Искам да кажа ... (29)_23.03-29.03

• 51 552
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Пазете Гор
Хайде стига с това вече, де! Тридневният срок на годност на медийните дъвки малко е попрехвърлен, но явно и те имат вече консерванти. Аман! А пък който каквито диагнози имаше - прояви ги покрай  този казус. Подейства както пълнолунието. А на мнозина - като пургатив. Вербален.

Един се гордее с кърмене, друг с торти, трети с кристално полирания си мозък. Който с каквото има.

# 1 276
  • София
Абе не е баш така, защото какво значи да се преекспонира - преекспонират го жени, криво разбиращи кърменето, дискриминацията и т.н.
Днес момичето, което ми даде призива утре да ги подкрепим ми обясни, че те навсякъде щели да кърмят, включително и в къта за хранене. Да ти кажа решила съм, ако видя някоя дама, навира прелестите си в очите на 5 годишния ми син, без значение къде в МОЛ-а, а най-вече пък в къта за хранене, ще извикам полиция за нарушаване на обществения ред и нанасяне на психологическа травма на дете - сина ми. Ами то ми писна вече. По принцип съм страшен привърженик на кърменето, ама вече се замислих, че нещо явно не мога да го разбера в зялата му същност!  ooooh!

# 1 277
Куркума, това изобщо не е медийна дъвка
Ако се позавъртиш в други подфоруми тук, ще разбереш, че не медиите  направиха темата.

# 1 278
  • Пазете Гор
Форумите са медии, валъри. От нов тип.

# 1 279
  • Ямбол
...
Един се гордее с кърмене, друг с торти, трети с кристално полирания си мозък. Който с каквото има.
Хубави мисли има в твоята глава Куркума.
Всяко нещо, което залитне към фанатизиране и натрапване, става неприятно и отблъскващо.
Сещам се за Кенга, познайте защо.

# 1 280
  • София

Всяко нещо, което залитне към фанатизиране и натрапване, става неприятно и отблъскващо.
Сещам се за Кенга, познайте защо.
Peace

# 1 281
И в тая тема ли се кърми?
Наводнихте ни с кърма.... ooooh!

Утре може ли да си приготвя едно бидонче и да се примъкна до бебетата? Само за кафенцето сутрин да ми сипнат малко  kaffeetrmker_2

# 1 282
  • В Космоса
Аз досега не съм виждала някаква кой знае каква зловеща гледка на кърмеща жена. Нито някоя ми е навирала гърдите си в очите ми, просто си кърмят. Ама ако се концентрират верно в един ден ще си бъде страховито. Joy

# 1 283
Никой не може да ме убеди, че едно дискретно кърмене, показва повече от гърдите....отколкото дама с дълбоко деколте. А такива навсякъде, включително и в кътовете за хранене....оооо, какъв ужас. Странно защо за тях никой не сигнализира властите, ами се обръщат след тях, гледат ги, подсвиркват, обсъждат и т.н.
Много ми идва цялото това превземане....

# 1 284
Форумите са медии, валъри. От нов тип.
Laughing Така...  Фейсбук. Селският мегдан също е вид медиен канал.
Никога не съм виждала да правят забележка на кърмеща жена.  Да, някои изпитват леки притеснения от кърменето, особено по-възрастните мъже. Но не и отвращение, не и неприязън и т.н
Но  малко в повече ми идват обобщенията за нетолерантното българско общество.  И спирам по темата.

# 1 285
Свалих сръбския филм Завет, препоръчаха ми го, като много смешен, дано не се разочаровам.
Жаки отказа млякото за три дни, вчера и днес даже не е питала. Първите две вечери помрънка малко, но нищо особено. Сега съм спокойна за зъбките, мием ги и ляга.
С тази смяна на часа не се наспах хич, снощи излизахме с приятели, много се забавлявахме, ама окъсняхме до два, докато заспим три и сутрината- г*з се вдига, глава се не вдига, аз пих чаша и четвърт вино и се замаях. Моят рече, ако ядеше толкова, колкото пиеш щеше да си доста икономична:)
Апропо от утре започвам диетата, чаках да мине рожденния му ден и вече нямам оправдания.
Бориле, не съм аз на снимката. Но обичам много широкополи шапки:)
За кърменето съм, не ме дразнят кърмещи. Аз всъщност много рядко съм виждала подобна гледка в България. Аз самата едва няколко пъти за година съм кърмила навън, никому не съм навирала гърдата си, освен на бебето:) Намятах се с шал и сядах на отдалечена пейка в парка. Никой не ме е зяпал.
П.с. Вижда ли ми се подписът? Аз го виждам, а Естел не, как става това newsm78

Последна редакция: нд, 29 мар 2015, 23:01 от JACKLIN*

# 1 286
  • Ямбол
И в тая тема ли се кърми?
Наводнихте ни с кърма.... ooooh!
...
В тази тема има всичко.

Жаки, нищо не виждам и аз.

# 1 287
Сетих се! Жаки, сигурно си го скрила и само ти можеш да го виждаш.

# 1 288
  • Пазете Гор
При възприемането у нас на сръбски филми, както и произведените от някошната Югославия, съм нзабелязал следният парадокс - сериозни, дори тъжни и отчаяни творби намират прием като леки комедии. Предполагам, роля за това изиграва и специфичното възприемане на сръбския език, като някакъв "сбъркан", "бебешки", "странен"- виждал съм искрени смехове на потресаващи сръбски псувни. "Такси" с Бата Живойнович, култовият "Горещ вятър", " Баща по чл. 64" - у нас преминахга като леко, забавно кино. Не знам нищо за филма, за който говориш, Жаки, споделям стари неща.

Изобщо мисля, че според това къде даден човек намира границата между тъжно и смешно, за него могат да се извадят маса изводи.

А тая граница е по-тънка от лучена люспа, понякога.

П.П. И аз не видях подпис, Жаки. Фотосесия от плажовете на Бенгалския залив?

# 1 289
Оправих ли го?
Куркума, пуснах го и се оказа, че съм го гледала. И прав си, не е точно смешен, въпреки някои от комичните образи.

Общи условия

Активация на акаунт