Искам да кажа ... (29)_23.03-29.03

• 51 537
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Ямбол
От 3 дни съм се преситела за един ямболски психопат, който пребиваше и изнасилваше момичета. Май миналата година го бяха хванали най-накрая. Някой има ли представа дали вече лежи в затвора.
Беше ми колега почти 2 години, невероятно неприятен и гнусен тип  Sick
За първи път чувам за такъв.

# 1 261
  • София
Да, Акаша, същия! И аз се изненадах, макар че беше изключително неприятен

# 1 262
  • В Космоса
Беше изтрил фейса си тогава, сега пак го е подновил. Правеше ми впечатление, че редовно пуска снимки с разни кифли и си викам пуу, Жоро в най-противния типаж мъж се е превърнал, а той направо е избушил. Ако е вярно, де...

# 1 263
  • София
т.е. си е на свобода?

# 1 264
  • В Космоса
Явно. Последната му публикация е от февруари, а през март му е честитен рождения ден - само от женки Mr. Green.

# 1 265
  • София
 #Crazy ще замълча  ooooh!

# 1 266
Един съсед беше в затвора и си имаше телефон и постваше ежедневно,така че може все пак да е на топло  Peace

# 1 267
Хммм, то кое е в ред в държавата, че и в затворите да не влизат с телефони и интернет....

# 1 268
Търсим чанта за бала на дъщеря ми Grinning
 Бях видяла една в Алито -ама аз й я показах ей така / не си я представих за бална / и тя сега нея иска Grinning
  /Ама от ибей ще я поръча , не харесва Али / аз не съм поръчвала отнийде и не съм запозната много де - само чета Grinning/

# 1 269
Аз пък си търся раница.
Трябва да пусна в продавалник и раницата на щерката....макар че тук в БГ ми се струва непродаваема. Но сестра ми и да я вземе към Германия, не мисля че ще се занимава да я пуска в тамошния ибей.

# 1 270
Като видя пък лентичките на съфорумки с големи букви да пише колко време е продължило кърменето на наследниците ми се повръща..... Сякаш го правят за да покажат на света какво могат, а не заради децата Crazy
И  на мен  вече ми е непонята тази гордост на кърмачката. Виждам сега на сестра ми колко лесно й се получава като има кърма. Детето суче и след като се е нахранило, спира.
А принципно се изкарва много трудно нещо. Затова и често съм изпитвала самообвинения, че явно не съм желаела достатъчно, след като не ми се получи съвсем добре с моите деца. Големият е кърмен четири месеца, а малкият един.
А с даването на адаптирано мляко е голяма хамалогия - стерилизираш шишета, ставаш нощем да правиш мляко. Трябва си сложа лентичка, че геройски съм издържала по две години Laughing

Последна редакция: нд, 29 мар 2015, 22:27 от valerie

# 1 271
Уффф, и аз така....и с двамата по над 2г. давам мляко, а малкия още не се е отказал.
Днес включително и след обед пи мляко. А 2-3нощи ме буди и в 3ч. за още една доза....направо ужас.

# 1 272
  • В Космоса
Както някои кърмачки прекаляват с леко фанатичното си поведение, така и някои от останалите преекспонират темата. Голяма работа, видяло се четвърт цица и една бебешка плешива глава и вече ебаси гнуса го изкараха. ooooh!

# 1 273
Както някои кърмачки прекаляват с леко фанатичното си поведение, така и някои от останалите преекспонират темата. Голяма работа, видяло се четвърт цица и една бебешка плешива глава и вече ебаси гнуса го изкараха. ooooh!

Ако поста ти е към мен, в грешка си Wink Казах, че изобщо не ми пречат и не са ми гнусни майки кърмещи бебета си! Бол такива около мен.... Просто тази гордост от цялата дейност ме отвращава. Ще речеш, че спасяват света.... И повечето горди кърмилници просто няма с какво друго да се гордеят освен с кърменето на собствените си деца.

# 1 274
  • В Космоса
Не беше към теб,  Kristin-Lavransdater. Peace Никого конкретно нямам предвид. Но и от двете страни има  предраматизиращи.

Общи условия

Активация на акаунт