Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 68

• 36 937
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Хм... Лидс, много заангажиращо с тези 500км.. Последно ходих в Загреб.  Heart Eyes Но пътят, имайки превид от София и минаването през Сърбия е грозен и доста по - дълъг. Иначе си заслужава.  Heart Eyes Може би нещо в Гърция?

Отчет за днес, спинт в Икеа. Утре ще е трудно ранното ставане. Планирам една Румяна.  Blush

# 361
500 km от Русе!?!

ИСТАНБУЛ!!!

Смоуки, честито  Hug Моето пожелание е на новата позиция (и нагоре) да не изпускаш work-life balance-а от контрола си Simple Smile

Отчет: Level_2.Jillian_Michaels.30_Day_Shred.[x264.aac]

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 02:37 от Agent Provocateur

# 362
Здравейте, момичета! Много сте мили, благодаря ви   bouquet Аз чак сега смогнах да седна нормално пред компютъра и да ви изчета. Напоследък давам едни безумни 14- часови смени...  ooooh! Не остава време нито за тренировки, нито да се храня нормално. Но му се вижда краят.
Относно тренировките, тъй като не бях тренирала нищо, реших да започна с елементарни коремни преси, клекове и лицеви опори  Blush смятам, че горе- долу имам правилна техника на изпълнение и ми е време да се захвана с някоя тренировъчна програма, още не съм избрала коя. Но след 10 дена имам изпит, а и с работата е малко пренатоварено, та след това ще е.  Tired
Отчитам скок с плонж в леглото  Mr. Green
Успешен старт на работната седмица!

# 363
Привет, момичета!
За вчера отчитам ден без тренировка, но с много работа по двора, градинарстване, носене на лозови пръчки, кръстосване по двора и много клекове. С храната разбира се, се изложих, много В. Вече съм повече от сигурна,че В не са моята хранан, напротив. Тази сутрин едва станах, успях се, а коремат ми така свирише от глад, след вчерешното захранване с В, същото нещо като Вив. На всичкото отгоре, тренировката ми Аеробна и силова тренировка 20 минути ниво 3, изобщо не с еполучи, никаква сила нямах. Колкото да се запиша и да не ми е гузно,че не съм тренирала се записах.
Смоки, честито повишение!
Хубава и успешна седмица !

# 364
  • София
Добро утро!
Със смяната на времето трудно прогледнах сутринта. Хубавото е, че сега се съмва рано и само ще чакам и да се позатопли и дано намеря сили да ставам рано сутрин и да тичам.   Simple Smile
Lidsy, честито за ремонта! Много добре те разбирам. За пътуването не си споменала каква е целта - романтика, релакс или разглеждане на забележителности. Simple Smile
Скрит текст:
Предлагам ти -о-в Тасос,  Гърция - хем е романтично, хем е красиво, хем е релаксиращо, хем  има забележителности да се видят в Кавака, например. А в Гърция е пълно с красиви гледки и плажове, така че ще ти хареса. Ако те интересува и хотел ще препоръчам. Simple Smile

Забравих си отчета  Laughing - Тренировка 7 (Бр) и ей това за корем.

# 365
  • Stavanger,Norway/ Varna
А добро утро.
От4итам нетренировъ4ен уикенд, но пък много изморителен. То не бяха торти, морти, ужас! За капах, не можах да се наспя тази но6т, за6тото малкото запо4на да повръ6та  Confused.
Станах оба4е за тренировка и сега съм росна и прясна на работа. От4итам 7 км ти4ане и опити за силова.
Продължавам с бърнъра Липо 6. Оба4е, няма да го пия непосредствено преди тренировка, за6тото става ужас. Неможах да си довър6а силовата, сърцето 6те6е да ми изко4и.  Shocked докато го пих събота и неделя без да тренирам, няма6е проблем, но при тренировка направо ми литва пулса. Обикновено като ти4ам с 10 км/4 поддържам пулс от 156- 160 удара. Днес ми бе6е 172-175  Shocked. Пробвах се и на велото, еййй там ско4и до 190. Упла6их се и се върнах на пътеката като намалих темпото за 1 км. Зна4и, трябва да гледам да го пия поне няколко 4аса преди тренировка  Thinking Ина4е се 4увствам много енерги4на от него и съм се заинатила да го изпия. За 3 дни из4истих всякаква натрупана вода, сега 4акам да дойде ред на мазнинките   Crazy

Смоук, голямо браво за успеха   bouquet

Аз съм на работа до сряда и от сряда съм във ваканция. 4акам братов4едка ми да дойде на гости с племенника и ве4е нямам търпение.  Mr. Green

# 366
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте, момичета!

Не сварвам да ви чета, само мернах някъде Яна, че ни пожелава бързо оздравяване. Този път за "щастие" бяхме с повърхностно нараняване, а не с респираторно, така че всичко е наред.
Междувременно ние с ММ заминахме за Девин, даже още сме тук Simple Smile
Отчет от мен: вчера сутринта "спининг", само че по баирите на Девин, а не в зала - много освежаващо ми дойде сутринта рано-рано (сега пак чакам да ни изкарат колелата), после 500м. плуване, след това ходихме до "Дяволското гърло" - стълби равняващи се на 20 етажа - така каза екскурзовода, и още 500м. плуване в хотела, може и малко повече.
С храната съм "оле-мале" тука едни бухтички, едни сладка... пататници и още...забравих му името на онова от царевично брашно Grinning
Абе хапвам си  Crazy

Това е от мен, момичета!

Бобче, дано да е нещо моментно и да се оправи бързо малкото човече  Hug  С липо-то мисля, че ще свикнеш скоро и няма да ти прави такива скокове в пулса. Аз бърнър не пия, но пък открих азотния бустер - много яко! Дава ти сили точно за тренировка, наистина ти "отваря" дробовете, аз на спининг го ползвах, нямам наблюдения да ми е усилвал пулса. Ако има вариант поръчай си само една дозичка да видиш дали ще ти понесе, моят е на Controlled Labs "Gym Angel"  Peace  Това е само за сила и издръжливост обаче, не пише да гори мазнини  Peace

# 367
ТДИ, радвам се, 4е не е ни6то сериозно при вас. На мен сили и енергия за тренировка не ми липсват да ти кажа, та за сега 6те се въздържа. Ина4е, да, свиквам с Липото, ве4е пия по 2 както е по предписание, но няма да правя гре6ката да го съ4етавам с тренировка, 4е ми пре4и.  Rolling Eyes
Така ми се ходи и на мен по планините, но все лятото се прибираме и няма на4инд а мръдна ММ настрани от плажа  Rolling Eyes

# 368
Здравейте, вчера бях цял ден на път, че моята баба имаше юбилей, а е от Търново и там искаше да си го празнува. Стана на 80. Та като сме затръгнали от 7 сутринта после обикаляхме там после обяд и после път на връщане...ужас беше. Та нямаше кога да се тренира, а и бях скапана.

Днес отчитам следната тренировка за горна част:
1. Ренегадско гребане като използвах стол, все едно лежанка и с една ръка, после другата
2. флайс
3.Раменна преса
4. Рамо настрани
5. Бицепс
6. Пак от стола с една ръка трицепс после другата

12бр всяко упражнение, 3 кръга като я направих бавно на негативната част и бързо на другата част от упражненията. Много ми хареса.

# 369
  • 1st floor
Отчитам 35 минути на кростренажора. Днес и утре съм почивка и обикновено правя кардио сутрин в тези дни. Но ще се въздържа от Кардио 3, че усещам в лявото коляно нещо, което не трябва да го има. Ще си спестя подскоците.
Това Липо много страшно го описваш, Бобче. Аз стоя надалече от термогенните бърнари. И без това съм си психарка... Stop

# 370
Отдавна не съм се включвала но не ми остава много време както винаги Simple Smile
Искам да кажа ,че съм изключително доволна от тренирвоките на Джилиан от БР Simple Smile
Днес направих тренировка 7 последна седмица ми е и после минавам на другите тренировки.
До тук отчитам доста големи минусчета на талията си за такъв период от време от 71-72 см обиколка на талия вече мога да се похваля със 69 см.Не мога да се нагледам и нарадвам на коремчето ми Simple Smile
Много си го харесвам  Laughing .
А краката ми ги оформи перфектно с нейните тренировки намаляха бричовете поне аз го виждам така и обиколките и там намаляха с 2 см.Кантара не мърда особено но пък за сметка на това имам минусчета в обиколките което е по важното  Laughing .

# 371
Бобче, какво ти е мнението за Липото?
Аз в началото го пия по една таблетка сутрин, а после включвам втора следобед. Иначе в повече ми идва в повече действително, но аз и кафе не пия  Sunglasses

Лидси, браво за ремонта  Heart Eyes

# 372
Ахой от мен!
Отчитам BR Work Out 1, започнах втората седмица от програмата. Закуска- 3 варени яйца (много бях гладна Blush)

Дяволски Чаровна, радвам се за резултатите ти, надявам се и аз да се похваля скоро!  Hug
Лидси, честит ремонт!

# 373
Смоук, ами о6те е рано да кажа. Първите 3 дни пих само по 1 таблетка, за6тото въпреки, 4е аз кафе пия, пак ме удари силно. Като надрусана бях след първия прием. Станаха ве4е 4 дни от както го пия и за сега забелязвам изто4ване на водата. Съ6то отбелязвам, 4е ако пия достатъ4но вода през деня, го няма онова разтреперване. Ина4е, ме зарежда с много енергия и ме буди  Laughing

# 374
Смоук, ами о6те е рано да кажа. Първите 3 дни пих само по 1 таблетка, за6тото въпреки, 4е аз кафе пия, пак ме удари силно. Като надрусана бях след първия прием. Станаха ве4е 4 дни от както го пия и за сега забелязвам изто4ване на водата. Съ6то отбелязвам, 4е ако пия достатъ4но вода през деня, го няма онова разтреперване. Ина4е, ме зарежда с много енергия и ме буди  Laughing

Да, познато  Peace
Просто термогенетиците са агресивни - карат тялото да работи на по-високи обороти. Обаче все имах чувството, че на мен ми влияят по-силно, защото мои познати нямат подобни наблюдения.

Горе-долу седмица ми отнема адаптацията, после вече нямам проблеми  Peace

Общи условия

Активация на акаунт