Искам да кажа ... (29)_23.03-29.03

• 51 748
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 105
  • Ланкър, планините Овнерог
Ха, здравейте
Не съм ви чела, допрочела, но видях в предната тема да обсъждате забиващите въпроси от децата. Та, да си кажа казванката - мен ме спаси "Моят първи Larousse на въпросите"

# 106
# 107
Значи не само на мен днес ми е тъжно...
Добре че след малко започва "Като две капки вода"

# 108
Единия ми крак пулсира и е топъл, а ме болят и двата и кръста.
Кой език е по-близък до българския- руския или сръбския и защо?

# 109
# 110
  • Пловдив
Не, забравих, че днес съм на лекар и имам изследвания сутринта. Ама утре ще ида Simple Smile

# 111
  • София
То не се губи значи  Grinning

# 112

Кой език е по-близък до българския- руския или сръбския и защо?

Според сърбите и руснаците нито единият не е близък. Сърбите ни разбират при бавно говорене, и то не всички, но руснаците изобщо.

# 113
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Момичета, някой тук беше казал за гаргара с кислородна вода при ангина. Подходящо ли е за 6-годишно дете?

# 114
Аз не себе си съм го прилагала и работи макар и да е много неприятно, но за 6 годишно дете не бих рискувала. Че и за по-голямо.

# 115
  • HH
Говорила съм си с руснак, по негово настояване, на български и се разбирахме. Със сърби не съм опитвала, може би ако имах повече от Лепа Брена културата, би ми било по-лесно. Иначе редовно се заслушвам докато говорят руснаци, на някои им разбирам по нещо, на други - нищо.

Но и това е относително, мога да говоря с баба си в Каварна така, че да не разбере и една дума, обратното също е възможно  Laughing

# 116
  • София
Аз на сърбите всичко им разбирам и говорим свободно.Виж руски не отбирам ,но аз не ги и понасям може и от там д аидва. Mr. Green

# 117
Сготвих по модерно му поширани яйца, с горчица със смокини  bowuu Изкъпах се, изпрах, филм свалих, изобщо готова съм за мързелуване.

Янтра и аз се чудех дали да не закрием сезона още веднъж със ски, ама ще видим дали ще успеем да стигнем  Rolling Eyes

# 118
Сготвих по модерно му поширани яйца, с горчица със смокини  bowuu Изкъпах се, изпрах, филм свалих, изобщо готова съм за мързелуване.

Янтра и аз се чудех дали да не закрием сезона още веднъж със ски, ама ще видим дали ще успеем да стигнем  Rolling Eyes

Демек яйца по панагюрски. Joy

# 119
  • Пловдив

Аз вече страшно съм се надъхала и определено ще го направя тази седмица, и да не сколасам утре, до края на седмицата ще успея. Поширани яйца мноо фръц звучи за яйца по панагюрски Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт