Пролет,лято,есен,зима, бременните от Искам Бебе тук ще се разписват - тема 25

• 25 745
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Кашмирче Гуш  Hug Hug Hug
Скрит текст:
И аз много страдам като се случваше нещо с моите котки, а то често ставаше покрай нас. Sad Сега едната ми писана е болна след кастрацията и дано не е нещо сериозно.
Силно стискам палци да се оправи бързо/.  Praynig

Диамантче, аз цял живот съм живяла с косми, ма... Cry

Имаше една мнго яка чаша с котка и с напдис "Coffee tastes better with some ca'ts hair in it." Heart Eyes Отплеснахме се от основната тема.

# 31
  • shumen
Запис.
Поспаланче,мерси за новата тема.
И аз стискам палци на всички,който са на преглед днеска.

# 32
  • При моето слънце
Аз съм явно като Мецан. Много ги обичам, особено котките, но след последното куче животно скоро вкъщи не искам. Сега ММ си е наумил да си взимаме френски булдог догодина и най-вероятно ще се съглася, първо защото Мишо убожава животните, а и е добре за децата да имат животно, научава ги на отговорност, и второ - много ми харесват  Mr. Green Но все пак говорим за в бъдеще, на този етап куче ТЦ.

# 33
  • София
Ние горе долу се оправяме с космите, запасили сме се с тежка артилерия - гребен фурминатор, прахосмукачка робот, сушилнята, която маха всички косми от дрехите.
Но няма как, първите месеци докато се кротна и аз  - ще трябва да я изолираме от бебо.
Ако беше нормално куче, което да не се качва по леглата и диваните, няма проблем, ама тя на земята никога не е спала. ooooh!
Сега ще изперем диваните, ще изместим всички шкафове, секции, за да изчистим космите зад тях, всички завивки и одеала ще изпера наново и ще ги пусна през сушилнята, за да паднат косъмчетата и мисля, че от там нататък ще се оправим Simple Smile

# 34
  • NE
Сега ММ си е наумил да си взимаме френски булдог догодина и най-вероятно ще се съглася.
Петьофче Тези кучета хъркат постоянно, ама хъркат денонощно. Освен това лигите им са уникални, а как събират кал и стават кални лиги. Crazy
Меци Точно. Peace
Кашмирче Благодаря ти. Hug

# 35
Кашмирче, извинявай. Не знаех и не съобразих  spoko

# 36
  • София
 Hug Hug Hug Няма откъде да знаеш.

# 37
  • до едно тепе
Животни вкъщи нямаме. Винаги съм искала като дете. Уви на "дърти" години ми забраниха домашните любимци. Алергична съм към домашен прах и тревен полен,е и какво ли още не. Пробвах преди доста време да съжителствам с котката на една съквартирантка. Живяхме в една стая 2 месеца. Мъка си беше. Не ми пречеше животинката, много го харесвах и при всеки удобен случай си го гушех ,а и нощем нея като я нямаше спеше при мен. Обаче почнах да получавам пристъпи посред зима, което не ми се случва. Обикновено пролетно време ми е кофти заради полена и тогава съм с пристъпи, ако не пия лекарства.
Малкия и той е с диагноза алергия към домашен прах. Баба му го подкокоросваше като порасне още малко да му вземем куче, нооо едва ли ще рискувам. Макар че много ми се иска ooooh!
Допълних списъка, сега отивам да си прибера чудото от яслата  Whistling

# 38
  • София
Здравейте. Повечето от вас ме "познават". Плахо се записвам с термин 4 ноември. Днес чухме сърчицето.Simple Smile

# 39
  • София
Добре дошла, Veseto  Hug

# 40
  • shumen
Весе,добре дошла.

# 41
  • до едно тепе
Весе с огромно удоволствие ще те запиша в списъка Hug
Някой ме пита днес как е вкъщи. Ми толкова съм си останала общо взето. Ходих до офиса да дооправим някои неща с колежката и на обяд се прибрах с изветрял мозък направо. После ходих до личната да взема направление и бележка за малкия и след едночасово чакане забравих да искам бележката. Някой ден някъде и главата ще си забравя ееей. Аман от тая разсеяност ooooh!
Е поне се сетих да питам какво ще правим със сенната ми хрема. Започвам да смуча превантивно Ринитал, докато не ме е гепила хремата още. Ако се влошат нещата пак ще си приказваме с доки. Whistling

# 42
  • Велико Търново
Весенце, добре дошла! Пожелавам ти лека и успешна бременност  Hug
От както съм се родила около мен все е имало някакво животно и е било много забавно. От известно време сме без домашен любимец, защото сме в разногласие със съпружието. Аз искам някое малко кученце за гушкане, а той иска голям пес. Нещо от рода на ризеншнауцер. Всичко хубаво, ама в къщи няма място за нас, а какво остава за такова теле. И затова разчитам на детето. Все си мисля, че един прекрасен ден Тони ще се върне от училище, гушкайки коте или кутре и мъжо няма да има глас Laughing

# 43
Класика е това с животните. Още помня първата си среща с първата ми котка в по-съзнателна възраст - сиамец, още беше една бяла топка, докараха го вкъщи увит в един опишкан шал.  Laughing И преди това сме имали, нашите не вярват, че я помня, но спомените ми от животинката са може би едни от най-ярките. Беше една рижа котарана, много красива.

# 44
  • В къщурката на хълма на феите
Естлар аз пък имам спомени от 2рия си рожден ден .. като разказах веднъж на майка ми, тя седя и ме гледа доста изненадано, после каза тва не е възможно, обаче пък как да обясни подробности, които няма заснети нито на снимка, нито пък са толкова важни, че да ги разказва някой на детето Mr. Green

Весе честито, с теб вървим почти заедно - моя термин варира от 31.10 до 03.11 Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт