Нашите second hand находки - тема 28

• 62 965
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Не видях календар и кога ги намалят,на всеки 10лв покупки ти дават 5лв талонче,което ползваш само за дрехи!Някой ако мине през Фраша в Тракия и има промо 50%да свирка!

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 16:15 от Liliq_Zlatna

# 661
Страшно хубави неща видях - teda, ризата с Айфеловата кула е просто  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и на Ваня 7 рокличката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и на Сонатка находките за щерката и на gitadam малката манекенка, нищо, че е лоша снимката - детенцето си е детенце - прекрасно  Hug и едни много готини дънки пъстри видях  Heart Eyes Честито на всички!

# 662
http://prikachi.com/images/472/8058472J.jpg

Днес бяхме в Тракия и и убихме малко време в Мания.От зала Б купих ето това,което е блуза по голям размер,но ще го носим като туника.Нещо парцалива ми е видя стоката,но купих това,колкото да не съм капо,детето си я хареса.

# 663
Много хубави находки сте показали, особенно chatNoir. Heart Eyes

Да се похваля и аз, рокля  намалена от 36$ на 26$, купена за 2лв. Whistling
http://prikachi.com/images/563/8058563q.jpg
http://prikachi.com/images/571/8058571g.jpg

# 664
На гарата на вратата на Фраш пишеше,че намалението е до 19,но не съм сигурна на 100процента.

# 665
  • Варна
Киса, 36 размер е.Нали е С-ка това,пък ми става.Предният път само фиксирах размера и си отказах да меря.Ей така ,някой път като се побера в някоя С-ка и си викам "Оо,вталила съм се " :п-D Но е краткотрайна радост,щото се светвам,че не си отговаря размера на написаното.

Aко решиш дa я продaвaш, обaди се )) Умирaм зa ризи)

# 666
http://prikachi.com/images/773/8058773z.jpg

Момичета,нали блузко туниката не е с много изрязано деколте....мисля,че за летните жеги е идеална..Не обръщайте внимание на лицето,че е нацапано..Бяхме на,РД и не ми дава да го измия..Всъщност ето такава туника търсих,но в сайта на Джордж бяха по 8-10лири,което за една блузка си е доста множко.
Нямаше време да зяпам любимите находки от въпросната игра,че щяхме да изпуснем партито.Но ми направи впечатление,че имаше доста хора в магазина.

# 667
  • bad@ss
Добре си е деколтето  Peace

Много обичах моите като си рисуваха по лицата с химикалка  Laughing

# 668
Браво за изгодните покупки на всички!
Чакаме снимки и от Човечето. WinkНяма магазин,в който да издържа 3ч.в разглеждане,аз и половин час едвам изтрайвам.Посетих люлинската мания.Видях пердето,разкошно е.Две са,но на различни закачалки.За огромно мое съжаление са тесни с с повече от 60см.

# 669
Ааа,не! Simple Smile Тоя десен ми е слабост.Ако видя айфелова кула и на гащи щампована пак ще си купя Grinning
Но ако ми попадне същата в някой от другите Бултекс-и ще свиркам.В Аспаруховския на зареждането видях като моята ризка на HM,на вертикални черно-бели райета,която показах наскоро,но на второто ми отиване вече я нямаше.

# 670
За пръв и последн път отивам в магазин с дете.Взе,че си хареса една шапка,но тя малка и като се затръшка,че я иска стана драма.Та започна едно вадене на дрехи от щендерите и фръцкане пред огледалото,как не не изгониха от магазина не знам..

# 671
  • Пловдив

Dorothea не мога да се ориентирам къде ще е новия Фраш. Някъде зад спирката на рейсовете ли ?

# 672
  • Пловдив
За пръв и последн път отивам в магазин с дете.Взе,че си хареса една шапка,но тя малка и като се затръшка,че я иска стана драма.Та започна едно вадене на дрехи от щендерите и фръцкане пред огледалото,как не не изгониха от магазина не знам..

Супер, нали?.Моят син ще стане  на 7.От 3 - годишен до сега в чудо се виждам с него по магазините.Тръшка се да купуваме всичко, не само за него.Последния път в  Мания - Тракия заради него си купих блуза на Дисни с феята Зън-Зън /дамска, тип туника/.Орева магазина, щото искал да си я купя.На края викам, ето , виждаш ли, някой друг я е купил и една жена дотърча от някъде и ми я бутна в ръцете - "щото детето искало".Умрях от срам и си я купих, то друг избор нямах.Май за пижама ще я използвам.Иначе щуротиите с шапките и лазенето по пода от една пробна в друга са ни редовните номера.

# 673
  • Gotham City
Ето я рокличката ми от Мори Лий

Скрит текст:

А ето и как момичетата от шивашкото студио са направили гърба,май и с цип щеше да си ми стане
Скрит текст:

# 674
  • bad@ss
Ти си искала с цип. а те са си позволили тази волност ли? На мен така ми харесва повече, отколкото с цип, макар че долавям някакво колебание у теб  Peace
Много е хубава роклята!

Общи условия

Активация на акаунт