Светлината на моя живот - Тема 1

• 93 084
  • 737
  •   1
Отговори
# 105

Честито и от мен еп. 1000 txtloves txtloves txtloves newsm44 newsm44 newsm76

txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44

Уау, Великолепни снимки от партито за 1000 епизода си пуснала Миха - хиляди благодарности.  txtloves Two Hearts  Kissing Heart   love001 Two Hearts    ura newsm67 Дано излизат още и още - предполагам, че ще има и клипове ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Анас, Депика и останалите са страхотни ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts hug newsm38 Oha! nbirthday

# 106
Намерих един невероятен колаж от феновете на Анас и Депика/ Сурадж и Сандия в Индия. Той е по повод празника за 1000 епизода. Супер се е получил - двамата са невероятни ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart  loveuuu  smile3521  ura

# 107
Момичета, една от компаниите отговаряща за сериала е пуснала снимка на Анас и Депика в официалната си страница във facebook и там пише, че феновете могат да пишат коментари за това, което им харесва или не им харесва в сериала. За това, което искат и т.н. Правят го специално за епизод 1000 - така, че може всички да пишем. Пък дано променят сюжета за близнаците и бързо да ги съберат. Хората пишат и колко харесват Анас и Депика и блестящата им игра, поздравяват екипа за празника по повод 1000 серии ... smile3525 newsm76 Two Hearts  Two Hearts  Kissing Heart txtloves  Praynig Praynig Praynig

https://www.facebook.com/ShashiSumeetProd/photos/a.1323562235933 … 290248447/?type=1

# 108
  • София
Благодаря за пояснението, Миха   bouquet
Анкур и Анкита не са виновни  Naughty От тяхната си камбанария те постъпват правилно. Правят всичко възможно, за да е доволна и щастлива тяхната дъщеря. Както постъпват всички родители -грижат се за доброто на своето дете. Да, постъпват егоистично и безсърдечно спрямо най-близкия си човек, но за себе си са прави. Докато Сурадж и Сантия......ами те подаряват детето си, като че ли е новородено кученце. Смайващо е , че през цялото време мислят кое е добро за малката лигла, а нито веднъж не се запитаха кое е добро и правилно за техните деца. За мен те са виновни. И сега заслужават Анкур и Анкита да се преместят за живеят далеч, за да прекъснат всяка връзка с биологичните родители на детето. А може и точно така да стане  Cry, от тях двамата очаквам вече всичко  Mr. Green
Hug Hug Hug HugНа същото мнение съм, на брат и снаха въобще не им мина през главата такова нещо. Анкур нямаше намерение да обръща внимание на дъщеря си въобще. Сурадж си го нави на пръста.
    Те се отказаха като видяха реакцията на Сантош, и той пак взе да ги убеждава че майка му ще свикне и тя едва ли не с желание се е съгласила. Пълно безумие .
    Hug Не оправдавам пак ще кажа брат и. Но някак си не мога да им се ядосам. Даже и малката не дразни, може да я наричате като искате но за мен тя не е фактор в историята, съжалявам момичета. Просто за мен на сто процента са си виновни само Сандия е Сурадж.
     Въздържах се от коментари, за да не ме подкарате с някоя гаубица Joy като виждам как сте се настроили против Анкур и Анкита и чета едно и също "Лигла, лигла и лигла..."
       Близнаците със сигурност ще ги разделят така,че да не се виждат. Нали трябва да стане по-заплетено. Но накрая ще ги съберат с нашите..след много драми и перипетии. txtloves txtloves txtloves txtloves Two Hearts

# 109
... Докато Сурадж и Сантия......ами те подаряват детето си, като че ли е новородено кученце. Смайващо е , че през цялото време мислят кое е добро за малката лигла, а нито веднъж не се запитаха кое е добро и правилно за техните деца. За мен те са виновни. И сега заслужават Анкур и Анкита да се преместят за живеят далеч, за да прекъснат всяка връзка с биологичните родители на детето. А може и точно така да стане  Cry, от тях двамата очаквам вече всичко  Mr. Green

Като ги гледах как си връчиха детето и си излезнаха
не мисля че ще страдат повече ако не го виждат,но ще  е добре Анкур и Анкита да го направят,
да си заминат пак за Америка ooooh! Peace

# 110
Здравейте, момичета txtloves

Поздрави за хилядния епизод!

# 111
  • София
Момичета, една от компаниите отговаряща за сериала е пуснала снимка на Анас и Депика в официалната си страница във facebook и там пише, че феновете могат да пишат коментари за това, което им харесва или не им харесва в сериала. За това, което искат и т.н. Правят го специално за епизод 1000 - така, че може всички да пишем. Пък дано променят сюжета за близнаците и бързо да ги съберат. Хората пишат и колко харесват Анас и Депика и блестящата им игра, поздравяват екипа за празника по повод 1000 серии ... smile3525 newsm76 Two Hearts  Two Hearts  Kissing Heart txtloves  Praynig Praynig Praynig

https://www.facebook.com/ShashiSumeetProd/photos/a.1323562235933 … 290248447/?type=1

Много ти благодаря Two Hearts и какво да им пиша  аз на милите сценаристи smile3508 дето им бях върла подръжничка и защитничка до този момент Peace           
 ако знаят колко сценарии са ми в главата Joy Joy Joy Joy но те  пък никога не са се съобразявали с коментарите на феновете Peace хубаво е че така поне им благодарят
 Хубаво е че не са си нарушили практиката за такива чествания да сондират мнение по този начин Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Златна си!!!
Роси Two Hearts smile3525

# 112
  • София
Здравейте, момичета txtloves

Поздрави за хилядния епизод!

Мноого хубав поздрав ти се е получил Hug благодаря ти Джули Two Hearts

# 113
Миха  Hug, наричам малката "лигла", защото така я виждам в сценария - разглезена, егоистична и недобре възпитана, което не е вина на детето, но е дразнещо  Mr. Green
А за гаубицата  Joy  Joy  Joy ами нали ако всички сме на едно мнение, няма да е интересно  Simple Smile
Благодаря ви, момичета, за споделените снимки, колажи и информация  Laughing

# 114
  • София
Миха  Hug, наричам малката "лигла", защото така я виждам в сценария - разглезена, егоистична и недобре възпитана, което не е вина на детето, но е дразнещо  Mr. Green
А за гаубицата  Joy  Joy  Joy ами нали ако всички сме на едно мнение, няма да е интересно  Simple Smile
Благодаря ви, момичета, за споделените снимки, колажи и информация  Laughing

Именно, аз не я виждам по този начин, честно казано въобще не я отразявам. Мен ме интересуват големите. Що се отнася до израза, нямах в предвид точна теб Peace ти всички я коментират по този начин Joy Joy Joy като за големи хора ми се струва малко преувеличено да реагират така Joy Joy Joyвсе пак това е един сериал Naughty
      Грабнал ме е много отдавна Two Hearts след като си правя труда и да го превеждам значи би трябвало да е ясно че съм му гооляма фенка Hug но гледам да не се вживявам чак толкова много Hug

# 115
  • София
Скрит текст:

Честито и от мен еп. 1000 txtloves txtloves txtloves newsm44 newsm44 newsm76

txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44

Уау, Великолепни снимки от партито за 1000 епизода си пуснала Миха - хиляди благодарности.  txtloves Two Hearts  Kissing Heart   love001 Two Hearts    ura newsm6 Дано излизат още и още - предполагам, че ще има и клипове ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Анас, Депика и останалите са страхотни ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts hug newsm38 Oha! nbirthday
      Роси Hug  Колажа на феновете е хванал наистина хубавите моменти Two Hearts
  Снимките са супер нямаше как да не ги пусна Hug има и още но реших да ги оставя за друг път Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes с нетърпение чакам да пуснат някой клип. По снимките съдя, че е било много забавно Hug Hug Hug

# 116

newsm18 newsm18 newsm18  Party Time  Party Time  Party Time

Kissing Heart Two HeartsСветлината на моя живот  loveuuu Two Hearts Two Hearts
  bigdance2
 txtloves txtloves txtloves txtloves  loveuuu txtloves txtloves txtloves txtloves  loveuuu

Всичко ми харесва в сериала! Peace Heart Eyes

Crazy Heart Eyes  smile3521 newsm51

Crazy Heart Eyes

Crazy Heart Eyes

Crazy Heart Eyes

WO AI  NI   Kissing Heart  Kissing Heart txtloves

# 117
Здравейте, момичета!!!!!!!! Докато ви настигна вие взехте та се отделихте ...
а аз пиша ли пиша в старата тема за Сандия и Сурадж и тяхната драма...

С риска да ме наречете досадна ще прехвърля коментарите си от старата тема в тази - все пак съм ги писала, а значи съм мислила по тях

Според мен не само неправилно, но е направо грешно (от думата "грях") да се разделят близнаците. Те не са като обикновени братя и сестри, тяхната връзка е по-силна и по-специална. Наскоро изгледах един филм "Тайния живот на пчелите" в него имаше една девойка, която е загубила сестра-близнак и направо се побърка... Нейната по-голяма сестра разказваше,че те двете (сестри-близначки) бяха една душа и 2 тела, когато едната се наранявала, на другата й текла кръв и се появяваха белезите.... Накрая момичето се самоуби, като се написа в бележката, че се умори да носи цялата болка на света...

Пак се извинявам, че се включвам късно, сигурно вече се изясни въпроса с близнаците и вие коментирате съвсем други неща...
Колко е странно, в единия филм - Булката момиче на 8-9 години женят насила, а в другия - Светлината, момиче на същата възраст побърква роднините си и нищо не могат да й обяснят

# 118
Пак се включвам след превода на епизода от 16 март, за което изказвам благодарности на Миха
не можах да се сдържа... Какви са тези глупости : Господ ни дава две деца, а пък Анкита може да няма да може вече да роди... "  Та нали анкита има вече дете, в момента искат да отнемат от едно братче или сестриче и да го дадат на друга сестра. Къде е логиката...
Направо побеснявам...

тъпите семейство Рати не осъзнават ли, че господ им дава 2 деца сега, защото втората бременност може и да няма, тъй като снахата е с един бъбрек вече

# 119
Миха, Didito - Съгласна съм, че Сурадж и Сандия имат най-голяма вина, защото бебето е тяхно - те трябва да тропнат с крак и да се откажат от това безумие като заявят: "Не можем да се отделим от детето си" . Peace Те обаче смятат, че с това ще направят Булбул щастлива. Пълна глупост. Явно двамата са все още млади и не осъзнават, че за един родител най-важното нещо е неговото собствено дете и после всички останали. Вярвам обаче, че когато се отделят от бебето си - малко по малко ще осъзнаят това, което са направили и ще опитат да поправят грешката си. Вярвам в тях. Вярвам и, че каквото и да стане накрая ще се съберат и с двете си деца. Надявам се да съм права ... Praynig Praynig Praynig Не ги оправдавам - това е непростимо, но продължавам да се ядосвам най-вече на Булбул, Анкур и Анкита. Ще ви кажа защо - според мен малката е причина за всичко - ако не беше поискала бебе от Сурадж и Сандия и на тях нямаше да им хрумне подобно нещо. После пък чак се разболя и какво ли още не. И хоп те й го обещаха - все едно е стока. Аз също я наричам "лигла" и "глезла" просто защото за мен е такава. Знам, че е дете но много ме вбесява. Анкур и Анкита също - да те гледат да направят своето дете щастливо, но то е вече голямо - защо Анкур като брат на Сандия не помисли какво ще им причини приемайки това безумие. Вместо това той шикалкави - уж тъкмо се откаже, но не го прави пред тях - не им казва, че няма проблем, а седи и чака те какво ще кажат и дали ще му дадат бебето или не. Точно затова Сантош беше много права, че виновните не са само тези дето подаряват, а и тези дето взимат и подават ръце.  Wink Сурадж и Сандия обещаха и явно сега не смеят да се откажат от думата си - особено като гледат вълнението и приготовленията на малката ...  newsm78 А най-големият виновник за всичко са сценаристите с безумната си идея.  Crossing Arms Аз се чудя на себе си, че толкова навътре го приемам и се дразня, но какво да правя. Емоционална съм ...  Mr. Green Затова не искам да разделят децата на голямо разстояние едно от друго - идеята на Софи за Америка и т.н. е още по-жестока. Все се надявам, че нещо ще се промени в последния момент и Сурадж и Сандия ще задържат бебето ...  Praynig Иначе каквото и да правят Сурадж и Сандия, колкото и да им се ядосвам - когато ги видя заедно и забравям за всичко. Те са прекрасна двойка. Любовта им е толкова красива, силна и истинска ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Те винаги са постъпвали по най-правилния начин, именно затова сега се ядосвам толкова, че сценаристите извъртяха сюжета по този начин, та да гледаме как самите те дават едното от децата си ...  #2gunfire Както и да е - спирам да коментирам, че само се ядосвам, а вероятно и ви товаря ...  Hug Най-важното е Анас и Депика да продължат да играят в сериала до финала и каквото и да стане Сурадж и Сандия заедно да се изправят пред трудностите, заедно да си върнат бебето и накрая да бъдат щастливи и с двете си деца ...  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт