Светлината на моя живот - Тема 1

• 93 092
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Дарья - добре дошла в темата!  Hug Съгласна съм, че е грешно да разделиш двама близнака. И аз съм чувала, че те имат много силна и специална връзка. Понякога това, което усеща единя го усеща и другия и обратно. Иначе съм чувала, че дори да са на голяма разстояние по между си, дори в различни страни пак по един или друг начин усещат присъствието на другия в живота си.  Peace Ще видим какво ще стане тук. Разбирам защо побесняваш - всички сме така от това развитие на сюжета. Безумна идея на сценаристите - но няма какво да се направи освен да изчакаме и да видим какво ще стане.  Wink Още обсъждаме това - сега дадоха бебето, но още са в една и съща къща. Когато тръгнат да си ходят все се надявам да размислят, но се съмнявам. Сценаристите не случайно са вкарали тази драма - явно сега ще ни показват точно това. Какво означава да разделиш две деца близнаци - надявам се обаче това да не продължи дълго и скоро Сурадж и Сандия да се осъзнаят и да си го върнат някак. Така им се радвах в болницата - бяха толкова щастливи с двете си деца. Не бива да ги разделят ... Praynig Praynig Praynig

# 121
  • София
Здравейте, момичета!!!!!!!! Докато ви настигна вие взехте та се отделихте ...
а аз пиша ли пиша в старата тема за Сандия и Сурадж и тяхната драма...

С риска да ме наречете досадна ще прехвърля коментарите си от старата тема в тази - все пак съм ги писала, а значи съм мислила по тях

Според мен не само неправилно, но е направо грешно (от думата "грях") да се разделят близнаците. Те не са като обикновени братя и сестри, тяхната връзка е по-силна и по-специална. Наскоро изгледах един филм "Тайния живот на пчелите" в него имаше една девойка, която е загубила сестра-близнак и направо се побърка... Нейната по-голяма сестра разказваше,че те двете (сестри-близначки) бяха една душа и 2 тела, когато едната се наранявала, на другата й текла кръв и се появяваха белезите.... Накрая момичето се самоуби, като се написа в бележката, че се умори да носи цялата болка на света...

Пак се извинявам, че се включвам късно, сигурно вече се изясни въпроса с близнаците и вие коментирате съвсем други неща...
Колко е странно, в единия филм - Булката момиче на 8-9 години женят насила, а в другия - Светлината, момиче на същата възраст побърква роднините си и нищо не могат да й обяснят

Здравей Даре Hug
Охх.... какво да ти кажа, освен че си абсолютно права Peace пълна лудост е да разделяш близнаци Shocked точно на време се включваш темата ни е болезнено прясна Embarassed Embarassed
    Не мога до разбера как въобще им хрумна такова нещо и аз знам, че близнаци не се разделят.
А пък а как лесно си го дават, направо ме побъркаха тези сценаристи Embarassed детото си дете, но къде са големите. Тях все едно ги няма, едно дето решава всичко- несериозно е от където и да го погледнеш.

# 122
Момичета, една от компаниите отговаряща за сериала е пуснала снимка на Анас и Депика в официалната си страница във facebook и там пише, че феновете могат да пишат коментари за това, което им харесва или не им харесва в сериала. За това, което искат и т.н. Правят го специално за епизод 1000 - така, че може всички да пишем. Пък дано променят сюжета за близнаците и бързо да ги съберат. Хората пишат и колко харесват Анас и Депика и блестящата им игра, поздравяват екипа за празника по повод 1000 серии ... smile3525 newsm76 Two Hearts  Two Hearts  Kissing Heart txtloves  Praynig Praynig Praynig

https://www.facebook.com/ShashiSumeetProd/photos/a.1323562235933 … 290248447/?type=1

Много ти благодаря Two Hearts и какво да им пиша  аз на милите сценаристи smile3508 дето им бях върла подръжничка и защитничка до този момент Peace           
 ако знаят колко сценарии са ми в главата Joy Joy Joy Joy но те  пък никога не са се съобразявали с коментарите на феновете Peace хубаво е че така поне им благодарят
 Хубаво е че не са си нарушили практиката за такива чествания да сондират мнение по този начин Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Златна си!!!
Роси Two Hearts smile3525

Няма защо да ми благодариш Миха!  Hug Съгласна съм с теб - до тук и аз винаги съм хвалила сценаристите за всичко ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Обаче с тая история успяха да ме разочароват. Аз все пак им написах няколко неща ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Може да не се съобразяват, но пък сега за епизод 1000 щом са го написали може пък да прочетат и да се замислят - нищо не губим ...  Hug  Hug Hug   Дано скоро оправят нещата около близнаците ...  Praynig Praynig Praynig

# 123
Здравейте, момичета!!!!!!!! Докато ви настигна вие взехте та се отделихте ...
а аз пиша ли пиша в старата тема за Сандия и Сурадж и тяхната драма...

