Звездни компромати- 240 част

• 55 508
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
...А кучето на Златка е Кане Корсо.

За съжаление много от идиотските собственици смятат, че с уши и опашка визията на кучето не отоваря на стандартите за породата. Без уши имат типичната визия на бойна порода, което сигурно е мечта за всеки комплексар с куче. А са толкова симпатични с уши. Stop

# 661
Мале, що на тях няма кой да им изреже каквото не им хареса?! Толкова хора ще останат без глави...

# 662

Втората половина на изречението е 'what's the matter with you' явно Том го е казал на някого и сега преразказва...
Обаче първата?!
Имам забележка как си дъвче дъвката SJP  Twisted Evil

# 663
Глиго Шанел звучи прекрасно и възвишено, но злобата и завистта не закъсняха! Не може да мъди бъдИ!!
 В темата за глиганезите още няколко глигана,тайно са заявили,че имат отношения с ШиШи...Не знам какво да мисля, най-вероятно нищо..то и да знаех пак същото щях да измисля...Пази Боже да си красива жена с България!

Аз предлагам да коронясаме меркантилница като Глиго Шанел, просто няма начин друг да и вземе титлата с такъв мъж зад (или над) нея, и да спираме с темата  Laughing.

# 664
http://www.bliasak.bg/news/p3_31534_0.html

Иги Азалия

Скрит текст:

# 665

Втората половина на изречението е 'what's the matter with you' явно Том го е казал на някого и сега преразказва...
Обаче първата?!

... the other guy says: what's the matter with you? май

# 666

Обаче първата?!

... the other guy says: what's the matter with you? май

АСпоред мен е нещо от сорта

I think you had ...... next time, what`s the matter with you?
Но забелязвам, че СДжП започва да прави физиономии след като двамата излизат от кадър.

# 667
# 668

Дръжте си Шишинцето, Олинезко, Мини Перукчо и другите! Този е за мен! smile3544 Heart Eyes Heart Eyes Flushed

# 669
  • Gotham City
Уникален е! Blush

# 670
  • София
Готино е момчето, но на мен ми иде доста захаросано.

# 671
  • bad@ss
И на мен  Blush
Прилича ми на служител в офис на Глобул  Blush

# 672
Globul стана Telenor!  Crossing Arms

# 673
  • София
Джой, ти верно пусна тема  hahaha hahaha hahaha
Отивам да се разпиша като един завистлив, облечен в АдиБас с 5 черти и сърчице, глиган! Нали казахте, че може  Mr. Green

# 674
  • bad@ss

Продължавайки да виждам това, няма да свикна, щото си имам 'Шиши' да ми плаща сметките  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт