Пролет,лято,есен,зима, бременните от Искам Бебе тук ще се разписват - тема 25

• 25 753
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • В къщурката на хълма на феите
може ли и мен да ме впишете в белия списък на тумбачетата с термин октомври Blush

днес си записах час в Надежда при д-р Георгиев /щото д-р Михова излиза в отпуска, точно когато на мен ми трябва/ .. да се надяваме, че той ще е също толкова разбран и кадърен, колкото ми го описаха Mr. Green

# 16
  • София
може ли и мен да ме впишете в белия списък на тумбачетата с термин октомври Blush

днес си записах час в Надежда при д-р Георгиев /щото д-р Михова излиза в отпуска, точно когато на мен ми трябва/ .. да се надяваме, че той ще е също толкова разбран и кадърен, колкото ми го описаха Mr. Green
запиши при д-р Чачева ако можеш, Георгиев е много неразговорлив.
кога я няма д-р Михова?

# 17
  • София
 smile3535
Оооо Меци, айде честито и тук. Лека до термин. Heart Eyes Hug
Петьофи, приятно чистене и не се преуморявай.
Диамантче, сега в сряда ли почва? Утре съм на доФтор та мога и аз да се запиша. Laughing
Поспалане, мерси за темата. Как е вкъщи?
Моят бебок от няколко дни много слабо го усещам, направо се притеснявам и аз не знам за какво...само глупости мисля. Embarassed Добре, че утре съм на преглед.

# 18
Бамби мен не ми пречи, че не е разговорлив, да си върши качествено работата, другото изобщо не ме коси .. аз съм нахална и си питам .. иначе час си записах за 20.04. ..

# 19
Ани Бани, тази сряда започва, да  Peace Може да се запишеш и по мейл или телефон: http://www.vita.bg/newsbg.php?n=470

# 20
Цамбур и аз тук.
При мен няма ново, имам си контракции, имам си притесненията покрай дъщеря ни и най-добрият детегледач (баща ми) влезна в болница, та малкото диване ми спира тока.
Иначе, почти сглобих тоалета за изписването, баба ми изплете 1 одеалце на 1 кука (по-скоро за спомен, не че си нямаме достатъчно) и ще изписваме Смърф с него, стига да не е 35-градусова жега де. Та, такива работи покрай нас.

# 21
  • София
Цоп и аз при вас Simple Smile
Аз доста училища обиколих, хареса ми най-много това в Сити Центъра, то е на Чакам бебе.
http://www.deteto.info/news.aspx?id=626

В къщи се отдадох на пране, гладене и пране  Laughing Подреждам и прибирам малко по малко.
Също така сложихме решетъчна вратичка на касата на вратата и сега не пускаме кучето в стаята и не знам за нея дали е мъка, ама за нас...  Laughing Поне е спокойна, спи си на мястото, а не очаквах, тя е свикнала само при нас в леглото да стои.

# 22
  • NE
Витаминка Почвайте сухи тренеровки отсега с кучето, че после е много трудно, а ревността е жестока. Поне при нас с котката имаме още проблеми. А бебе и косми е кофти комбинация. И това излиза от мен дето имам 4 котки, заек и куче. Много си е трудно.

# 23
  • София
Искам и аз косми Cry

# 24
Кашмирка, внимавай какво си пожелаваш  Laughing

Имаме персийка, женска, голяма, бяла и ааадски космата. Намирала съм нейни косми на неподозирани места  Laughing На морето съм виждала нейни косми върху плажната кърпа  Crazy

Обличането на черна дреха се е превърнало в лукс, придружен от 15-минутно почистване и търкане с всевъзможни четки и лепенки против косми.

# 25
Хайде и аз тук  Mr. Green

Поспаланче мерси за темата  bouquet  Hug

Меци добре дошла и честито и тук  Hug

Уф и на мен така ми бяха писнали космите при нашите, сега като се преместихме си р направо супер.Много обичам животни, но космите наистина писват!

Палци на всички, които са на прегледи! Аз не съм била много време и вече ми е едно свито!

# 26
  • NE
Кашмирче Гуш  Hug Hug Hug
Скрит текст:
И аз много страдам като се случваше нещо с моите котки, а то често ставаше покрай нас. Sad Сега едната ми писана е болна след кастрацията и дано не е нещо сериозно.

# 27
оф да тия косми ме подлудяват и мен .. в свеки гледаме дакел, който е къса и твърда козина и като цяло космите не се виждат много, но пък се усещат и много дразнят .. а пък много искам след време да имаме домашен любимец, щото си мисля, че децата има какво да научат по този начин .. сега остава да накарам и Мецан да се съгласи, щото той яко запъва крака /вероятно щото е съжителствал с 2 котки, 2 канарчета, 3 хамстера и още нещо, но не помня какво/ .. животно се гледало в двора на двуетажна къща с басейн .. викам му: тва няма да е тоя живот нали знаеш? пък той ми отговаря: значи и животно няма да видим .. много ме е яд на него пък! Crossing Arms Crossing Arms

# 28
  • NE
Меци Остави да го убедят децата когато му дойде времето. Wink Бъди сигурна, че ще се навие от раз.

# 29
ууу да .. и аз разчитам, че Ема ще направи едни големи зелени очи насреща му и ще каже, че иска куче .. изобщо не може да й устои баща й Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт