Звездни компромати- 240 част

• 55 508
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
Тези обувки са запазена марка и разпознаваемо лого на всички ниски бръмчалки.
Виктория също носи такива. Не, че ги харесвам. За мен изглеждат нелепо, особено за такова събитие.

Не мога да се въздържа от коментар за блузата на Цветелина Янева - прилича ми на парцал за 1лв. от магазин за втора употреба. Дори чантата не смекчава това ми усещане  Laughing

# 616
# 617
Черната Златка, тази куха лейка, е осакатила кучето си, отрязвайки му ушите. Така повече й харесвало...Това според Закона за защита на животните се третира като престъпление. Даже и снимка беше публикувала, но след като Блиц публикува снимката и коментарите на шокираните й приятели във Фейсбук, милосърдната и състрадателна Златка, чието хоби е да прави благотворителност с чужди пари, изтри публикацията си.

# 618
Това е ненормално. Това, че тя е свикнала да се реже и кастри където не се харесва не означава, че е нормално да го прави и с животно Sick

# 619
Тези обувки са запазена марка и разпознаваемо лого на всички ниски бръмчалки.
Виктория също носи такива. Не, че ги харесвам. За мен изглеждат нелепо, особено за такова събитие.
Снимката на Виктория е от 2011 все пак.

# 620
Златки и Николетки взеха да си самовзривяват внимателно градения имидж и това е добре. Дано малките момичета видят колко смешни и неприятни са въпреки марквите парцалки и да спрат да им подражават.

# 621
Не мога да се въздържа от коментар за блузата на Цветелина Янева - прилича ми на парцал за 1лв. от магазин за втора употреба. Дори чантата не смекчава това ми усещане  Laughing
Блузата наистина е отвратителна. Цецка Янева се е поналяла доста. Преди няколко дни някой беше пуснал тази снимка. Ами нищо общо няма  Thinking
А Шиши вероятно много харесва такъв тип рокли, че и на двете им взел подобни- Цецка и Николетка

# 622
Щяла да го влачи по изложби... Ама защо си мисли, че след като всички са я виждали чисто гола, само по обувки, трябва и кучето й да става известно?

# 623
Мислех,че кучета с купирани уши/опашки, не се допускат вече на киноложки изложби в България,каква порода е нейното куче?  newsm78

Джой,къде излиза моята Къртни на първо място,дано не е под "глиган"  Embarassed
Отивам да се самогугълна!

# 624
  • bad@ss

Кое е съществото, дето се е курдисало за събитие по гола коремна преса?  Sick

# 625
Коя е жената до Николета отдясно ?  Много ми харесва как изглежда, страхотна преса   Blush Blush

# 626
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой,къде излиза моята Къртни на първо място,дано не е под "глиган"  Embarassed
Отивам да се самогугълна!
Не обикновен глиган, в анцуг Mr. Green

# 627
  • София
Потресена съм от 'Изявлението за медиите" на Чиполина и Николета.
Толкова ли е трудно да кажеш - сгрешихме, не се получи идеята - сваляме снимките, много по-достойно е, в цял свят хората си признават грешките!
А те - потребителите са злобни и прости и за това ще ги лишим от "провокативната и напредничава'' реклама ooooh!
Толкова сърдито - "не ни заслужавате" #Crazy, как ли ще живеят, обаче без тези злобни и прости потребителки?! Никой от тези хора не разбира от маркетинг - нито са проучили таргета, нито са насочили посланието си към него, а накрая го обиждат....
На фона на тази селяния, Ким К ми стана симпатична - поне не се прави на нещо, което не е.

# 628
А Шиши вероятно много харесва такъв тип рокли, че и на двете им взел подобни- Цецка и Николетка
И аз се чудих от къде ми е позната тази рокля  Joy Тази на Цветелина повече ми харесва, а и по - добре и стои, мисля. Не е толкова отворена отпред, или бюста и е по - малък, не знам.

# 629
Жената до Николета е дизайнерката на бижутата-Искра. Peace
Роклите и на двете са на beyond,но на Николета е от линията на галена и е около 5-6 пъти по-евтина от тази на Цвети Янева.

Общи условия

Активация на акаунт