Професионални серии за коса - тема 77

• 66 620
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Laurii, благодаря  Hug На последната снимка добре се виждат и номерцата. С теб май имаме доста сходни мнения за повечето продукти, така че ще те следя.

# 571
______Freya_______ А как ти се отразяват на косата тези шампоани? Аз съм с тънък косъм и вече ме е страх да не я изгоря или съсипя. И преди винаги съм се боядисвала с безамонячни, че с амоняк направо става ужас Sad

# 572
Трябва спешно да си купя свястна термозащита, която да ползвам с преса и маша. Затова си мисля, че ще е по-добре, ако термозащитата няма фиксация. Какво бихте ми препоръчали, което да не утежнява и бездруго тънката ми косица? Чудя се за термокрема или спрея Discipline, крема с кимион Mythic Oil, някоя термозащита на Alterna (май повечето тук бяхте доволни от спрея с бамбук?) или TIGI S-Factor. Най-вече ме е страх да не се объркам и да взема нещо, което е само за преса и да има изправящ ефект, защото TIGI-то по описание точно така ми звучи  Rolling Eyes  А аз искам да мога все пак и с маша да го ползвам. Вие какво бихте ми препоръчали? Отворена съм и за други предложения.

И на мен ми трябва точно такава термозащита и една съфорумка бе така добра да ми изпрати термокрема на Mythic Oil, но за жалост на мен ми идва леко тежка (а съм с нормална, гъста коса), та не съм сигурна, че ще е подходящ за тънка коса....

# 573
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!

Моля да споделите мнения за розовото олио на Шварцкопф

Косата ми е със сухи краища, наскоро я скъсих доста, беше до кръста, сега е над колана на сутиена. В последната 1 година започнах да я боядисвам на 2-3 месеца и се изсуши доста. Това олио ми го препоръча фризьорка (не моята, инцидентно отидох при друга в друг град). Затова не й се доверих веднага да го купя Simple Smile

# 574
Трябва спешно да си купя свястна термозащита, която да ползвам с преса и маша. Затова си мисля, че ще е по-добре, ако термозащитата няма фиксация. Какво бихте ми препоръчали, което да не утежнява и бездруго тънката ми косица? Чудя се за термокрема или спрея Discipline, крема с кимион Mythic Oil, някоя термозащита на Alterna (май повечето тук бяхте доволни от спрея с бамбук?) или TIGI S-Factor. Най-вече ме е страх да не се объркам и да взема нещо, което е само за преса и да има изправящ ефект, защото TIGI-то по описание точно така ми звучи  Rolling Eyes  А аз искам да мога все пак и с маша да го ползвам. Вие какво бихте ми препоръчали? Отворена съм и за други предложения.

И на мен ми трябва точно такава термозащита и една съфорумка бе така добра да ми изпрати термокрема на Mythic Oil, но за жалост на мен ми идва леко тежка (а съм с нормална, гъста коса), та не съм сигурна, че ще е подходящ за тънка коса....
Момичета,дано да не съм втръснала с тоя термо крем на Алтерна (бамбука),но за мен е номер 1 и не виждам нищо с което мога да я сравня. От 1 година съм с нея ,преса и сешоар през ден ,преса и почти всеки ден понякога,подстригвам се 2 пъти в годината ,защото пускам дължина . Косата ми се уврежда много лесно,защото е тънък косъма,а цъфтежи почти нямам ,тук-там кортексни експлозии,но те са в/у остатъка ми от изрусяван по връхчетата.
Спрея Дисциплин го имам и него,но определено за преса не бих го използвала...аз даже и само със сешоар да съм ,пак не бих останала с него . Като цяло го усещам и че ми матира косата,така си ми стой ползван 2-3 пъти.Иначе миризмата е уникална ,на цветя . Ако някой иска може и да го разменя за продукти на Алтерна .

# 575
Трябва спешно да си купя свястна термозащита, която да ползвам с преса и маша. Затова си мисля, че ще е по-добре, ако термозащитата няма фиксация. Какво бихте ми препоръчали, което да не утежнява и бездруго тънката ми косица? Чудя се за термокрема или спрея Discipline, крема с кимион Mythic Oil, някоя термозащита на Alterna (май повечето тук бяхте доволни от спрея с бамбук?) или TIGI S-Factor. Най-вече ме е страх да не се объркам и да взема нещо, което е само за преса и да има изправящ ефект, защото TIGI-то по описание точно така ми звучи  Rolling Eyes  А аз искам да мога все пак и с маша да го ползвам. Вие какво бихте ми препоръчали? Отворена съм и за други предложения.

Момичета,дано да не съм втръснала с тоя термо крем на Алтерна (бамбука),но за мен е номер 1 и не виждам нищо с което мога да я сравня. От 1 година съм с нея ,преса и сешоар през ден ,преса и почти всеки ден понякога,подстригвам се 2 пъти в годината ,защото пускам дължина . Косата ми се уврежда много лесно,защото е тънък косъма,а цъфтежи почти нямам ,тук-там кортексни експлозии,но те са в/у остатъка ми от изрусяван по връхчетата.
Спрея Дисциплин го имам и него,но определено за преса не бих го използвала...аз даже и само със сешоар да съм ,пак не бих останала с него . Като цяло го усещам и че ми матира косата,така си ми стой ползван 2-3 пъти.Иначе миризмата е уникална ,на цветя . Ако някой иска може и да го разменя за продукти на Алтерна .
Извини ме за въпроса, но били описала точно какво му е действието и ако може линк, че все не мога да разбера за коя термозащита бамбук става дума  Embarassed Blush

# 576
А някой ползвал ли е тази серия на Редкен Redken Diamond Oil High Shine Shampoo and Conditioner?

И ако някой има отзиви за Redken Clear Moisture Simple Smile

От 30 минути не мога да се реша кой продукт да оставя в количката в ЛФ, колебая се между Джойко K-Pak и тези на Редкен.  Thinking

Лаури аз също отдавна в кошницата  съм сложила на Редкен даймън доил и все се ослушвам още Grinning Grinning Laughing
Фрея  bouquetтук съм точно и след фризьор, направена с дифузер. Определено  ми е в много по-добро състоянието като цяло на косата от преди, и цвета съм си улучила от  доста време,  Косата ми е  цялата боядисана точно преди седмица  с номер  8 на Вела Колестон. по принцип на 3 месеца боядисвам цялата коса, през другото време само корените, и когато боядисам изцяло винаги косата ми стои някак по-плътна,  обяснявам го с  наслояване на боя по косъма ли ,знам ли Rolling Eyes, дали е такова при вас усещането newsm78Чувствам си косата освежена след едно такова цялостно боядисване и  определено и фризьорката ми има голяма значение, работи с прекрасни продукти/ и на тях ще им дойде ред да купя от салона/ Laughing Simple Smile
Харесва ми омбрето на снимката, но може би  не бих направила  отдолу такова изсветляване на върховете,прекалено изтощаващо ви се струва. Иначе за около лицето два по светли кичура изглежда много добре Grinning

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 08:44 от DELI22

# 577
На мен ми харесва, на Фрея й харесва, на Руса мама й беше тежко....

Благодаря...от още две места ми казаха, че по- скоро е не. Ще пропусна Simple Smile

# 578
  • Ловеч
Здравейте!
Ще ми се и аз да се възползвм от промоциите в ЛФ. Спряла съм се на комплекти от маска и шампоан от сериите на Kerastase - Densifique i Disciplin. Не мога много да се ориентирам какви са. Бихте ли ми помогнали? Могат ли да се комбинират маските и шампоаните от двете серии? Ако можете да ми кажете и колко време отнема доставката от ЛФ, ще съм ви много благодарна! Hug

# 579
Здравейте!
Ще ми се и аз да се възползвм от промоциите в ЛФ. Спряла съм се на комплекти от маска и шампоан от сериите на Kerastase - Densifique i Disciplin. Не мога много да се ориентирам какви са. Бихте ли ми помогнали? Могат ли да се комбинират маските и шампоаните от двете серии? Ако можете да ми кажете и колко време отнема доставката от ЛФ, ще съм ви много благодарна! Hug
Дисциплин е балансирана серия ,Денсифик - също,но с превес на протеините и при продължително ползване изсушава косъма  Peace
Много успешна комбинация момичетата казват,че е шампоан Денсифик + маска Дисциплин.Може такава комбинация да си поръчаш  Peace
Иначе поръчките от ЛФ идват за седмица-десетина дни,но почти винаги по празници има забавяне  Peace

# 580
  • Ловеч
Много благодаря за бързия отговор. Вие всеки път ли слагате маска или редувате с балсам. Изобщо кога се ползва балсам? Извинявам се за глупавия въпрос. Blush Аз до сега съм ползвала балсам само за по-лесно разресване, тъй като косата ми е дълга.

# 581
Аз съм с много суха по дължините коса и задължително ползвам маски,балсамите доста често не ги усещам  Peace Маските са по-концентрирани и с по-изразено действие  Peace Винаги ползвам маска , на всяко миене  Peace , не ми се мисли иначе какъв кошмар ще е  Mr. Green
Зависи каква е косата ти - ако е нормална,не особено третирана ,със здрав косъм,съвсем спокойно можеш да си вземеш балсам  Peace

# 582
  • Ловеч
Косата ми е дълга, изрусена, всеки месец поддържам само корените, мия я на 3-4 дни, но е по-суха по краищата, така че маската май е по-добрия вариант за мен. Отдавна се канех да се обърна към професионалните серии за коса, но чак сега се реших и затова се извинявам за въпросите, с които понякога ще се обръщам към вас, но много искам да се науча на правилните грижи. Blush
Благодаря Ви за съветите!  newsm51

# 583
  • Варна
Момичета здравейте!Интересувам се от някой добър шампоан,балсам или маска за растеж,който реално дава резултати.Ще се радвам да ми препоръчате!  Hug

# 584
  • Смолян
Момичета, като слагате термозащита на влажна коса, крем или спрей, когато косата ви изсъхне и решите да ползвате преса или маша слагате ли пак термозащита?

Общи условия

Активация на акаунт