С риска да ме наречете досадна ще прехвърля коментарите си от старата тема в тази - все пак съм ги писала, а значи съм мислила по тях

Според мен не само неправилно, но е направо грешно (от думата "грях") да се разделят близнаците. Те не са като обикновени братя и сестри, тяхната връзка е по-силна и по-специална. Наскоро изгледах един филм "Тайния живот на пчелите" в него имаше една девойка, която е загубила сестра-близнак и направо се побърка... Нейната по-голяма сестра разказваше,че те двете (сестри-близначки) бяха една душа и 2 тела, когато едната се наранявала, на другата й текла кръв и се появяваха белезите.... Накрая момичето се самоуби, като се написа в бележката, че се умори да носи цялата болка на света...

Пак се извинявам, че се включвам късно, сигурно вече се изясни въпроса с близнаците и вие коментирате съвсем други неща...
Колко е странно, в единия филм - Булката момиче на 8-9 години женят насила, а в другия - Светлината, момиче на същата възраст побърква роднините си и нищо не могат да й обяснят

Здравей Даре Hug
Охх.... какво да ти кажа, освен че си абсолютно права Peace пълна лудост е да разделяш близнаци Shocked точно на време се включваш темата ни е болезнено прясна Embarassed Embarassed
    Не мога до разбера как въобще им хрумна такова нещо и аз знам, че близнаци не се разделят.
А пък а как лесно си го дават, направо ме побъркаха тези сценаристи Embarassed детото си дете, но къде са големите. Тях все едно ги няма, едно дето решава всичко- несериозно е от където и да го погледнеш.

Прави сте момичета! Сценаристите явно са стояли дълго на Слънце и мозъците им са прегрели та са измислили тази щуротия, но дано скоро оправят нещата и влязат в релси, защото това нещо не мога да го възприема ...  Peace Rolling Eyes Praynig Praynig Praynig

# 124
Скрит текст:

Честито и от мен еп. 1000 txtloves txtloves txtloves newsm44 newsm44 newsm76

txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44

Уау, Великолепни снимки от партито за 1000 епизода си пуснала Миха - хиляди благодарности.  txtloves Two Hearts  Kissing Heart   love001 Two Hearts    ura newsm6 Дано излизат още и още - предполагам, че ще има и клипове ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Анас, Депика и останалите са страхотни ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts hug newsm38 Oha! nbirthday
      Роси Hug  Колажа на феновете е хванал наистина хубавите моменти Two Hearts
  Снимките са супер нямаше как да не ги пусна Hug има и още но реших да ги оставя за друг път Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes с нетърпение чакам да пуснат някой клип. По снимките съдя, че е било много забавно Hug Hug Hug

Така е! Със сигурност е било много забавно - та това са цели 1000 епизода! Сигурно купона се вихри с пълна сила. Дано скоро ни пуснат някой готин клип от него - нямам търпение ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts  love001  ura

# 125

newsm18 newsm18 newsm18  Party Time  Party Time  Party Time

Kissing Heart Two HeartsСветлината на моя живот  loveuuu Two Hearts Two Hearts
  bigdance2
 txtloves txtloves txtloves txtloves  loveuuu txtloves txtloves txtloves txtloves  loveuuu

Всичко ми харесва в сериала! Peace Heart Eyes

Crazy Heart Eyes  smile3521 newsm51

Crazy Heart Eyes

WO AI  NI   Kissing Heart  Kissing Heart txtloves

И аз си обожавам сериала! За тези 1000 епизода видяхме толкова прекрасни моменти - всеки един епизод за мен е специален, а това да гледам Анас и Депика / Сурадж и Сандия е най-хубавото нещо. Двамата са толкова готини и талантливи, че винаги когато са заедно ми пълнят душата.  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts smile3521 Знам, че сега ни ядосват и сценаристите и сценария и действията на героите - но се надявам, че скоро нещата ще се оправят ...  Praynig Praynig Praynig Дано в бъдеще гледаме още много романтични и готини моменти със Сурадж, Сандия и двамата им сина ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts hug stork-boy stork-boy newsm32

# 126
Цитат
newsm78 А най-големият виновник за всичко са сценаристите с безумната си идея.  .. Аз се чудя на себе си, че толкова навътре го приемам и се дразня, но какво да правя. Емоционална съм ...   Затова не искам да разделят децата на голямо разстояние едно от друго - идеята на Софи за Америка и т.н. е още по-жестока. Все се надявам, че нещо ще се промени в последния момент и Сурадж и Сандия ще задържат бебето ...

