Домакини 49/ Великденска

• 45 942
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Fort Worth, TX
Всичко ще се нареди.Номера ми е 20хх1.Живот и здраве март на интервю.След това дай боже всичко да е наред до шест месеца трябва да сме там.Аз вече имам и план за действие.С право днес поотупах праха на речника:-)

# 646
Кремиииииииииииии, хайде на по бира нейде из Флорида.  Party

Плами, добре сте се завърнали! Ако пуснеш и някоя друга снимчица, ехейййй!

Вио, как е съпружието? А ти? Дано физиотерапията помогне!  Praynig

Ма ко - ще ги гониш до дупка, няма да им се оставяш!  Twisted Evil

# 647

Добро утро!
Креми

Страхотни новини!!! Поставено е началото - дано ви върви по вода  Hug Praynig
Плами  wavey
Ма ко с трудна задача си се заела, но е в твои ръце решението!
Джейми не става ли много сладка така френската торта с дулсе  newsm78 Ние си я харесваме със сметаната и боровинките, пък тортата с дулсе-то я правих с блат и от бадеми и както е по рецепта с орехи - и двете са страхотни, но орехите са си орехи...
Днес е петък и ще се отдам на разкрасяване, че утре съм по стадионите  Joy
Усмихнат ден ви желая   bouquet

# 648
  • при късмета
Добро утро!
Креми, браво на теб!Голяма радост е като стане нещо което много искаш. Честито
Вио, стискам палци за догодина
Плами, добре си си дошла

Много ми се спи и ме боли главата. За другата седмица ще оставя разпрвиите с тези кретени, че в петък нищо работа няма да свърша.
Допивам си кафе и ще си наредя цветята, че вчера прибрах всичко от балконите, защото заплашиха, че буря или градушка щяло да има.
На нас ни се размина, ама гледам, че на места е много зле.
Хубав ден на всички  Hug

# 649
  • Germany
Добро утро и от мен Simple Smile
Креми, честито! Много късмет и за напред!
Мако, не се ядосвай на бюрократи! Не е като да не си им свикнала Wink
Вио, как е Ванко?
Плами, що не минахте и към Хайделберг да пием по бира? Simple Smile
Ние снощи си прибрахме детето по рано. Учителката се обади, че не е спал предната нощ, явно го е било страх и решихме да не го мъчим още една нощ. Ядосах се, че не са ми звъннали, защото можех да го успокоя по телефона... Имало е и дете в тяхната стая, което е било с главоболие и малоумният учител, вместо да звънне на родителите, го извеждал навън по нощите да диша чист въздух  ooooh! Взели са го на другият ден сутринта. Предполагам, че нашият от това се е стреснал още повече.. Като го взехме беше хремав и с променен глас, казал им е че го боли гърлото, та си го взехме и болен. Днес трябвало да иде на училище в някой от другите класове, но няма да стане. Ще кажем, че е болен и ще си почива. Спал е около 2 часа предната нощ, след това цял ден са търчали на курс по ориентиране, снощи го взехме към 22 и си легна в 22,30 и беше тотално изтощен. Знаех си, че не е готов за такова нещо и сбърках, като го пуснах  Confused
Хубав ден на всички!

# 650
  • София
Добро утро момичета.
Започвам денят си с кафето на Ladybird Simple Smile
Чета ви, радвам ви се, когато съобщавате хубави неща, някой път се и гневите, което е нормално, кое разбирам, кое не, но като цяло ми е приятна атмосферата и както виждате прекарвам част от времето си и при вас. Благодаря ви за топлия прием  Simple SmileHug
Пропуснах рождени дни, но нали може и на патерица, та на всички празнували-да са живи, да са здрави, да имат обич и късмет, и пари да имат, а животът им да бъде сладък като мед...

LADYBIRD, с тревата не успях да се справя. За малко да прецакам косачката, сдобих се с няколко мазола и пришки. Ще изпробвам твоята рецепта. Нямаме кучета, но имаме четири внучета. Извод: по-често с баба и деди на вилата и да вършеят по двора, та травка да не остане. Simple Smile

МА КО, ще пробвам и твоята рецепта. До сега не съм слагала ориз. Благодаря ти за светкавичната реакция Hug Утре ще се развявам из Брезник. Мислех да те поканя на среща на 24.05, нали тогава ще сте там, но сме на абитуриентска в София. Здраве да е, ще стане среща някой ден.

Момичетата, които правят физиотерапия по разни поводи, да знаят, че обикновено след 4 -5 процедура има леко влошаване и после оздравителният процес тръгва напред. Велико нещо е физиотерапията! И в общата медицина, и в стоматологията помага много!

На МАРЧЕВА и други завърнали се от пътешествие, добре дошли welcome. Подредете си снимките, мислите, спомените, за да може след време да се върнете към хубавите преживявания.

На момичетата, които се стягат за път - на добър час, успех и късмет на нова земя, под нови небеса.

ДЖЕЙМИ, Честита ви годишнина от сватбата! Не знам коя поред е тази на цветята, но ви желая много дълги години рамо до рамо, крило до крило все да ви е хубаво, още 100 години, както досега е било!

На споменати и неспоменати, хубав ден от мен. Отивам в здравната каса на отчет. wavey

# 651
  • при късмета
Велико нещо е физиотерапията! И в общата медицина помага много!

Мдаа, особено физиотерапията с кални бани. Много помага да свикваш с пръстта  hahaha

Джей, честита ви годишнина, още дълга да сте щастливи заедно   bouquet

Мони, бързо да се оправя детето

Калинче, кой е като теб, всеки петък разкрасяване  Hug

Навън грее уж слънце, а като излязох на балкона много студено ми се видя. И вятър много студен има.

# 652
  • София
Добро утро, момичета!

Калинче, благодаря за кафенцето! Приятно разкрасяване!

Креми, честито!!! Толкова се радвам за вас!!! Късмет да е винаги с теб Hug Hug Hug

Вио, успех догодина! Peace Оздравяхте ли вече?

Джей, честита годишнина! Живи, здрави, да се обичате, да се уважавате и да живеете в разбирателство още много много години!  bouquet

Ма ко, не се ядосвай! Няма преборване с бюрокрацията...

Фло,
добре си ни дошла в темичката, приятно прекарване в нея.

Мони
, бързо да се оправи детето Praynig

Плами, добре завърнала се и в БГ и при нас!

Марче,  Hug Hug Hug

# 653
Привет! Крем, честито! Вио, на теб догодина ще честитим със сигурност. Peace
Джей още дълги години мир, любов и разбирателство в семейството!
Мако, как е главата?
Вио, а вие как сте?
Благодаря, момичета, за пожеланията, нека ви се връщат! Ние отиваме да видим дивият чесън дали е за бране, после ще слезем до Самоков да напазаруваме.

Последна редакция: пт, 08 май 2015, 16:37 от Хортензия Мушкатова

# 654
Креми браво търпението ти се възнагради най-после!
Честито !
Аз вчера пак бях с киселини. Вече нямам търпение да раждам. Не се издържа. Ставах в 3 пак да повръщам. Аз в началото нямах такова чудо както сега.

# 655
  • Germany
Тити, и аз бях така с големият. Още малко остана  Hug

# 656
Благодаря ви мили , годишнината е първата кръгла- 10г . За тези години не малка част се е налагало да сме разделени и всеки ден заедно е празник за нас.
 Moni много неприятно, аз първия път когато го пуснах сам големия така бях на тръни, но поне по телефона се чувахме.
 titi888 дръж се не остана , аз залагам на 12 .05 Simple Smile
Ladybird_ аз сложих 4-5 л лъжици дулсе в една кофичка заквасена сметана , перфектна ми е ,но аз си обичам сладко и то много.
pisenxeto наслаждавам ти се на цветята , иска ми се да е по скоро деня в който ще си имаме нашето местенце е тогава ще искам съвети да знаеш Simple Smile
Отивам да слагам момчетата по леглата .

# 657
# 658
  • София

След 20 години ще срещнеш онзи, когото на 18 си считала за принц... И разбираш какво щастие е, че те е подминал с коня.

Аз май го докарах до обратното.... Който от миналите моите приятели ще ме види и ще помисли... добре, че не е станала моята принцеса Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 659

Хубав, релаксиращ и слънчев ден ви желая!
Лусии, картинките ти са страхотно остроумни и забавни винаги! Самоиронията е едно от най-ценните качества.

Общи условия

Активация на акаунт