Докато се натуткам да изкоментирам някоя тема и вие вземете че я смените, няколко пъти
Та накратко:
За връщането на работа, смятам да си ползвам и двете години, въпреки че почти всеки ден съм на работа (барабар с бебето)
За зъбите, мажа с Бочко и вечер преди лягане слагам капки в ушите. Чак с второто дете разбрах колко е индивидуално, ако на каката й действаше едно то на дребната съвсем друго.
Лицето с нищо не мажа, не се и налагало, но аз и поначало ползвам малко козметика, само душ гел, олио и крем за под пелени (последния още е на половината, май трябва да го сменям че е отворен от доста време
)За протокола, скаридата се запъртъчи нещо, на 7 месеца нямаше 6 килограма (не беше наддала нищо,да не кажа че беше позаслабнала) и беше 63,5 см.(+1,5)
До скоро си мислех че по-злоядо дете от каката няма, пък то взех че аз го родих. Определено ми доказа че има още какво да науча по темата.
Исках да помоля за паролата за албума и линк към него ако е възможно, та да ви покажа и мини скаридката.

После в яслата и градината. А вече в училище нещата са извън контрол, в лафката само дето наркотици не продават.
дребното само като види лъжицата и протяга като зомби двете ръце, а аз като опитна нинджа със скоростта на светлината заобикалям опасните гърчещи се змии и натъпквам заветната хапка в устата, след което забърсвам изпадащото преди зомби-змиите да открият пролуката и да натъпчат десет пръста в тази дребна устичка и да оберат цялата храна
, като нищо ще го е наследила от мен и ще усеща и най-малките промени в телесната си температура. Както и да е - дадох нурофен и се кротна. После се позакашля няколко пъти (знам, че може и от зъби да е, ама дадох и стодал, че нали ММ беше болен). И после с 300 зора заспа горкото. Много ми е жал, като знам, че нещо я мъчи. надявам се да са зъбки, да не е някоя болест!
. Накрая не издържах, дадох пак да суче и след малко заспа, то вече все да става светло

. Баткото беше същия - отказа постепенно всичко, сладкото последно. Понеже бях въвела и нишестен крем/ с АМ/. Изкара само на мляко мнооого дълго време
Сега това не ми е опция. Трябва да приема твърда храна, за да не ѝ дразни млечната захар червата
Повече ѝ харесват /и са по- сладки, без захар/- Ориз, царевица и тапиока на Милупа и Ориз и банан на Töpfer.
Аз имам корем като бременна в ...хм...5-6, да не кажа 7 месец