Laughing РОКСИ  Hug вярно че се побъркахме с този сериал Heart Eyes но все пак  е кино newsm50 виж м/у снимките какъв купон въртят  нашите сладури Hug историята с бебетата скоро ще се успокои,ще ги виждаме толкова,колкото Мишри и Пари досега. Peace Laughing Heart Eyes   

# 127
Добър вечер момичета Hug Hug Hug
Честит епизод 1000 ! smile3521 baloni baloni baloniПожелавам на екипа на Светлината да направят още толкова епизоди  smile3521.Е айде да не са 1000 ама поне още едно 500 може да направят  smile3521

# 128
Миха HugРоси HugСофи HugДаре HugРосенце Hug
Didito Hug добре дошла при нас  Hug
Момичета мерси за всички красотии за интересните коментари които сте постнали  smile3521
Аз намерих още едно клипче репортаж от утрешния епизод.Видях ,че на зад сте сложили няколко ,но в това ми се струва ,че има и ще няколко допълнители кадъра  smile3521

http://www.dailymotion.com/video/x2kfeqj_suraj-sandhya-ki-aankho … 4th-march-2015_tv

# 129
  • София
Миха, Didito - Съгласна съм, че
Скрит текст:
Сурадж и Сандия имат най-голяма вина, защото бебето е тяхно - те трябва да тропнат с крак и да се откажат от това безумие като заявят: "Не можем да се отделим от детето си" . Peace Те обаче смятат, че с това ще направят Булбул щастлива. Пълна глупост. Явно двамата са все още млади и не осъзнават, че за един родител най-важното нещо е неговото собствено дете и после всички останали. Вярвам обаче, че когато се отделят от бебето си - малко по малко ще осъзнаят това, което са направили и ще опитат да поправят грешката си. Вярвам в тях. Вярвам и, че каквото и да стане накрая ще се съберат и с двете си деца. Надявам се да съм права ... Praynig Praynig Praynig Не ги оправдавам - това е непростимо, но продължавам да се ядосвам най-вече на Булбул, Анкур и Анкита. Ще ви кажа защо - според мен малката е причина за всичко - ако не беше поискала бебе от Сурадж и Сандия и на тях нямаше да им хрумне подобно нещо. После пък чак се разболя и какво ли още не. И хоп те й го обещаха - все едно е стока. Аз също я наричам "лигла" и "глезла" просто защото за мен е такава. Знам, че е дете но много ме вбесява. Анкур и Анкита също - да те гледат да направят своето дете щастливо, но то е вече голямо - защо Анкур като брат на Сандия не помисли какво ще им причини приемайки това безумие. Вместо това той шикалкави - уж тъкмо се откаже, но не го прави пред тях - не им казва, че няма проблем, а седи и чака те какво ще кажат и дали ще му дадат бебето или не. Точно затова Сантош беше много права, че виновните не са само тези дето подаряват, а и тези дето взимат и подават ръце.  Wink Сурадж и Сандия обещаха и явно сега не смеят да се откажат от думата си - особено като гледат вълнението и приготовленията на малката ...  newsm78 А най-големият виновник за всичко са сценаристите с безумната си идея.  Crossing Arms Аз се чудя на себе си, че толкова навътре го приемам и се дразня, но какво да правя. Емоционална съм ...  Mr. Green Затова не искам да разделят децата на голямо разстояние едно от друго - идеята на Софи за Америка и т.н. е още по-жестока. Все се надявам, че нещо ще се промени в последния момент и Сурадж и Сандия ще задържат бебето ...  Praynig Иначе каквото и да правят Сурадж и Сандия, колкото и да им се ядосвам - когато ги видя заедно и забравям за всичко. Те са прекрасна двойка. Любовта им е толкова красива, силна и истинска ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Те винаги са постъпвали по най-правилния начин, именно затова сега се ядосвам толкова, че сценаристите извъртяха сюжета по този начин, та да гледаме как самите те дават едното от децата си ...
  #2gunfire Както и да е - спирам да коментирам, че само се ядосвам, а вероятно и ви товаря ...  Hug Най-важното е Анас и Депика да продължат да играят в сериала до финала и каквото и да стане Сурадж и Сандия заедно да се изправят пред трудностите, заедно да си върнат бебето и накрая да бъдат щастливи и с двете си деца ...  Praynig Praynig Praynig

Никого не товариш  Hug Роси HugПросто съм на различно мнение от повечето момичета  Hugкоито пишат и реших да го споделя, в крайна сметка Peace
     Нима аз не се радвам като ги виждам заедно, разликата е това че когато виждам че очевидно правят глупост, го отбелязвам. Кога в реалният живот при такава ситуация на молбата на едно дете чичото ще я вземе на сериозно и всички ще се съгласят Hug няма как да стане.
       За това мисля си мисля, че сценаристите явно са яли много сладки с хашиш когато са писали този сценарии:mrgreen: ами те направиха всички големи на глупаци. Сурадж по зле от дете, искали му бебенце, тя снахата може и да няма друго..ние така и така  имаме две, дай да зарадваме Булбул  Shocked досега винаги образа му е  бил на грижовен, но и трезвомислещ  човек. А Сандия която никога не мълчи и не съгласява лесно, в тези епизоди я гледам с един поглед ...мъчно и е разбираш ли ама ще и мине Embarassed важното е племенницата да е щастлива Embarassed Пълно безумие от всякаде по отношение на сценария #Crazy
    Напълно съм съгласна с теб Hug Hug Hugче рано или късно ще ги съберат, да видим какво още ще ни поднесът Praynig Важното е Анас и Дипика да играят в сериала, защото химията между тях навремето ме прикова да го изгледам целия  Hug Hug Hug Hug Hug

# 130
Цитат
newsm78 А най-големият виновник за всичко са сценаристите с безумната си идея.  .. Аз се чудя на себе си, че толкова навътре го приемам и се дразня, но какво да правя. Емоционална съм ...   Затова не искам да разделят децата на голямо разстояние едно от друго - идеята на Софи за Америка и т.н. е още по-жестока. Все се надявам, че нещо ще се промени в последния момент и Сурадж и Сандия ще задържат бебето ...

Laughing РОКСИ  Hug вярно че се побъркахме с този сериал Heart Eyes но все пак  е кино newsm50 виж м/у снимките какъв купон въртят  нашите сладури Hug историята с бебетата скоро ще се успокои,ще ги виждаме толкова,колкото Мишри и Пари досега. Peace Laughing Heart Eyes   

Така е! Това е сериал - дано скоро драмата около близнаците се оправи. Харесва ми, че на сета се вихрят купони и актьорите се забавляват! Сега очаквам клипчетата от партито за 1000 серии ... newsm10   Kissing Heart Two Hearts

# 131
Здравейте, момичета txtloves

Поздрави за хилядния епизод!

Благодаря ти Джули! Честит епизод 1000 и на теб - страхотен колаж ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Kissing Heart Two Hearts newsm76 newsm44

# 132
Ох! И на тази серия много сълзи пролях Sad Горката Сантош, точно тя да избира кое детенце да остави при тях... А когато избра по- голямото - вече хлипах с глас.

# 133
Миха, Didito - Съгласна съм, че
Скрит текст:
Сурадж и Сандия имат най-голяма вина, защото бебето е тяхно - те трябва да тропнат с крак и да се откажат от това безумие като заявят: "Не можем да се отделим от детето си" . Peace Те обаче смятат, че с това ще направят Булбул щастлива. Пълна глупост. Явно двамата са все още млади и не осъзнават, че за един родител най-важното нещо е неговото собствено дете и после всички останали. Вярвам обаче, че когато се отделят от бебето си - малко по малко ще осъзнаят това, което са направили и ще опитат да поправят грешката си. Вярвам в тях. Вярвам и, че каквото и да стане накрая ще се съберат и с двете си деца. Надявам се да съм права ... Praynig Praynig Praynig Не ги оправдавам - това е непростимо, но продължавам да се ядосвам най-вече на Булбул, Анкур и Анкита. Ще ви кажа защо - според мен малката е причина за всичко - ако не беше поискала бебе от Сурадж и Сандия и на тях нямаше да им хрумне подобно нещо. После пък чак се разболя и какво ли още не. И хоп те й го обещаха - все едно е стока. Аз също я наричам "лигла" и "глезла" просто защото за мен е такава. Знам, че е дете но много ме вбесява. Анкур и Анкита също - да те гледат да направят своето дете щастливо, но то е вече голямо - защо Анкур като брат на Сандия не помисли какво ще им причини приемайки това безумие. Вместо това той шикалкави - уж тъкмо се откаже, но не го прави пред тях - не им казва, че няма проблем, а седи и чака те какво ще кажат и дали ще му дадат бебето или не. Точно затова Сантош беше много права, че виновните не са само тези дето подаряват, а и тези дето взимат и подават ръце.  Wink Сурадж и Сандия обещаха и явно сега не смеят да се откажат от думата си - особено като гледат вълнението и приготовленията на малката ...  newsm78 А най-големият виновник за всичко са сценаристите с безумната си идея.  Crossing Arms Аз се чудя на себе си, че толкова навътре го приемам и се дразня, но какво да правя. Емоционална съм ...  Mr. Green Затова не искам да разделят децата на голямо разстояние едно от друго - идеята на Софи за Америка и т.н. е още по-жестока. Все се надявам, че нещо ще се промени в последния момент и Сурадж и Сандия ще задържат бебето ...  Praynig Иначе каквото и да правят Сурадж и Сандия, колкото и да им се ядосвам - когато ги видя заедно и забравям за всичко. Те са прекрасна двойка. Любовта им е толкова красива, силна и истинска ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Те винаги са постъпвали по най-правилния начин, именно затова сега се ядосвам толкова, че сценаристите извъртяха сюжета по този начин, та да гледаме как самите те дават едното от децата си ...
  #2gunfire Както и да е - спирам да коментирам, че само се ядосвам, а вероятно и ви товаря ...  Hug Най-важното е Анас и Депика да продължат да играят в сериала до финала и каквото и да стане Сурадж и Сандия заедно да се изправят пред трудностите, заедно да си върнат бебето и накрая да бъдат щастливи и с двете си деца ...  Praynig Praynig Praynig

Никого не товариш  Hug Роси HugПросто съм на различно мнение от повечето момичета  Hugкоито пишат и реших да го споделя, в крайна сметка Peace
     Нима аз не се радвам като ги виждам заедно, разликата е това че когато виждам че очевидно правят глупост, го отбелязвам. Кога в реалният живот при такава ситуация на молбата на едно дете чичото ще я вземе на сериозно и всички ще се съгласят Hug няма как да стане.
       За това мисля си мисля, че сценаристите явно са яли много сладки с хашиш когато са писали този сценарии:mrgreen: ами те направиха всички големи на глупаци. Сурадж по зле от дете, искали му бебенце, тя снахата може и да няма друго..ние така и така  имаме две, дай да зарадваме Булбул  Shocked досега винаги образа му е  бил на грижовен, но и трезвомислещ  човек. А Сандия която никога не мълчи и не съгласява лесно, в тези епизоди я гледам с един поглед ...мъчно и е разбираш ли ама ще и мине Embarassed важното е племенницата да е щастлива Embarassed Пълно безумие от всякаде по отношение на сценария #Crazy
    Напълно съм съгласна с теб Hug Hug Hugче рано или късно ще ги съберат, да видим какво още ще ни поднесът Praynig Важното е Анас и Дипика да играят в сериала, защото химията между тях навремето ме прикова да го изгледам целия  Hug Hug Hug Hug Hug

Съгласна съм!  newsm10 Точно това имах в предвид - сценаристите с тази глупост сякаш обърнаха образите на Сурадж и Сандия на 180 градуса. Точно това не ми харесва. Определено си личи, че въобще не са разсъждавали, когато са писали тази част от сюжета. Именно и затова се дразня ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Хубаво е че си изразяваш мнението - радвам се, че всички го правим и става интересна дискусия.   bouquet Сурадж и Сандия постъпват ужасно глупаво и непростимо - сякаш въобще не мислят и не разсъждават. Виновни са си - но са виновни и останалите около тях. Направо Булбул побърка всички с исканията си. Просто без коментар ...  Crossing Arms Важното е после всичко да се нареди и да си гледаме Анас и Депика в сериала ...  Praynig Praynig Praynig

# 134
МИХА Hugочаквам скоро Анкита да забременее по сценарий.. rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт