КАК ДА СТАНА ДОНОР? КАК ДА НАМЕРЯ ДОНОРСКА ЯЙЦЕКЛЕТКА

• 178 757
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 780
Благодаря, Елла!

# 781
Еlla1 вчера ти писах, може ли да ми отговориш на писмото,  newsm53не зная дали си го видяла.

Здравей, отговорих ти на последното писмо, друго не съм получавала.

Успех, Силви, надявам се да съм била полезна.  Hug

# 782
Здравейте, преди време исках да даря яйцеклетки, не желая да коментирам в коя клиника.Бях на среща, говорихме, дадох лични данни за проверка, и след проверката трябваше да отида на преглед, но така и не се стигна до преглед, защото ми обясниха че имам само едно дете и ме отхвърлиха.Учудих се защото познавам хора които са дарявали също с едно дете, някоя знае ли нещо повече по темата?

# 783
  • България
Само това ли ти казаха като причина???
Моя приятелка с едно дете дарява няколко пъти!

# 784
Изискването е поне едно живородено дете. Неправилно са Ви отхвърлили като донор.

# 785
Само това ми отговориха и доста се учудих

# 786
  • Sofia
Това наистина е много странно, едно от изискванията наистина е донора да има поне едно живо здраво родено дете, но никъде не се казва, че ако е само едно не може. А правиха ли ви изследванията, които се изискват за донор?

# 787
Не, нищо не са ми правили, единствено бях на среща, запознахме се, питахме ме за бременноста, раждането и т.н и това беше

# 788
Една от мамите от отчетната ни, само с едно дете беше дарявала. Така, че явно нещо са ви смотали за причината.

# 789
  • Sofia
Да и аз така мисля или просто имат достатъчно донори, за да не ви вземат под внимание....това е несериозно според мен!

# 790
Много ме съмнява да имат достатъчно донори Mr. Green
Друга е причината според мен, но по някакви съображения не са искали да я кажат директно.

# 791
Според мен няма конкретна причина, само след разговора които проведохме той засягаше това как е минала бременноста ми как съм раждала на колко години съм и т.н

# 792
На колко години си?

# 793
# 794
Прекрасна възраст

Общи условия

Активация на акаунт