Пролет,лято,есен,зима, бременните от Искам Бебе тук ще се разписват - тема 25

• 26 406
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • NE
Кашмирче И аз имах, но бързо паднаха по гърдите, но вероятно от кърменето. Обаче още имам на врата и се дразня. Tired
Шушулче Токсото минава по ЗК. Ако не ти е пускала АГ-то трябва да ти е безплатно. Peace

# 286
Точно това е, че ми е пускано, дори тук питах за резултата, обаче не е птразено в дубликата, който са ми издали от лабораторията.

# 287
  • София
На мен оък така и не ми го пуснаха по ЗК. Аз си го пусках два пъти за моя сметка.

# 288
  • NE
А и аз си го пусках от мене си. Не ми се чакаше в жегата и за това. Whistling
Шушулче Нямаш ли си номерче за проверка през интернет за резултатите. Пазят ги доста време. Peace

# 289
Мне. В нашата селска поликлиника няма такива екстри.

# 290
  • NE
Значи е като нашата. Joy
Не знам ако ти го пускат фрий давай на нова сметка.

# 291
  • София
Ето ме. Всичко е наред с бебето. Вече е 4,5 см. Отговаря си напълно.
Много съм доволна от прегледа. Мога да препоръчвам този док за ЖК.
И от себе си съм доволна, от килата. 75 съм, а очаквах много повече. Като се има предвид, че най-много се харесвам на 70, не съм толкова зле. Все пак съм 176 см. висока.
Та, това е май.

# 292
  • София
Браво, Весе  Hug

# 293
  • shumen
Весе,браво.Добри новини.
Шушулче,мисля,че е по ЗК токсоплазмозата.

# 294
  • София
Аз четох сумати мнения за турсия памперс, но като гледам все пак повечето майчета са доволни, а и цената му е къде-къде по-ниска от тези в магазините. Говоря за Pampers Prima.
Взех бял папмперс, 5 звезди, от него няма никакви негативни мнения, така че в началото ще караме с него и след това може да пробваме зеления, от който има повече негативни мнения и той е въпросния миришещ Grinning
За сега петна нямам по лицето, само една пъпчица на носа, която стои вече от началото на бременността Grinning Кожата ми на лицето стана много суха и без крем направо се бели. За сметка на това се отървах от пърхота, който си имам от години и при всяка смяна на шампоана (хед енд шолдърс) с друг ставаше - олеле майко - сърбеж, цели парчета падаха от главата ми и ми трябваше поне месец да минат.
Обаче ми беше свършил шампоана и се измих с Шаумата на ММ... ами никаква реакция. Даже още 2 пъти се измих и нито прашинка нямах. Явно е от хормоните. Сигурно след бременността ще започнат пак проблемите с косата, но аз си свикнах.
Лунички и бемчици ми излезнаха по тялото, но аз си имам много бемки по принцип. Космите забавиха много растежа си, мога на 2 седмици да бръсна краката и много бавно растат. За сметка на това по корема се появиха бели косъмчета, които сигурно ще паднат след раждането.
Линия на корема започна да ми се появява, но е все още почти невидима.
И аз четох за избелващия крем на Кокона, но не съм го пробвала, на тях имам крем за стрии само, но се мажа рядко.

# 295
  • Северозапада
От мен едно негативно мнение за Pampers. ММ беше взел Premium Care за вкъщи. От болницата прибрахме София яко подсечена. Няколко седмици се борихме с подсичането. Мазахме я с вякакви кремове и на дерматолог я водихме. Оправи се чак когато свършиха Памперсите и взехме друга марка - Huggies в случая. После минахме на Libero, а след 3-тия месец и до сега ползваме Pufies. Преди няколко месеца взех гащички Pampers Pants и пак се зачерви дупето. Въобще на София Pampers не и понася, от малкото изключения е.

# 296
  • София
И аз съм с негатовно за белия Памперс.

# 297
  • NE
И аз не повторих от родилното белият памперс. Залепваше тази мрежичка ужасно на дупето и само с него ми се изрина, но по-скоро от мокрите кърпички. Но колкото дупета, толкова и възможности за идеалния памперс. На мен белият ми мирише ужасно. Много съм доволна от Пуфис, но протекоха към 11 месец и минахме на зеленият. Турския не е по-лош, аз го харесвам зареди цената и това че държи 12 ч.

# 298
  • Северозапада
На мен като започне да ми протича, минавам на следващия номер. Така стана преди няколко седмици, взехме по-големи и няма проблем  Peace

# 299
  • до едно тепе
Като минала през пробване на доста марки да си кажа. Зависи от детето. Моето не понасяше друго освен зеления Памперс. Няма разлика между тези в търг.мрежа и турските освен в цената. Е и миризмата, но като ги изкарам от пакета се измирисват за няколко дни. От Хъджис,Либеро, Бейбилав(на ДМ марката) се зачервяваше, но те са по-хартиени сякаш. Молфикса за новородено му беше огромен. С Пуфиса имам ужасен спомен на едно изплискано (по цялата ми блуза и крака) ако-не го бях усетила,че е акал и като го взех от кошницата за кола да го гушна, и си сложих ръката на дупето му и всичкото чудо отвътре излезе върху мен  Sick Еви бейби пък миришат още по-гадно и от памперса, а и не държат толкова време. Имаше едни Кан бебе-те са от типа на зеления памперс с гел вътре и също не се зачервяваше от тях. Горе долу ставаха, но изпускаха редовно, особено по време на сън.

Общи условия

Активация на акаунт