Отново за кърменето на обществени места

• 78 115
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 270
Не съм чела темата!
Неприятно ми е всичко свързано с кърменето, а още по-неприятно ми става, когато войнстващи кърмачки по всякакъв начин изпляскват гордо "достойнството си" Stop Кърмете, ако искате по 100 години, но моля ви не ни информирайте за това! Моля ви

# 271
  • София
Ето, казах ли ви - 600 бебета накуп в мола.

# 272
  • Beyond the Frontiers
Ти май не ме разбра какво искам да кажа- нелепо е да отидеш при паркиралия неправилно и да му напишеш талон, а той да те съди, че си му нарушил правата.

Е, те не съдят. А бият - http://dnes.dir.bg/news/poboy-sinja-zona-buhalka-18727506 Но това не е драма явно.

Не съм чела темата!
Неприятно ми е всичко свързано с кърменето, а още по-неприятно ми става, когато войнстващи кърмачки по всякакъв начин изпляскват гордо "достойнството си" Stop Кърмете, ако искате по 100 години, но моля ви не ни информирайте за това! Моля ви

Ами прочетете. Не става въпрос за войнстващи кърмачки.

# 273
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Този извод въз основа на какво го направи?

# 274
Valentina Charlanova
32 мин.
днес влязох в мол парадайз.... изтъпаних се пред охраната и го попитах...Харесвате ли ме???? добре ли съм???? той се изненада и промърмори...да, харесвам ви, добре сте, защо???? Ами защото в моловете биете, отговорих аз, и изхвърляте майки, които кърмят...А, госпожо, отговори той, имаме си специално място за кърмене! А питам го аз, кой и къде е записал, в коя наредба или закон, че майката пък точно в тая стая трябва да кърми, а? той млъкна.....
Харесвам · Коментар · Споделяне

Цитат от фейсбук Joy
И това ако не е войнствено настроена кърмачка.....

# 275
Какво те учудва, Ая, всеки държи на позицията си като куче кокал.

Последна редакция: вт, 24 мар 2015, 22:29 от Касита

# 276
Голям смях.

# 277
Тази наистина ли е толкова горда с тъпотата си?
А какво е общото между Нягол, лека му пръст, и нея?

# 278
  • Beyond the Frontiers
Valentina Charlanova
32 мин.
днес влязох в мол парадайз.... изтъпаних се пред охраната и го попитах...Харесвате ли ме???? добре ли съм???? той се изненада и промърмори...да, харесвам ви, добре сте, защо???? Ами защото в моловете биете, отговорих аз, и изхвърляте майки, които кърмят...А, госпожо, отговори той, имаме си специално място за кърмене! А питам го аз, кой и къде е записал, в коя наредба или закон, че майката пък точно в тая стая трябва да кърми, а? той млъкна.....

Цитат от фейсбук Joy

Не знам от къде го вадите. Сигурно жената си има нейните доводи и обяснения. И това трябва да е генерализиращо за всички кърмачки или защитаващи тезата им? И трябва да е ръководещо въобще за спора? Това е адски ограничено като довод, честно, признайте си го поне пред себе си.

# 279
От линка даден по-горе извадих цитата, това явно е една от активистките
https://www.facebook.com/events/1624844554414492/

# 280
  • Beyond the Frontiers
В интернет циркулират адски много "бисери". Мислех, че тук изказваме собствено обосновано мнение?

Кое точно ви притеснява:
- че жената е кърмила в МОЛ /умишлена употреба на думата с главни букви за филолозите/
- че жената е решила да съди МОЛ-а /погледни горе/

# 281
Valentina Charlanova
32 мин.

Цитат от фейсбук Joy

Все пак не разбрах по голи цици с висящо бебе ли се е "изтъпанила пред охраната" или е имала сутиен за кърмачки... newsm78

# 282
  • София
Пуснала съм линка по-горе. Организира се групово кърмене в Парадайс на 30-ти.

Чисто технически ми е любопитно, като хранят на поискване, как ще се случи по едно и също време  Thinking

# 283
Снимката е гнусна  Sick

# 284
  • Beyond the Frontiers
Пуснала съм линка по-горе. Организира се групово кърмене в Парадайс на 30-ти.

Чисто технически ми е любопитно, като хранят на поискване, как ще се случи по едно и също време  Thinking

Това са вече изхвърляния, поне за мен.

Снимката е гнусна  Sick

Ако това е гнусно, придобивам определени съмнения за здравето и преценката ви.

Общи условия

Активация на акаунт