Отново за кърменето на обществени места

• 77 853
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 305
Сега остава да си сравнят приходите преди и след. И готово.

Ще ти се. Simple Smile Ама ако поразсъждаваме дали кърмачките - освен по-умни - са и по-платежоспособни, ей ти още 50 страници.
На кърмените мъже им пораства по-голям, а и освен това и заплатите им са по-големи. Колите са по-мощни и апартаментите с повече квадратура и с по-централно местоположение.
И в сайтовете за запознанства сега ще се появят обяви - "Търся си кърмен мъж"

# 1 306
  • Пазете Гор
...
На кърмените мъже им пораства по-голям, а и освен това и заплатите им са по-големи. Колите са по-мощни и апартаментите с повече квадратура и с по-централно местоположение.

Не гарантира 100% обаче. Аз съм кърмен до две години, а пък... абе както и да е, да не ви занимавам с подробности.

Не гарантира, но бива да се опита! Кърмете!

П.П. Съзнателно пиша простотии, защото смятам, че темата е достигнала точката на абсурда си. Моля да бъда извинен от тези, които влагат сърце и душа в каузите си. Опитвам се да ускоря смъртта на това ялово наддумване, което девалвира и опрофани проблематиката до степен на невъзможност.

# 1 307
Важното е да е пъргав. Crazy
(мъжът, да не си помислите нещо друго)

Че то аз си пиша простотии от самото начало.

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 21:04 от нова

# 1 308
 smile3532 Наистина се смея с глас.

# 1 309
  • на плажа
Ми то си е смешно! Събрали сме се тука - на думи ще се изядем, ама всъщност на кой му пука!

# 1 310
Сеир да става.
Добрата драма има значение... Mr. Green

# 1 311
Добрият водевил - също.  Peace

# 1 312
Само да попитам, Църквата изказа ли се вече за кърменето  Thinking

Ако не е - НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!

Молим ти са, масов млеконадой пред папата беше организиран. Има и снимки.
Една манерчица с млечице за Папата сипали ли са? За капучиното сутрин...

Joy

# 1 313
Сега остава да си сравнят приходите преди и след. И готово.

Ще ти се. Simple Smile Ама ако поразсъждаваме дали кърмачките - освен по-умни - са и по-платежоспособни, ей ти още 50 страници.
Joy Joy

# 1 314
Най-хубавото от цялата работа е, че вече ако искам да кажа на някого "Ти си много тъп, бе!", вместо да си замълча, мога да извадя картата със съчувствено "Ооо, ама теб не са те кърмили..."

# 1 315
що бре ? жените да не би да са умни и без да са кърмени  newsm78
аз диря и кърмена, и кърмеща жена ама не намирам такова чудо.  hahaha

# 1 316
  • Варна
Това твърде гръмко шумене около кърменето доведе до взаимно бъзикане с повод и без повод на мъжете около мен, както те един с друг, така и с нас жените около тях.

Цялата тема кърмене изби на як бъзик. Едва ли остана човек, който не разбра за МОЛ-ското кърмене.

Нечия кауза стана нарицателно с насмешлив подтекст.

# 1 317
Имаше един епизод на др Хаус, в който на някакъв мъж му течеше кърма. Хаус си я беше събрал в чашка и докато обсъждаха случая с колегите, си я изсипа в кафето hahaha

# 1 318
Между другото в кърмаческия съм чела, че доста кърмачки си ползват кърмата я за крем-карамел, я за кафе на бащата   chef Аз не бих опитала такова нещо.

# 1 319
Между другото в кърмаческия съм чела, че доста кърмачки си ползват кърмата я за крем-карамел, я за кафе на бащата   chef Аз не бих опитала такова нещо.

Е това вече ми е извратено  Sick #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт