Нашите second hand находки - тема 28

• 62 965
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Браво , човече. Това се казва късмет.

# 646
Мммм, чудно ( аз съм фен на Converse), а от къде е тази прекрасна находка?

# 647

Аууу, направо ми скъса сърцето  Mr. Green точно тези си бях харесала, но честно казано не бих дала толкова пари за кецове, затова си купих подобни от Дайхман. Да са ти честити  Hug

Браво , човече. Това се казва късмет.

Hug

...
P.S А най-се кефя, че след двумесечния глад който си наложих, успях да сваля 6 кила и да се върна в размер S.

Честито и за находката и за размера  Simple Smile

Ваня 7, много ми хареса рокличката  Heart Eyes

Angel_Dust, втората поличка е просто бижу  Flutter

# 648
Аз днес минах през Мания - Тракия.Бях "хванала" изпълнението с колелото и за това, че съм присъствала на церемонията, един младеж ми бутна в ръката талон за отстъпка 30%.Та си купих /отново/ поредната ежедневна рокля и една тениска за малкия за 6 лева общо.

http://media.snimka.bg/s1/4495/035233546.jpg?r=0 - има и две джобчета отпред, но снимката стана ужасна заради смесената светлина.

http://media.snimka.bg/s1/4495/035233547.jpg?r=0
newsm10 newsm10

# 649
  • Карлово
Мммм, чудно ( аз съм фен на Converse), а от къде е тази прекрасна находка?
13,60 лв дойдоха с отстъпка 20%. Изпрани, дезинфекцирани. От Карлово съм.

# 650
И аз исках едни конвърс за щерката. Нови.  С етикет
 Заради пустия лов на находки едно момче ги взе. Много бяхме разочаровани

# 651
  • о`майна лунна нощ е
Няма да го преживея тихо това упражнение с лова. При първа възможност ще им кажа какво мисля по въпроса.

ПП - тези страхотни играчки, които показахте за Пловдив, от къде точно са купени? Някъде покрай централна гара или не съм разбрала правилно.  Blush

# 652
Туиг,повечето са от Рум Тракия,само плейдото с Док е от Фраша до Руския Клуб,сега се стягам да ходя на този новия в Кичука,после ще докладвам!

# 653
  • Карлово
Туиг,повечето са от Рум Тракия,само плейдото с Док е от Фраша до Руския Клуб,сега се стягам да ходя на този новия в Кичука,после ще докладвам!
Успех  Peace

# 654
Успех,ама не съм впечатлена,дрехите нищо особенно,играчките са скъпи,другите неща са като по другите магазини,минах и през гарата,на 50% им е всичко и 80% на дрехите,ама до кога не знаели!

# 655
Ее значи само на фраша до нас евмолпия не са намалени нещата освен дрехите. Аз минах през Зз еми нищо пак, от Фрея на киното си взех една блуца на баба и мама по един панталон и на Мм ванс супер пови къси панталони. Всичко за по левче

# 656
Само за ЦГ Фраш важало това намаление от 50% на всичко!

# 657
Liliq_Zlatna, а в новия Фраш имаше ли ценови календар? Гледам във фб, че стартират с 19.99лв/кг и толкоз.

# 658
  • bad@ss
Че във Фраш не са ли на твърди цени (доста височки)?  Или и те минават на кило?

# 659
Този, който сега откриват до "Кадифе", щял да е на кило. Другите са на фиксирани надути цени.

Общи условия

Активация на акаунт