Нашите second hand находки - тема 28

• 62 968
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Сонатке, такива перденца гледах миналата седмица в Зиг Заг. Е, нямаха пиленца на тях, но бяха такъв модел и с готини шарки. Не знам обаче, дали все още стоят.

Teda, много хубави нещица си показала пак.
 А аз тези дънки, чак се учудих, че успяха да "устискат" до -70%. Честно казано на снимката дадена в Ремикс http://remix.bg/womens-clothes-throusers-toxik-3-pr843027.html ми изглеждаха по-кофти, може би затова никой не ги купи. Ама на живо са много готини, с много наситени цветове и са като нови.
P.S А най-се кефя, че след двумесечния глад който си наложих, успях да сваля 6 кила и да се върна в размер S.

# 631
  • bad@ss
Значи вече знам къде да гледам за перденца  Hug
Ако някой е виждал някъде заедно с пръчката за окачване, да пише също   Peace

sharpy, дънките са трепач!!! Толкова варианти за комбиниране предлагат, че все едно си си взела няколко панталона  Heart Eyes

А, от Фраша намерих и три опаковки рапиди пирамидки с крачета, от онези, които коментирахме преди месец-два. Щерката поне се поуспокои, понеже от онези няколко пратки половината дойдоха, две просто потънаха в някой процеп  Tired Вече не ги и чакам. За жалост точно черепчетата не дочакахме, та ѝ е криво. От тези ще се опитам да сглобя череп. Утре ще го играя Филип Плейн.

# 632
Здравейте!Както писах преди не съм  много по пазаруването на дрехи.Продължавам да търся плътно перде и при възможност обикалям ВУ.Макар да съм в София искам да кажа на Сонатка,че такъв модел перденца има в нашенския ЗЗ.Явно веригата си подържа богат асортимент от този артикул.Ходих и в прословутия ''Шик-шик'' на ''Хр.Ботев''.Много пердета,но мойто го няма.
В ''Манията'' не видях нито едно.НО купих на мм страхотна лятна риза за 0,37лв. Heart Eyes
      Честито на Всички новите придобивки!

# 633
Silverstone, в Манията в Люлин имаше плътни светли пердета, които направо си бяха нови, но не погледнах размера...
Недостатъкът на пазаруването на пердета 2 ръка е, че рядко има по 2 еднакви. Имам чувството, че насила ги разделят Sad

# 634
Зарибявам се дa поръчвам от Ремих-а  Simple Smile Разни за по 2-3лв. Малко смях  Joy дамски панатонки на мъжки манекен:http://remix.bg/womens-clothes-shorts-kenvelo-pr262865.html

# 635
Бре, точно такива перденца, само че карирани- червено и бяло, имаше в Хумана скоро. Значи се намират. Само трябва да чакаш и търсиш.  Crazy
Човече, блазе ти за търпението да пазаруваш в тази Мания. Колкото пъти съм минавала, или зареждат, или ме гонят, защото затварят, или всичко е награбено в кошници до пробните.

# 636
  • Варна

Ммм, чудничка! Кой размер е?

На Sharpy дънките са много свежи!

# 637
Момичета от Пловдив,сега ми излезе,че утре откриват Фраш в Кичука на Македония 1,някоя ако е минавала да сподели какво се вижда,пише,че дрехите ще са на кило,на всеки 10лв дават ваучер от 5лв,ама друго освен дрехи дали ще има,та търся инфо!

# 638
Киса, 36 размер е.Нали е С-ка това,пък ми става.Предният път само фиксирах размера и си отказах да меря.Ей така ,някой път като се побера в някоя С-ка и си викам "Оо,вталила съм се " Grinning Но е краткотрайна радост,щото се светвам,че не си отговаря размера на написаното.

# 639
  • bad@ss
Почти нищо от вчерашния ми улов от Фраша не става за показване  Tired
Бялото е бледо лилаво, цветното - на лилави петна.
Само двете чисто нови тениски на Ромео, са си дюс лилави  tooth

Много е гадно, когато заради едно, 10 отиват в рЯката. Депресирах се и ще си сипя едно.

# 640
  • Пловдив
Аз днес минах през Мания - Тракия.Бях "хванала" изпълнението с колелото и за това, че съм присъствала на церемонията, един младеж ми бутна в ръката талон за отстъпка 30%.Та си купих /отново/ поредната ежедневна рокля и една тениска за малкия за 6 лева общо.

http://media.snimka.bg/s1/4495/035233546.jpg?r=0 - има и две джобчета отпред, но снимката стана ужасна заради смесената светлина.

http://media.snimka.bg/s1/4495/035233547.jpg?r=0

# 641
Сонатке , пазберам те. Аз така уникалната тениска на billabong от фрея я изпрах с един винен панталон без да искам и стана розова на петна,дорева ми се и с белина уж я оправих. Днес поглеждам да я сложа цялата на дупки от белината, направо сълзи дето ну ми трътнаха Cry

# 642
  • Пловдив
Сонатке, разбирам те...така си орезилих един бял панталон...който ми заспиваше...още си търся...от тогава ползвам задължително кърпички и се родих  Peace

# 643
Човече благодаря! Simple SmileТочно утре имам път натам и ще се отбия и в Манията.На всичкото отгоре точно светли ми трябват.Остава ако са още там и на размер да са ок.  Praynig

# 644
Ох, аз не мога да си стоя на краката  Joy
Отидохме в Манията следобед към 16 ч. и си тръгнахме след 19 ч., заради Лов-ът на находки решихме да изчакаме, че детето си беше харесало една отровно розова  Mr. Green блузка Адидас. Че и късмет имахме, и моят номер, и на дъщеря ми изтеглиха (първо даваха на децата да теглят и тя без да иска изтегли мен hahaha) и взехме точно, каквото си бяхме заплюли  Mr. Green много хубави неща имаше, всичко ново с етикети. 1 минута време за избиране и -50% от цената  Simple Smile
А и беше ден за зареждане, препълнено с ново, та едва си тръгнахме с една торба дрехи, сега се перат, а ние релаксираме  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт