Нашите second hand находки - тема 28

• 62 999
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Вчера в Мания на Стамболийски /някаква нова явно/ видях такива

http://ndirfashion.com/chic-stiletto-heel-brown-faux-suede-ankle-boots/

но в тюркоазено и тъмно синьо...още ме боли сърцето, че не ги взех, 38 бяха,  страхотно състояние - капачките и токовете бяха чисто нови, но 10+ см ток за мене не е, че не нося хич високо, по 1 чифт високи и екстравагантни си позволявам на сезон...

# 586
Пристрастена съм към Фреа, от днес, за малко минах докато чаках автобуса и се сдобих с това, няма следи от носене
http://www.loveclothing.com/womens-neon-pink-skinny-jeans-crimin … ge-p-4203_54.html
И аз така-където и да влезна...на Тунела или Гео Милев-валат не оставам. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 587
  • Пловдив
Къде казвате е тоя Фраш в Тракия newsm78 Да не е тоя в Детски свят?

Има някакъв Куин в РУМ-а,ама то не е за изтънчени ценители кат нас Mr. Green Laughing Мнооого демоде и захабени. Crossing Arms

# 588
  • bad@ss
Върху Куин-а е  Peace
Влиза се през входа, където е магазинът за "по 10 лв" обувки.
Една голяма алуминиева врата вляво. И по стълбите нагоре.

# 589
  • Пловдив
Аааа,знам го  Flutter

# 590
За Фреите като казвате Четвъртъка имате предвид на Тунела магазина нали?Да не съм изпуснала някой нов магазин на Фреите.Аз пазарувам там и предимно на Гео Милев.Но все пак на Тунела избора е най-голям. Laughing Laughing Laughing

# 591
  • bad@ss
Зад Четвъртък пазар  Peace
"Ангел Кънчев" 8 е адресът, ако искаш да го видиш в street view.

# 592
Зад Четвъртък пазар  Peace
[/
Зад Четвъртък пазар  Peace
Благодаря-ще се посети най-скоро Laughing Laughing Laughing

# 593
  • bad@ss
О, той не е нов. От няколко години ходя  Grinning
Да де, за теб е нов  Peace

Горе има дрехи на редовни цени + детско + книги + бижута и играчки.
Гледай да не изпуснеш стълбата за мазето  Laughing Аз няколко пъти в началото не я забелязах  Mr. Green
Долу има спално бельо, кърпи, обувки и прословутите "левчета". Те са и на закачалки и в чували. Ако имаш нерви, подхващаш от единия чувал и прехвърлящ в друг  Peace

# 594
  • Gotham City
Пристрастена съм към Фреа, от днес, за малко минах докато чаках автобуса и се сдобих с това, няма следи от носене
http://www.loveclothing.com/womens-neon-pink-skinny-jeans-crimin … ge-p-4203_54.html
И аз така-където и да влезна...на Тунела или Гео Милев-валат не оставам. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ама много много хубави неща имат!!!!

Сонатка като спомена магазина за обувки от 10 лв да ви питам,
Скрит текст:
знаете ли другаде такива, че в този не ми харесва какви обувки зареждат, а ми трябват на ток за повод, пък иначе токове не нося, че съм бая висока и всъщност ще ги обуя 1 път

# 595
Ценна информация-това до него Лас Палмас с чанти и обувка как е?Дали си заслужава ?Иначе веднага го видях къде е с Гугъл картата....ще се посети....ако не харесам нищо наблизо е магазина на Тунела....почти няма влизане там без нова придобивка  bouquet

# 596
  • bad@ss
 Awesome user name, в подобен магазин веднъж влязох. В този същия в РУМ-а. И няма да повторя. Моят син имаше концерт в София и много набързо трябваше да му натъкмя черни панталон, риза и обувки. Горе, във Фраша, открих панталона, ризата, а на излизане щипнах едни черни обувки от този магазин. Струваха 15 или 20. На сутринта ги обу той и ги качиха на влака за София. Оттам ги прекачили на метрото. Като стигнали в концертната зала, едната обувка била наполовина отлепена от подметката  Tired Едната от преподавателките търчала да купува изолирбанд, да може детето да излезе на сцена  Confused
Представям си какъв срам е брал, гледай да не ревеш и ти после  Peace

Иначе подобен магазин има до Кауфланд на "Брезовско".

# 597
  • Gotham City
Ужас, милото момче!!!  Shocked Confused

Аз съм си купувала и преди такива, пак за повод, но не са ми тук в Пловдив, а и честно казано не знам какви имам (толкова много имам, че не помня  Embarassed ) и не ми се е случвало чак такъв ужас, може и на късмет да е. Въпроса е, че сме на сватба, ще ги обуя за церемония ала бала, после пантофки, аз на токове не трая дълго  Crazy

Мерси, ако ми се върже на акъла мм ще отидем до там  Mr. Green ама като чуе магазин и малкото коса дето има му се изправя  Joy

# 598
  • bad@ss
Аз бих заложила отново на ВУ  Peace
Казваш, че си висока. А голям ли ти е номерът?
Щото съм забелязала, че повечето официални обувки са по-скоро за миньончета.

# 599
  • Gotham City
Голям ми е  Mr. Green 40  Mr. Green Blush

Аз писах малко по-назад, че гледах и във ВУ, обаче единствените по официални бяха направо скъсани от носене и бяха над 30 лв, вече забравих колко точно, еми сори, ама за скъсани сандалки няма как да дам 30 лева, а и не мисля, че някой би. Много са алчни някои  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт