента е ужасно малък и топъл и направо линееше, и я преместихме на къщата, която е на 15 минути от вкъщи. Ей, това куче живна и заживя щастливо. Що сълзи съм изляла за нея, но първо не е сама, второ е на свобода и щастлива. Много се обичат двамата, въпреки че като беше по-малък тя не можеше да го понася - с един писклив гласец я командваше и тя навела глава, ръмжейки, се подчиняваше.  Grinning Харесвам малко котки, но ме побиват и тръпки от някои, но никога няма да си взема - алергична съм към тях, както и към морски свинчета, хамстери и зайци.

Последна редакция: вт, 24 мар 2015, 09:59 от Autumn*

# 51
  • В къщурката на хълма на феите
Есен като каза, че голдънката не е понасяла сина ти, се сетих, че аз като малка съм гледана на село и дядо ми имаше куче немска овчарка, което се казваше Герой /не ме питайте, не помня защо/, та въпросния Герой беше куче пазач, лаеше и по въздуха, ако мръдне, обаче моя милост с целия си 2 годишен акъл, нон стоп е навряна в кучето .. майка ми е разказвала, че сърцето направо й е падало в петите като ме види при него, а той ме е гледал все едно съм негова .. като види, че отивам към опасност, отива и ме подбутва в другата посока, носил ми е кокали да ме храни и такива неща Mr. Green

# 52
Супер Герой! Grinning Тя, Чера се ужасяваше от пискливостта на хлапето и нали е горделивка, под достойнството й беше една шепа човек да е третира като диктатор, но изпълняваше милата, нали е дама!  Grinning Толкова добро животно. Веднъж малкия падна и като наду гайдата тя отиде да се крие под колата.  hahaha

# 53
  • София
Весе,  Hug честито сърчице, все под твоето да бие до термин. Много се радвам....събрахме се дет се вика. Mr. Green
Autumn*, много готино и двете бременни. Heart EyesОбожавам Голдъни.... много умни кучета Heart Eyes.
Ние си имаме бесен котарак ама си го обичаме такъв. Heart Eyes Мъжа ми редовно го вчесва..Иска ми се и куче да имаме, ама ще поизчакам да поотрасне челядта. Mr. Green

# 54
то и аз ги харесвам голдъните, ама наистина искат място, щото са големи животни, още повече, че семейството ни е и с деца .. сега, ако от някъде ме ударят по главата едни 100-200 хиляди, направи си строя къща с басейн и отивам за куче Mr. Green Mr. Green

# 55
Като сте се заговорили за животни, дайте акъл дали да пускам изследване за токсоплазмоза.
Цял живот съм живяла с животни. Имах един период, в който нямах, но от 5 години си живея с лудата персийка. Тя никога не е излизала от вкъщи и редовно я обезпаразитяваме.
Но, все си мисля, че за цялото съжителство с животни, вероятно съм изградила имунитет.

# 56
Диамантче, аз съм си правила, но някъде между бременностите. Важно е да нямаш в момента активна инфекция, а ако нямаш и антитела, да се пазиш да не лепнеш, но ти тези неща си ги знаеш вероятно. Ако ти се прави, направи си за твое успокоение, но както казваш е възможно да си била изложена вече и да е отминала.  Peace

# 57
аз си мисля, че ако имаше проблем с токсоплазмоза щеше да е станало ясно преди много време, но за твое успокоение, може да пуснеш едно изследване Peace

# 58
  • София
Аз почвам с въпросите. Знам че е рано, но искам да съм подготвена, а и си налагам да вярвам, че всичко ще е ок. Та, мислите ли, че при деца с разлика 2 години ще имам нужда от количка за породени?

# 59
Весе според мен всичко зависи от детето .. аз лично вероятно няма да имам, щото Ема и сега предпочита да бута количката/триколката, отколкото да се вози в нея .. всичко е индивидуално Peace

Общи условия

Активация на акаунт